Halloween Karoline..

Det rimmar ju faktiskt. Inte när man läser det men när man uttalar det. Erkänn att du sitter och säger Halloween Karoline för dig själv nu..!? :)

Mm, halloweenhelgen är kommen. Faktum är att jag idag varit på minneslunden och satt blommor hos min älskade lillebror. Jag tände också ljus för både K och A. Kändes jättebra och det var så fint på minneslunden! Jättemycket blommor och ljus. Underbart vackert!

Det har summa summarum varit en kanondag idag. Bra på jobbet och så hann jag med lite shopping. En BH, trosor, nattlinne och en klänning slog jag till på. Ska ta och testa allt och se om det verkligen är kärlek. Kul är det i alla fall med lite nya things i garderoben.

Mysig hemmakväll ikväll. Har donat lite här och borde väl egentligen börja packa. Imorgon åker vi ju till mammis hus på Österlen. Det tråkiga är bara att när jag pratade med td förut lät han inte alls fit for fight. Han hade ont i magen och mådde illa. Hoppas verkligen inte att han blir sjuk nu när vi äntligen har planer att göra utanför våra stängda lägenhetsdörrar! :) Mm, vi får väl se imorgon!

Nu ska det teve-tittas och sedan nannas. Det lär (förhoppningsvis) bli en otroligt lång dag imorgon!

Ich will bald wieder schreibe und Sie glücklich machen... Var det rätt då? :)

Auf Wiedersehen!
Küss Küss

All summer long..

..blir min rubrik idag förstår ni. Detta bara för att jag fryser och redan längtar till sommaren. För hillvede, jag är ingen vintermänniska överhuvudtaget. Bara som en sån sak att man måste planera in att byta skor på bilen. Tror man kan sånt? Inte jag i alla fall. Jag fick ingen garagelektion när jag tog körkort. Åh vad jobbigt! Tur jag har brandstakåren som kan hjälpa mig med sådant shit...

Nu så börjar jag verkligen bli frisk igen. Lovely! Har haft en kalejsdag på jobbet idag. En massa att göra så tiden har gått väldigt fort. Me like. Hann minsann med att shoppa två par stövlar på lunchen också. Ett par svarta som jag spanat på länge, samt ett par bruna som jag impulsshoppade. Kuul! Nu kan jag va fin om fossingarna i helgen när vi ska åka bort!

Idag har jag också skickat iväg min ansökan till den där himlans chefsutbildningen. Helt tokigt. Det är ju för tusingen ett större projekt än att söka en VD-tjänst. Först ska man skicka en en ansökan till personal där man sedan ska bli uttagen för att komma på vidare uttagningsdagar. Där ska man gå på intervjuer, hålla föredrag osv. Har man sedan skött sig så får man då gå chefsutbildningen. Uh, jag tror inte att jag kommer med men min chef ville ändå att jag skulle skicka in. Vi får väl se hur det går, kanske tar jag tillbaka min ansökan...

Har också anmält mig till personalfesten idag. Som vanligt är festen på MIN födelsedag. Jeje, kan nog bli kul ändå! Kundorder blev också inbjudna och det är trivsamt så jag kan hänga med mina finingar M&N!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan. Hade en jäkla tur idag (har aldrig hänt under de 6 åren jag bott här), det var minsjäl ledigt där idag när jag kom hem från jobbet. Borde egentligen firas eller något.

Ich verachte waschen gemachen.. Huh, hör ni som jag tränar min tyska? Säkert helt fel men vafan! Ska försöka översätta de meningarna: Huh, Können er hören mir Deutschen geüben? Mit Sicherheit ganz Feile, aber vafan (vad heter vafan på tyska???). Hm, hemska språk och hemska gramatik.

Pusselipuss

Är jag en förlorare?

Mmm, i singstar kanske, eller hur Du!? :)

Annars ser jag mig själv som en vinnare, delvis i alla fall. En vinnare på de viktigaste sakerna. Jag lever, andas och mår relativt bra. Förutom att jag varit råsjuk i några dagar. Hallå migrän/kräksjukan. Men nu är jag på G igen och hostan är nääästan borta. Halleluja!

Jag fick som jag ville när det gäller td (tror jag), frågan är nu bara vad fan jag vill. Jag är såå omständig och velig. Blir tokig på mig själv. Vimsepimse Karoline! :) Vi ska i alla fall åka iväg i helgen så vi får väl se hur det går. Han lät i alla fall glad och det verkar som att han ser fram emot det. Det bli årets prövning att åka iväg, vi 2.

Imorgon kommer min älskade Pia tillbaka till jobbet. Äntligen. Har längtat som en galning efter henne! Appropå jobb borde jag skriva min ansökan till aspiranten. Sista ansökningsdag på fredag men vad tusan vill JAG? Är jag redo för denna utmaning? Pallar mitt psyke? Hm, får väl börja slipa och sedan sätta mig med bossen imorgon och finslipa..

Vad vill jag mer berätta? Borde ha massor att berätta eftersom jag inte skrivit på några dagar men sen å andra sidan så har jag ju mest legat i sängen.. Så det är ju inte så väldans mycket jag har att dela med mig av.

Hoffentlich zu Morgen Ich habe mehr zu schreiben! Uh, Ich liebe Deutsch, oder nicht.. :)

Kuss!

Ärdukärimigännu...

...? Vill bara veta! Det känns som att du är det men jag måste ändå få veta! Do you still love me?

SORRY, nu har jag varit en dålig bloggerska igen. Fy skäms! Men denna helgen har det gått i ett. Jag har typ inte haft en lugn stund för mig själv. Bara igår på dagen, men då sussade jag sött. I fredags pimplades det vin och käkades thaimat med td. Jättemyspys! I lördags hade vi en mysförmiddag innan jag var tvungen att sticka till el firebrigado. Det vankades ju teambuilding med ungdomarna. Verkligen jätteskoj och jag fick mig en hel del glada skratt. Min hosta är på väg bort och det tackar man för, sååå hjärtligt! Det är nog tack vare att jag är sjukt duktig (för en gång skull) på att ta mina hosttabletter. Kan också bero på att td är så snäll och påminner förvirrade Karoline. För förvirrad, det är jag! I alla fall, efter en hel dag med tjo och tjimm så var det sovetajm. När man sedan äntligen somnat efter nästan kvävts ihjäl av mina hostattacker så går fanimej larmet på brandstationen. "Nivå 1 Larm - Ja, Berga då var det larm på Dalhemsvägen, trafikolycka". Hmm, kul..! Alla ungdomarna vaknade och det var bara för alla att försöka somna om. Det är faktiskt ett litet minus när man bor på en brandstation, man är aldrig garanterad att få sova en hel natt...

När jag sedan kom hem vid 11-tiden igår så var jag så sjukt trött att jag stupade i säng. Fy bubblan! Vaknade vid 16, duschade och donade för att sedan sticka till td och äta en fantastisk bit mat. Någon kycklinghistoria med ris. Mums! Sedan satt vi som två pensionärer tätt ihoptryckta i soffan och kollade på Singing Bee, Ensam mamma söker och 40 year old virgin (heter den så??). Spännande va? :)

Idag var jag på jobbet innan 8, det ni! Jag är sjukligt stolt över mig själv..! Har haft en bra dag på jobbet idag även om halva dagen bestod av möte. Sådär trivsamt. Vi fick i alla fall reda på var vi ska vara när vi ska ha våra Logistikagar. Vi ska vara på Torekovs hotell och spa. Fy för tusan. Ingvar öppnar plånkan... :)

Nu är jag jättetrötter men kan absolut inte sova mig än. Det är ju för bövelen Prison Break idag! Nu ska jag gå och prova mina nya fina kläder som jag köpt! Oj, höll på att glömma gratulera min älskade söta Amanda på hennes stora dag. GRATTIS hjärtat!

pusselipuss

Bloggeliblogg

Åh vad jag saknat dig min lilla blogg. Saknat dig så mycket att det värker i mig. Jag älskar dig så mycket, du betyder allt för mig. Utan dig är jag ingenting. Haha! Näe, riktigt så illa är det kanske inte men jag får erkänna att jag fanimej blivit bloggberoende. Igår skrev jag ingenting, om jag inte minns helt fel. Uselt, det är nästan så jag får panik av tanken på att jag skiter i att skriva. Hm, borde kanske söka för detta? :)

Löning idag innebar 3 nya tröjor, en från Indiska som jag blev särskilt förtjust i.

Host host, ska jag aldrig bli frisk? Höll på att åka av bingen inatt, stackars tede! Stackars mig!

Youbekey (UBK) imorgon, ser fram emot det! Jihooo!

Klockan är nu 13:24, bara några timmar kvar. Stå ut Kiso, stå ut!

Ciao

Perfecto

Perfekt, underbart och skönt att jag äntligen är färdig med mitt brandkårsarbete för idag. Ligger nerbäddad med datorn, min stora kärlek. Är fortfarande inte helt hundra klar med min förkylning, men det går framåt. Känner mig totally demolerad. Jäkla förkylning på halsen, samt blåmärken överallt. Jag ser verkligen ut som ett freak, ett riktigt missfoster.
Tur att det inte är någon som ser en. Har i alla fall duschat så jag luktar nog inte pyton i alla fall.

Blev så glad nu precis, en förälder till en av våra nya ungdomar på brandis ringde. Hon ville bara säga till mig att hennes son och dotter avgudar mig, samt att dem tyckte att jag var övningens höjdpunkt i måndags. Jag är nog en riktigt hejare på ungdomsverksamhet. Tycker att det är fantastiskt roligt så det värmde ju oerhört mycket att få höra! Fantastico!

Undrar om jag någon gång, under ett tidigare liv varit italienare? Älskar lägga till el innan alla ord och avsluta alla ord på bokstaven o. Moget, egentligen!

Snart helg igen, det tackar jag så hjärtligt för.

Nu ska jag se Oskyldigt dömd, nåt avsnitt av SATC, sen hosta mig till sömns.

pusshej.

Heja Kiso..

friskt humör... Nu är jag iaf på bättringen. Skööönt! Känner mig bättre idag även om det hostas och harklas. Hoppas bara att jag är helt kry till på lördag. Jag vill inte riskera att smitta ner mina youngsters på brandkåren. Sen vill jag ju bli frisk så jag kan ta tag i träningen på allvar. Det blir en hemmakväll till i mitt lugna bo så kanske, kanske jag mår ÄNNU bättre zu Morgen! Vi får hålla tummarna!

Ska försöka orka jobba över lite idag också. Sådär kul men det är nästan ett måste. Det är bannemej bara att bita ihop. Superwoman klarar ju allt, inte sant? :)

Jullan, då blir du hästägare idag! Så skoj! Jag kommer hälsa på dig och hästapållen ofta! Sötnosar!

Nu, back to business, heja ajkia!

puss

Fortfarande synd om mig..

Det är det verkligen. Jag mår som en skiiiiiiit. Jävla skit. Jag vill inte vara sjuk. Jag vill vara frisk, glad och kry. Jag vill kunna hoppa runt som en groda, skratta galet och tycka att allt är bra. Det är ju inte bra alls och jag är arg.

Nu är det desperate. Det är ju kul i alla fall. Kul att nåt är kul.

Ser fram emot helgen. På lördag ska det teambuildas på brandkåren och på söndag ska jag och M åka till Nova. Vad händer på fredag då? TD? Vad sägs om en ny runda singstar tede? Jag vill ha revansch. :) Kom hit, krama mig och säg att du tycker om mig.

Psyko-reklamer på tv. Sjukt att dem får lov att visa sådan skit överhuvudtaget.

JAG VILL BLI FRISK! HJÄLP MIG! Hostskit!

kram.

Fuck it..

..fuck him, fuck everything.

Så känner jag just nu. Är inte alls på humör. Har mått som en åsnebajs hela dagen. Huvudvärk, hosta och ledvärk är INTE skoj överhuvudtaget. Inte överhuvudtaget. Inte överhuvudtaget. Inte överhuvudtaget... Funderade imorse på om jag skulle stanna hemma från jobbet men vi har redan så många sjuka där. Stannar jag också hemma, fallerar allt då? Det är väl dem tankarna som snurrar i planeten innan man fattar beslutet att bege sig iväg till jobbet även om man mår skit.
Ovanpå allt jobbade jag över, vad tyder det på? Att man är gift med IKEA och inte har något annat liv. Hm, kanske.

Jag behöver min dos av td känner jag. Varför finns han inte här när man behöver honom? Det är det jag säger; fuck! Ingenting går någonsin som man tänkt sig. I alla fall inte idag. Skitdag summerar jag!

Desperate på televisionen idag, tack gode gud för det. Sjukt tråkigt att se det själv bara. Men man får väl sitta här och skratta för sig själv som ett annat mongo. Snacka om att jag är positiv idag.. Å fräsch.. Hostade precis ner hela skärmen.
MYYYYS!

Jag som skulle hälsat på Frida och valpisen idag..

Prison Break

Det är just var det är Prison-break. Ni tror väl inte att jag skulle sitta och kolla ner i skärmen om Prison Break rullade? Nej, nu är det paus så då passar jag på att skriva ett litet inlägg här. Jag är så glad att mitt favoritprogram börjat igen. Michael och Linc är dem snyggaste bröderna som vandrar i ett tv-program.. :) I'm in lööv!

Har mått halvkass hela dagen idag. Huvudvärk och hosta. Hostan leder till fruktansvärd, tryckande skallebank. Jag hostar så mycket att det var nära att jag åkte ut på soffan inatt. Fruktansvärt jobbigt. Jag pinade mig igenom jobbet, det var väl min vilja som fick mig att stanna kvar tills jag verkligen slutade. Efter jobbet tänkte jag skita i brandkåren och åka hem till sängen men ack nej.

Jag åkte upp till Berga för att lämna en massa papper som skulle delas ut till ungdomarna. När jag varit inne på stationen och kollat vårt brevfack vällde det in en massa goda och glada youngsters. Då fick Kisolajnen en helt ny obeskrivlig energi. Jag kände mig som Tarzan. Trots hosta och huvudvärk stannade jag kvar under hela övningen.
Idag var det min tur att ta hand om de nya ungdomarna som är helt underbara. Det ska tilläggas att jag äntligen lärt mig alla namnen och är superstolt! :) Sedan ska jag berätta att vi hade finfint besök idag av Helsingborgs brandchef, eller räddningschef som det nu så fint heter. Mr Jörgen Hallberg. Verkligen jättekul att han hälsade på, det gav verkligen oss ny energi och det känns fantastiskt bra att veta att man har bossen bakom sig!

Var hemma vid 21, duschade och räknade blåmärken.. Nu äntligen kan jag få slappna av, ligga i sängen och bara njuta av världens bästa tv-program! Back to Prison Break!

Sov sött.


Yesterday he told me that he loves me..

Vad fan svarar man på det då?

Ingen bil har man heller. Kan det bli bättre?

Naglarna är nerklippta och målade. Ska ringa och boka ny nageltid så man kan få se lite normal ut igen. Frisörtiden är i alla fall bokad. Nästa måndag ska jag få bli lite bortskämd hos Madde. Mys!

Tvätten är klar nu, dock har vi världens sämsta torkrum så nu ser min lägenhet ut som ett zigenarläger. Kläder überalles. Älskar doften av rentvättade kläder så jag lider inte sådär jättemycket av oordningen. Imorgon kan jag hänga in allt och återgå till min normala ordning.

Mamma har sålt sin lägenhet i Karlstad nu, endlich! Så nu kan hon snart komma hem till Skåne igen och jag tar tacksamt emot hennes fina säng och coola köksstolar. Det ska nämligen fixas kök i jul. Mellandagarna är perfekt för sånt fix och trix. Åh mamms, kan inte sluta tänka på julklappen jag ska få av dig. Jag vill bara gråta så glad jag blev.
Fina fina mammi!

Hörs imorgon!

hejohåtevetvå

Söndagar är sådär.

Så här står det om Söndagen (hämtat från Wikipedia):

Söndag är en veckodag som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska solgudinnan Sol, som även kallades Sunna eller Sunne. På fornnordiska hette dagen sunnudagr (Sols dag). Söndag kommer efter lördag och före måndag. I den svenska almanackan är söndag numera veckans sjunde och sista dag, sedan detta blev internationell standard 1972, men i både traditionell judisk och kristen tideräkning är den däremot veckans första dag.

I stora delar av kristen tradition firas söndagen som den dag då Jesus uppstod från de döda, som vilodag. Enligt Bibeln vilade dock Gud på den sjunde dagen, dvs lördagen, som egentligen är veckans sista dag och därmed den rätta bibliska sabbaten. Inom bla judendom, Adventism och Sjundedagsbaptism firas detta på lördagen.

Men det står ingenting om att söndagen innebär ångest och att det är veckans tråkigaste dag. Det anser jag iaf.
För mig innebär oftast söndagen tvätt&städ. Två saker jag avskyr. Just nu har jag fullt sjå med tvättandet. Är inne på min fjärde maskin och har lika mycket kvar. Söndagen är också fuldagen, den dagen då det verkligen är ok att känna sig ful och äcklig. Det är ok att gå runt i träningskläder och lukta illa. Man ska inte träffa någon ändå. Förlåt td. :)

Från det ena till det andra ska jag berätta en helt annan sak. Det är så att jag fått reda på vad jag ska få i julklapp redan nu. I alla fall en sak och den saken kan inte toppas av något annat. Min mamma ska ge mig en Thailandsresa! Det ni! Vi har ju bestämt oss för att åka till Asiens paradis i februari. Nu blev ni allt bra avundsjuka va? :) Min mamma är otrolig! Bäst i hela världen! ♥

Tvätten nästa.

hej.


Lördagsutflykt

Då var man nyss hemkommen från en liten utflykt med M. Jättemysigt, som vanligt. Var hos pappa och lämnade en väska jag lånat för längesedan. Det kändes jättekonstigt, men sånt är livet.

Har varit på Maxi och handlat, ikväll vankas det thai-mat, smarrigt. Sedan köpte jag lite liljor,min favoritblomma. Älskar att ha snittblommor hemma, helst överallt! Så tjusigt!

Nu ska jag hoppa in i showern, kvällsförberedningen kan börja!


Bjussar på 2 bilder tagna för några veckor sedan då jag och M var på fest hos N.. :)

    
En väldigt glad Karoline. Men det är jag väl allt som oftast. Eller? :)
Liiiite störigt att mitt hår vågat till sig i luggen.. Men vafan!


Ciao!


du är ju kass..

..fick man precis höra.. Fy faaaan! :) Trivsamt att höra att man är kass. Förklaringen var ju också den bästa.. Bara för att jag endast druckit ett glas vin idag. Haha! M&M ni är sååå söta! Det roliga är att jag inte ens druckit ett glas, jag har bara smuttat. Vinet var ju inte ens gott. Det funkar bara inte att dricka räligt vin. Åh, jag som ville ha en dricka-vin-för-sig-själv-mysig-fredag. Men inte då.

Idol-kväll ikväll. Trivsamt men ensamt. Antar att jag snart får ge mig ut i natten för att köra td hem. Han har varit ute på galej obviously. Han är både rolig och jobbig när han är full. Men det är ju skitsamma när man bara ska köra honom. :) Jag behöver inte tänka så jävla mycket. Måste sluta med mina tänkerier.

Sabina, du fattar inte hur mycket jag älskar dig. Du är mitt allt, en lillasyster. Du betyder så mycket för mig. Glöm aldrig det. Jag skulle inte klarat mig utan dig. Du ska finnas i mitt liv för alltid. Mitt lilla lilla hjärta!

NU: SATC, SEN: SOVA!

puss

Fräsig Fredag..

..blir det inte idag eftersom jag har jouren och jobbar till 17. Förbannat skoj. Samtidigt spelar det inte så jäkla stor roll. Har inte ett dyft inplanerat för kvällen. Mycket ovanligt i Kiso-livet och det oroar mig lite. Hur kommer jag hantera detta? Blir jag knäpp i huvudet och börjar klättra på väggarna? Eller somnar jag kanske runt åttasnåret? Eller så är jag uppe hela natten och bara njuter av friheten. Mm, den som lever får se!

Tack Du för igår. Det var som alltid (om man nu kan säga så eftersom vi bara setts två gånger) lika trevligt! Mycket allvar, mycket flams och mycket skratt. Det är helt underbart med vänner. Vänner som kan glädja och bli glad av själv. Härligt! Du är en underbar människa men det vet du att jag tycker. (Förutom att du är liiite småeländig ibland, haha!).

Tacos på jubbet idag, favoriträtten. Sedan gjorde jag en liten visit på spritbolaget. Kanske blir jag sugen på ett glas vin ikväll. Ett glas, inte mer. Jupp, vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska det stansas undantag för Malmö-varuhuset. Jippi!


hej.

-Tjaa, ja vi har en tid i juli nästa år..

..men vår lärling har kanske, kanske tid i april om inte han också har bokningsstopp nu.

Vaaa? Hur fan kan en tatuerare vara så jävla uppbokad? Ska varenda själ i Helsingborg fixa en tatuering eller vad fan är det frågan om? Nu ska det undersökas om det finns andra bra tatuerare för vi kan fanimej inte vänta 9 månader på att få gadda oss. Det är ju för fan som att vänta på att få bli morsa. Håller ikke...

Har i alla fall haft en underbar dag, jag känner mig så glad. Har haft skitmycket att göra på jobbet då två av mina kollegor är sjuka. Så idag har jag förutom mina egna avdelningar (kök, husgeråd och barnens IKEA) jobbat med soffor, bokhyllor, work IKEA, spara & förvara, textil och lampor. Man hann fan inte lägga på luren förrän man var tvungen att lyfta den igen. Folk ringde fan konstant. Får man lov att snacka lite gott om sig själv? I så fall vill jag berätta att jag fått sååå mycket beröm för att jag är sååå trevlig! Haha! Kul att höra. Det är faktiskt ganska skoj att gästspela på andra avdelningar ibland och få prata med personal ute på varuhusen som man inte brukar tjata med.

Kollar Roomservice nu, ett av mina favoritprogram. Jag är kär i Johnnie och Mattias. Tänk att få äran att gifta sig med en händig man. Stackars krake hade fått dona och fixa i hemmet hela tiden. Fantastiskt med förnyelse!

Just nu kan jag inte sluta tänka på vita väggar, svarta trägolv, metall och sparsamt med prydnadssaker. Tavlor på golvet, stilrena snittblommor och ljus. Modernt, ombonat men minimalistiskt och stilrent. Drömmen som aldrig kommer att bli sann. Faktum är att jag ritat huset jag en dag ska bo i. Det är så jävla coolt. Där ska jag andas natur och skriva böcker hela dagarna. Flummigt värre!


Förresten, är det imorgon jag ska börja träna igen? Utnyttja mitt SATS-kort som jag inte använt sen nittonhundrafrösihjäl.

Nu ska det tittas på Oskyldigt dömd!


Lunch = impulsshopping

Otroligt underbar dag, synd bara att det regnar. Blev genomblöt bara jag gick över parkeringen till Väla. Längtar efter varmare breddgrader nu! Snart är det dags, Thailand here I come.

Det är farligt att jobba sidan om ett av Sveriges största shoppingcentrum vill jag lova. Skulle bara in och kolla en grej men köpte ett par byxor. Livsfarligt. Faktum är att jag är kär i den modellen så det kan nog bli kanon...

Kan folk sluta att tuta i cykeltutan. En kille på finas fyller år och man har hängt upp en tuta på väggen och en stor skylt där det står just TUUUUTA! Tro fan att folk tutar men jag börjar bli grymt trött på det ljudet nu! Buuh!

Ikväll ska jag och M gå till Evil Twins (heter det så?) och kolla vad våra tatueringar kommer att kosta, samt när vi kan få tid. Spännande. Jag ska ju göra en tattoo till minne av lillebror! Beautiful!

Back to the reality!

kram på er

Hela dagen kryllar av möten.

Pretty frightening actually.

Möten hit och möten dit hela jäkla tiden. Nu vankas det RSI-möte i några timmar och sen ikväll är det brandkårsmöte. Brandkårsmötena brukar iofs vara ganska trivsamma och det blir ju alltid mer intimt när endast vi i VU deltar! :)
Sedan blir det ytterligare ett möte efter det men det kan jag tyvärr inte säga så mycket om vet ni. Det får jag berätta om en annan dag. Nu blev ni allt bra nyfikna va? Erkänn! :)

Hade som vanligt en fantastisk lunchdejt med N&M. Dessa två tjejer är fantastiko, lovely and pretty! My girls!

Nu ska jag skicka iväg ett svar på en fråga som kom från Finland. Intressant va? Se svaret nedan på min hemska förkortnings-engelska. Egentligen är det fan pinsamt att man inte är bättre på engelska. Undrar hur många gramatikfel och stavfel där är i svaret? Någon som kan svara mig på det? :)

Hello Toumas,
40115042 - we have limited availability, appr 0,5 wks stock. Next indelivery is planned to be recieved in dc wk 44.


60137892 - we have availability, appr 4 stock-wks, then this article will be connected to our new warehouse in Dortmund
(ELF - European Low Flow) which means that you will have 2-3 wks leadtime. Should you even have this item in stock? I noticed that not orders can be created in fullfillment..?


Hello Sara,
can you check if store 422 should have Nils 60137892 in stock?
ExternalSKUsw is Y and no orders can be created.

Best rgrds 
Karoline


Så ja, då var lunchen slut. Tiden går ju fort när man har roligt. Skriver kanske ikväll, beroende på tid och lust! :)

pusshej


Röda tråden..

..sökes! För just nu känns det som att jag verkligen tappat tråden, jag vet fanimej varken ut eller in. Vad ska jag ta mig till? Jag vill verkligen kunna se en röd tråd i mitt liv. Att allt på ett eller annat sätt hänger ihop. Just nu känner jag mig som djungel-Jolanta på en bro av rep. Ni vet en sådan där svajig bro som man ser i alla djungelfilmer. En sån där bro som kan lossna vilken sekund som helst och så får man hänga där och dingla tills någon kommer med helikopter och räddar en. Om man inte redan hunnit bli så svag, släppt taget och fallit ner i den galet ilskna forsen. Så svajigt är mitt liv. Ena dagen kan jag gå på bron och den är hur säker och stabil som helst, nästa dag är man på väg och falla, eller så faller man. Ganska intressant egentligen. Allt hade summa summarum i alla fall varit mycket bättre om jag fann min röda tråd. Jag vill kunna se sambanden mellan saker och ting. Allt ska hänga ihop men för den saken skull får inte livet bli boring.

Det är så mycket jag vill göra men som jag inte gör. Vad beror det på? Rädsla? Att jag hatar att ta mig utanför den komfortabla zonen? Hm, helt ärligt så vet jag inte. Jag vet bara att jag inte är nöjd med min livssituation även om jag är glad och njuter till fullo av livet och allt det har att ge mig. För det första funderar jag sjukt mycket på vad det ska bli av mig. Vad ska jag bli, vad ska jag pyssla med i resten av mitt liv? Ska jag bo kvar i Svealand eller ska jag emigrera? Jag är nog just nu inte redo för en flytt för det är en hel del jag vill hinna med här först. Jag vill bland annat lära mig ett språk till, kanske spanska eller italienska. Jag kan redan engelska och danska, så det hade ju varit fantastiskt skoj att kunna lägga ytterligare ett språk till sina meriter. Jag skulle också vilja bli färdig med bokeriet. För er som inte visste det så vill jag ge ut en bok. Grunderna finns men inte tiden. Tyvärr. Jag skulle vilja ha en frisörutbildning eftersom jag älskar att dona med hår. Både på mig själv och på andra. Tänk vad fantastiskt det måste vara att varje dag få lov att annvända sin kreativitet på andra och (förhoppningsvis) göra dem nöjda, snygga och glada. Det bästa som finns är att se en annan människa glad. Det är tamejsjutton det bästa som finns!

Ikväll har jag och M ätit middag ute. Jag skulle hjälpa henne med en uppgift till en utbildning hon går via jobbet. Måste säga att vi hade det fantastiskt trevligt och som vanligt fick vi ut så mycket av varandra. Vi är så sjukt olika men kompletterar ändå varandra oerhört bra.

Just nu vill jag åka iväg. Det behöver inte vara långt men jag vill bara komma bort ett tag. Om än så bara en helg. Mattias satt och kollade hotell idag. Han och hans kille funderar på en hotellweekend i Malmö. Adlo ska åka till Warszawa till helgen med sin käresta (är det danskt att säga så?) och några kompisar. Herregud så skoj. Men jag, jag får bara sitta här under min förbannade korkek och lukta på några stinkande blommor. Stackars mej. Äh va fan, är det någon som vill hänga med på en tur till Oslo kanske? Eller en sväng till Paris? London maybe? Eller varför inte det underbart vackra landet med stränder alá Thailand, Egypten?

SATC nästa.

hej hej

td, för fan...

...vad håller du på med?

Lunch-dax

Nu vet ni har Kiso lunch. Några minuter över innebär att man har tid att blogga några rader. Ibland kan jag bara känna hur det rycker i mina blogg-nerver och att jag bara måste få några ord på pränt.

Käkade lunch med Mattias, han är så rolig och han är en sån otrolig berättare! Man får garanterat minst ett gott skratt när man äter lunch med honom. Faktum är att man definitivt får sig en hel massa skratt under en arbetsdag, eftersom han sitter bakom mig. Karoline och Mattias på samma kontor är jävligt galet och högljutt. Stackars våra kollegor.

Nu inser jag att jag inte har någonting att berätta, ändå var jag tvungen att skriva. Beroende? Usch, jag vill inte bli bloggberoende, jag är redan så beroende av så mycket annat. Men nu jäklar ska jag försöka skärpa mig. Inser att mitt liv kommer att bli ganska tråkigt under en tid men tänk så fantastiskt härligt det kommer kännas när jag nått mina mål.

Sen ska jag tala om att det är lite synd om mig för att jag har fruktansvärt ont i ryggen! Jobbigt värre men man ska fan inte klaga utan tänka på att det alltid finns någon som har det värre än en själv.

Hahaha, fick precis världens skrattanfall när E, en kollega berättade om hennes och hennes mans tur till deras stuga i helgen. C hade sprungit runt i kalsonger hela helgen och vägrat ta på sig trots att E tjatade. Nu känner jag båda två och kan se scenariot framför mig. Hon bad honom gå ut för att räfsa löv men istället hade han lyft på lite papper och torkat bort lite stearinrester. E säger då till mig och Mattias på sin breda hallänska: - Ja, C tror att han städar men han ställer minsann mer till med oreda än vad han gör nytta. Stackars karl, han kan fanimej inte ha det lätt. Haha!

Nej, åter till jobbet!

Hörs senare! Hejhoppkaffekopp!

Mer helg åt folket!

Allstå vad skönt det är med helg. Ingen stress, ingen jäkt, man bara är!

Nu har jag varit lite dålig på att skriva här igen men det har hänt så mycket skoj att jag faktiskt inte hunnit. Nu är jag på banan igen så ni behöver inte vara oroliga. Om ni nu någonsin var det...? :)

Hade en otippat rolig fredag. 3 flaskor vin och roligt sällskap. Rövin är inte bra alltså och jag tokade till det som vanligt. Det jäkla vinet gick rakt upp i huvudet så jag somnade visst på toaletten. Typiskt mig. Sedan råkade jag smälla till ett vinglas ute på balkongen och fick rödvin i hela stolen och på min ljusa stolsdyna. Hade jag varit nykter hade jag börjat gråta men Vanish löser allt... Vanish är för mig som droger för narkomaner. Jag tror att jag bränner en flarra Vanish i veckan, vad tyder det på? Att jag och mina kompisar är jävligt klantiga? :)

Var iaf sjukt trött på lördagen och hade en skitjobbig huvudvärk. Sov från och till hela dagen. Sedan var det bara att fixa till sig igen och dra ner på stan. Skulle ju ut med UBK. Det var trevligt men det var synd att vi endast blev 6 personer när vi är så många fler. Vi fick god mat i alla fall. Kvällen i övrigt var sådär kul, jag var på bra humör men väldigt trött. Kände inte alls för att dansa. Inte ett dugg. Kände inte för att dricka heller, var bara såå trött. Fick i alla fall en hel del goda skratt. Henrik och Mackan är så roliga på dansgolvet. Pelikanbröderna.. :) Förresten, tack för sms:en td! :)

Juhupp, då var det söndag igen. Karolines ångestdag. Jag avskyr söndagar för då har man tid att tänka och analysera. Inte bra, inte bra. Ska iaf på utflykt med moster, hennes man och min kusin. Vi ska åka ner till mamms och Julia för att titta på en häst åt Julia. Perfekt utflykt idag tycker jag. Inget jobbigt utan man kan bara hålla sig sådär lite fint i bakgrunden! :)

Kvällen är iaf säkrad med en kul film, Se upp för dårarna går ikväll på TV. Superskoj.. Någon som vill se den med mig?

Take care out there!

hejdå.
Pulsen normal igen..

..efter tandläkarbesöket. Tack gode gud så hade jag inga hål idag heller. Jag har mycket bra tänder sägs det! :)

Nu är det freitag och snart tajm för mig att gå hem. Just nu är det sådär skoj här. Har gjort vad jag ska för dagen. Hade ett superbra möte idag med DS. Handlade om saker ni inte förstår er på ändå men i vilket fall som helst så berör det mig och mina affärsområden i allra högsta grad. Spännande! K-J var superduktig!

Vad händer ikväll då? Det blir inte mammi-besök. Får träffa henne en annan dag istället, snart hoppas jag! Jag får väl hem och ladda för morgondagen! Å så måste jag slå en plingeling till td och kolla läget! Han är ju fortfarande sjuker. Stackaren!

Vi hörs later!

pusshej.


Fuck the dentist...

Åh vad kaxig jag lät där. Egentligen är jag en jävla mes för jag är livrädd för tandläkaren. LIVRÄDD! Ska dit imorgon 13.45, tänk på mig då för allt i världen. Jag ser mig själv som Mr.Bean, ni vet det avsnittet då han är hos tandläkaren. Han var ju iofs inte rädd men det är jag. Jag kommer nog i all förvirring och rädsla sätta en spruta i gadd-doktorns ben precis som Bean. Det är inte så att jag behövt genomlida något jobbigt när jag varit där, rädslan är nog bara en fix idé. Jag har inte haft ett endaste hål, någonsin.

Hur ska jag göra imorgon då? Ska jag åka ner till mammi på Österlen eller ska jag bara sitta här i min ensamhet? Tur jag har datorn - min kontakt med verkligheten. Haha! Det låter nog som att jag är världens mest osociala person men så är inte fallet. Jag är nog fanimej översocial, på gott och ont. Men är det lönt att sätta sig i bilen i 3 timmar (fram och tillbaka) för att spendera en natt i huset? Iofs får jag träffa mamms och det hade ju varit riktigt skoj. Det blir ju inte så ofta nu sedan hon blev varmlänning. Men nu flyttar hon snart hem igen och tack gode gud för det!

Vet ni vad som precis gjorde mig dunderglad? Så glad att jag började hoppa och dansa (typ!)? Prison Break börjar igen den 20/10. Åh som jag längtat efter det. Det är definitivt ett av mina favvoprogram. Amen!

Nej nu ska jag prata lite till med min nyfunna (stavas det så?) kompis och sedan är det bingen som gäller.

hejochhå!

         
En koncentrerad Karoline. Satan i gatan        Hej och välkommen till salong Karoline. Här
vilken stor näsa jag har. Kanske skulle          plattas det hår på mammi. Dessa bilderna har
man lägga sig under kniven ändå, bla            Sabina tagit i somras när vi skulle på Skånetur 
för den sakens skull.. Hahaha!                         och jag kan lova er att hon haft snyggare objekt.
I really am the ugly one.. Just take it!               

Vad vill ni veta?

Idag har jag inga roligheter på lager. Tyvärr. Det har inte hänt nåt särskilt roligt idag.. Men dagen har varit bra ändå. Har varit ensam på Supply halva dagen så jag har haft att göra på jobbet. Hade ett lite halvhard case med Örebro-varuhuset idag. Dem hade varit inne och pillat med parametrarna så det hade skapats en massa ordrar av en diskmaskin till dem. 70 pall (med 4 diskmaskiner på varje) hade lastats och skickats iväg. Men eftersom jag är ganska trixig av mig, samt har sjukligt bra kontakter på centrallagerna lyckades jag sätta stopp för leveransen. Chauffören fick helt enkelt köra tillbaka. Detta lär kosta en hel del för lilla Örebro. Ojojoj.

Juhupp, då är mammi på väg hem till Skåneland. Funderar lite på att åka ner till Österlen och hälsa på henne imorgon. Min kusin ska dit så då kan ju lika bra jag följa med. Jag måste vara hemma i tid på lörd för vi ska ju ut och slå klackarna i taket. Men jag lär ju vakna då mamms ska ha hantverkare i huset, halv 9 på morgonen. Normalt en lördagmorgon.

Här är kallt, jag är trött och jag måste verkligen se till att färga utväxten i håret. Uschamej, hårt liv!
Nu ska jag spana några avsnitt av SATC, sen blir det bädden. Myselipys!

pussochkram

Now I have to sleep.

Varför föddes jag till nattuggla? Fasiken också! Jag skulle ju vilja vara piggelin på morgonen. Tänk att bara vara skitpigg, trevlig, go och glad när klockan ringer 06:00! Tänk om man var så morgonpigg att man orkade promenixa en timme på morgonkvisten. Vad härligt, men det skulle ju aldrig inträffa i min värld. Nehej, mina kollegor är helt enkelt glada om jag dimper in före 8:30. Inte ofta men jag har bannemej varit duktig de senaste två veckorna! Alltid nåt..! :)

Sedan ska jag få be att tala om att jag är surig. Sur för att mitt internet och msn klabbar HELA tiden. Jag blir utloggad/ inloggad/utloggad/inloggad och jag som inte fattar ett skit när det gäller elektronik skulle helst tagit burken och kastat den i väggen. Men då hade väl någon skickat hit en ambulans och jag hade slutat på hispan.. Kanske inte sååå upphetsande. Men va fan...

Nu har jag iaf fått till grunden av nyhetsbrevet för el firebrigado. Nu ska det finslipas, läggas in bilder, sidhuvud osv.
Hm, låter nog som att jag är världsmästare på Word och jag fortsätter låta er tro det... :)

Måste sova nu för snart ska det jobbas! Jihuu!

hadetförjäklabradäruteistoravidavärlden.sovgott.pussochkram.

Jävla msn..

..varför funkar det inte? Funkar det för er?

Mera mera mera..

Jag har blivit besatt av detta, bara att konstatera!

Favorit...
Färg:
svart, vit och brun. Så kul är jag! Svart och vit är nog återkommande, men annars byter jag nog ut mina favoritfärger beroende på mode, årstid och humör.
Plats: stranden, helst utomlands. Varför inte Thailand. Annars älskar jag att vara i sängen. Haha!
Drog: halsband, armband, sjalar, mössor, jackor, ringar och väskor. Har massor, för mycket!
Sport: tittar hellre än utövar men jag gillar att kolla fotboll, hästhoppning och handboll.
Årstid: sommar, definitivt, utan att tveka.
Film: Beck, Wallander och Efter bröllopet är bra. Det finns 1000 andra bra filmer men jag kom inte på några andra.
Djur: Elefant, häst och hund.
Serie: Top model, Idol, Desperate Housewifes, Prison Break och Roomservice.

Brukar du...
Titta på dig själv i spegeln? Eh ja, jag är en riktig spegelapa, nog därför jag alltid kommer försent var jag än ska.
Gnälla? Mm, det händer väl, ibland lite för mycket. Haha!
Skrika? Nope. Bara om jag blir riktigt förbannad.
Sova? Jo, det händer väl. Faktum är att jag älskar att sova. Hatar i alla fall att gå upp tidigt!
Drömma mardrömmar? Jo av någon anledning har det varit lite mycket marisar på sista tiden. :(
Försöka vara annorlunda? Jag behöver inte försöka, jag ÄR annorlunda. Haha!
Klä dig i svart? Allt som oftast. Jag hottar upp det svarta med något galet färgglatt smycke.

När...
Åt du senast? på jobbet vid 12-tiden.
Läste du en bok senast? Jag vill helst inte prata om detta då jag har sjuklig ångest för att jag inte läst en bok sedan i somras. Innan dess var jag besatt av att läsa. Därför känns det tungt nu så jag måste skärpa mig.. MÅSTE!
Var du på en konsert senast? Det var nog Helsingborgsfestivalen i somras. Heja Brandsta. Haha!
Köpte du nåt senast? Sallad innan idag. Spännande va? :)

Välj...
Katt eller hund? Definitivt hund. I love dogs!
Vitt eller svart? Kan inte välja, kan verkligen ikke. Är kär i båda.
Varmt eller kallt? Beror på...
Vatten eller land? Beror också på...
Musik eller tystnad? Musica tror jag att jag måste svara!
Leva eller dö? Leva.
Tjejer eller killar? Boys boys boys!

Övrigt...
Vad är du mest rädd för? Vad som komma skall, grodor, katter och fötter.
Var vill du gifta dig? På en vit strand i något exotiskt land. Men festen ska bannemej hållas här hemma! :)
Varit kär? Hmm, kanske.
Kör du bil? Självklart, I love it. Älskar att bara ta bilen och köra någonstans även om det tyvärr inte blir så ofta.
Har du jobb? Jajemen! Känns som att jag har två ibland.
Gillar du att ha folk omkring dig? Jepp, me like!
Är du ensam nu? Ja, tyvärr!

Pusshej

Comhem ett jävla skämt.

Åh, kan man bli sur, fnoskig, föbannad, irriterad, ledsen och upprörd för mindre? Här hade man planerat en mysig kväll framför tv:n under tiden som man är i full gång i tvättstugan (för er som inte fattat galoppen så är tvätt det värsta jag vet). Sabina kom, min älskade Binis och vi kröp upp i sängen för att invänta sista avsnittet av Maria Wern - Främmande fågel. Vi fick se den första kvarten och sedan blev bilden helt svart. Fasiken, nu fick vi inte se hur det gick. Efter en massa detektivjobb kunde vi i alla fall konstatera att det var Comhem som strulade. Dom jäklarna kan man tamejfan inte lita på. Jag bara kände hur ilskan inom mig steg. Jag kände mig som en termometer! Kanske låter det som dagens i-landsproblem men det var det bannemej inte för oss. Sista avsnittet av en serie vi följt till punkt och pricka.

Saker och ting var inte bättre några timmar tidigare. Telefonen ringde och det var Anders på tråden. Trevlig med tanke på att vi inte tjatat på ett tag. Jag tänke att jag skulle göra två flugor på smällen och samtidigt sortera tvätt. Svart/vitt/ljust/ull/ handdukar&påslakan/grönt/rött. Allt gick som på räls tills jag skulle in och gräva efter tvätt&sköljmedlet i städskåpet. Till min stora förtvivlan insåg jag att det helvetiska skittvättmedlet var slut. Där var inte ett korn kvar. Då ville jag verkligen bara lägga min rak lång ner på golvet och skrika. Tack gode gud att jag hade Anders i luren annars tror jag på riktigt att jag hade gjort det. Ja, det var helt enkelt bara för mig att strosa bort till Hemköp och köpa nytt. För att vända det negativa till något positivt så hann jag i alla fall under den korta lilla turen med att ringa några samtal och det var ju kalas! :)

Mm, så är det förstår ni!

Snart en ny dag och nya friska tag. Imorgon ska jag absolut inte glömma handla ansiktsvatten. Det har jag förträngt i 2 dagar nu och det håller inte. Jag tror att jag måste skylla på att jag är sjukt förvirrad, min hjärna är inte helt med alltid. Jag är väl fortfarande lite kokobello efter allt tragiskt och jobbigt som hänt mig. Men det är bara att surfa med vågen och gilla läget. That's the only way, I think.

Nu ska jag lägga huvudet till rätta på snuttekudden och somna till SATC! Sabinis har köpt boxen, sett de första 3 säsongerna och nu är det min tur att se dem. Det ska bli sååå skoj! Hallå nostalgitripp!

sov gott.

hejdå

Jobbah jobbah jobbah

Det är det jag gör just nu. Gör något som heter Supply report och jag har roligare arbetsuppgifter än så vill jag lova. Har precis käkat lunch med Mattias på Robbans. Det blev en pastasallad med kyckling idag. Det var så gott att jag varmt kan rekommendera er att prova! Ta dressingen med soltorkade tomater vettja!

Sedan gick jag en liten sväng på väla för att se om jag kunde hitta ett par nya stövlar. Vill ha ett par bruna ridstövlar, gärna ljusbruna. Är det någon som kan rekommendera mig några? I vilket fall som helst ska jag ta och köpa mig ett par Ugg-stövlar bara för att jag inte ska frysa om fötterna i vinter. Dock är det inget jag tänker använda på jobbet tror jag. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu ska jag fortsätta jobba vet ni! Hörs senare.

Pusselipuss

Kunde bara inte låta bli..

..skit i att läsa om ni inte pallar :)

Ta närmsta bok, slå upp sidan 18 , rad 4, vad står där? Jag har för tusan ingen bok i närheten för den har jag råkat sparka in under sängen. Ska ta skohornet imorgon för att lirka ut den. :)
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Sladdar, sladdar och sladdar. Sladdar till datorn überalles.
Vad var det senaste du såg på tv? Det var nog Wallander - Blodsband igår med td. Dock var det på dvd. Duger det?
Utan att se efter, gissa vad klockan är. Hm, bör vara 23:10? (Den var 23:24 och jag borde sova).
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Tv:n men fråga mig inte vad det är för program. Jag sällskapar mest med televisionen. Det är så tyst här annars och det skrämmer mig.
När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Jag var utomhus för ca 3 timmar sedan och tjoade&tjimmade på el firebrigado! Jag sprang mest runt och bossade, hejade och pushade. That's my job. :)
Vad har du på dig? Inte mycket, en oversized svart tröja och undies. Snart sovetajm ju!
När skrattade du senast? Jag skrattar mest hela tiden och idag har jag skrattat sjukligt mycket på brandkåren.
Vad finns på väggarna i det rum du befinner dig i just nu? Inte så mycket faktiskt.. Ganska tomt insåg jag!
Har du sett något konstigt på sistone? Det har jag med all säkerhet. Jag tycker det dyker upp konstigheter hela tiden.
Om du blev multimiljonär vad skulle du köpa? En egen brandkår med en massa läckra grabbs, en resa till alla mina ungdomar på brandkåren, ett hus i Thailand, en fin lägenhet, en massa kläder och en sprillans ny bil. Sedan skulle jag ge min familj en massa pengar och jag skulle skänka sjukt mycket pengar till välgörenhet!
Om du kunde förändra något i världen utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Att min lillebror och min hund kom tillbaka till mig. Tillbaka till jorden för jag saknar dem så mycket att det gör ont i hela mig.
Tycker du om att dansa? Jag älskar det, jag gör verkligen det. Dansar överallt och när som helst! I just love it!
Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? Absolut, bara det är varmt och exotiskt.
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? GUD? Jag vill BARA träffa K&A! Jag vet att dem möter mig när jag nått fram till andra sidan. Jag känner det på mig. Jag kommer att bli så välkomnad och jag kan riktigt längta efter den första K-kramen och den första A-pussen! Mina älsklingar, för er dröjer det inte länge förrän jag kommer. Blunda och sedan står jag framför er i nästa sekund. Uh! Nu kommer jag gråta mig till sömns ännu en natt! Saknar er!

hem ljuva hem

åh vad skönt det var att komma hem. Känns som att det går i ett i mitt liv just nu. Hinner för tusan inte med och allt bara går i racerfart. Har jättemycket planer och ideér men tyvärr stannar det oftast där då jag aldrig hinner itu med saker och ting. Det är ju så mycket jag vill göra. Kan man köpa mer tid? Vad härligt det hade varit! De flesta av mina ideér har i alla fall med ungdomsbrandkåren att göra. Det ska säljas saker så vi kan resa, det ska städas förråd, kläder ska tvättas, en cabaré ska sättas upp, en ledarutbildning ska hållas, en teambuildinghelg ska fixas till, övningarna ska sitta varannan måndag. Ska jag fortsätta? Ledarfester, ledarmöten, klädinköp, hus som ska brännas ner osv. Ojojoj, denna höst/vinter blir hektisk. Sedan ska man ju hela tiden pria sitt vanliga jobb så klart. Familjen ska hinnas med (den lilla man har kvar) och kompisarna ska rastas. Naglar, frisör och shopping får absolut inte glömmas. Mm, det blir tufft som tusan en tid framöver. Det är väl iofs lika bra det så slipper man tänka så mycket.

Vaknade hos td imorse, en sjuk td. Jag har svettats hela natten och bönat och bett om att få öppna balkongdörren. Han sa nej då han kallsvettades i sin feberyra och jag fick ge mig. Dock fick han inte hålla om mig för då hade jag verkligen avlidit. Herremingud vad varmt det var. Kaxig var jag inte heller 06.15 då klockan ringde. Bilen, hem, fixing, bilen, jobbet.
Usch, tidiga morgnar är inte nåt för Kisan inte.

Nu är jag iaf trött, så det så!

Nattis!

Sitter på brandkåren..

Hej hopp kaffekopp,
sitter här på brandkåren, vi har haft övning med ungdomarna idag. Dem yngre fick köra hjärt&lung-räddning med Henrik och jag & Erre körde vårt UBK-varv med de äldre ungdomarna. Måste säga att ALLA var sjukt duktiga. Jag hade inte orkat köra ett varv, jag hade spottat blod efter 4 sekunder. Vi körde som en tävling. Först skulle dem transportera en bår runt en container, sen springa in i mål igen, därefter transportera en slangkorg upp för trapporna i tornet och placera den där. Sedan skulle dem springa in i mål och dra in en 50 meter lång smalslang fylld med grus. Därefter skulle dem springa upp för trapporna i tornet, hämta slangkorgen och avsluta in i mål. Herregud vad jobbigt! Emil fick bästa tiden men alla var lika duktiga. Härligt att se en sådan kämparglöd. Nu sitter vi i lektionssalen och väntar på att Henrik ska bli färdig med småttingarna och vi kan fika. Under tiden får dem äldre kolla på när Mr. Bean gör hjärt/lung-räddning. Skoj! :)

När jag kommer hem ska jag käka för det har knappt hunnits med idag på jobbet. Har varit på utbildning och möte nästan hela dagen. Imorgon ska jag hinna med att svara på mail och i telefonen igen! :) Å sen får jag inte glömma bort att ringa fabjo vaktmästaren om huset vi på UBK ska få elda ner. Hoppas att ungdomarna uppskattar det och det verkligen nu blir av!! Kulkulkul!

Vi hörs sen!

Pusspuss

Bom Bom Bom Bom Bom..

..så ekar det i min lägenhet och golvet vibrerar. Någon av mina grannar har promt bestämt sig för att störa oss andra grannar med sitt jävla musikspelande. På en söndag??? Hallå, respekt eller inte!? Jaja, jag ger igen en dag..

Har precis haft gäster. Söta Pifo och hennes underbara barn. Det var verkligen längesedan måste jag säga. Jag uppskattade verkligen deras besök och vi hade massor att prata om som vanligt. Lite allvar, lite larv och skoj. Tänk att jag följt dessa underbara människor i snart 12 år. Nu har jag och barnen bestämt oss för att vi ska ha en riktig tjejkväll och att dem ska sova här. Ser verkligen fram emot det! :)

Nu ska jag kolla klart på Idol sen ska det duschas och packas. Är bjuden hem till sjuka td på middag och övernattning. Ser fram emot att äta något som han lagat (annars brukar det bli pizza).. :) Vi ska också kolla film, undrar vilken dock med tanke på att dem bara visar skit på televisionen idag. Jaja, annars får vi väl kolla på varandra och det duger ju det med!

Tjoochtjimmhobbylim!

Jag svarar igen..

Sånt här var ju skojigt! :)

Jag:
Vad heter du? Emma-Karoline (Karoline)
Vad skulle du vilja heta om du själv fick bestämma? Trivs ganska bra med Karoline..
Vilket namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Johanna eller Karolina.
Vilket stjärntecken är du? Skytt - djurisk med pil och båge helt enkelt.
Var bor du? Helsingborg, sundets pärla!
Har du bott utomlands? Kändes lite som det när jag spenderade en hel del tid i Tunisien. :) Däremot skulle jag vilja bo i något varmt och exotiskt land.
Hur många gånger har du flyttat? 4 gånger, var på väg och köra en 5:e omgång i juni.
Var skulle du vilja bo? I en bungalow på en egen ö i Thailand.
Vilken klass går du i? Klass? Haha! Usch, jag börjar bli gammal...
Vad vill du bli när du blir vuxen? Porrstjärna. Haha! Nej men det är hemligt actually.

Utseende:
Hur lång är du?
168 cm kort.
Hårfärg och frisyr? Mörkbrunt med guldslingor. Axellångt uppklippt.
Ögonfärg? Det beror på humör och färgen på kläderna. Jo, det är faktiskt sant! Pendlar mellan blå, grå och grön.
Mest nöjd med? Håret, I just love it!
Minst nöjd med? Mycket! Har för stora bröst, för stor mage, för breda höfter, för stora lår, krokiga tår, för korta fingrar.. Ska jag fortsätta? Haha! Men jag tycker om mig själv ändå..
Skostorlek? 39.
Glasögon? Jepp, på jobbet. Bruna Gucci.
Har du piercingar/tatueringar? Piercing i tunga och öron. Vill ha en massa tattos.

Favoriter:
Filmer?
Efter bröllopet, Sex and the City, Mamma Mia. Ja det finns hur många bra som helst!
Låtar? Allt som är schlager, ABBA, gammalt och soul.
Årstid? Helt klart sommaren!
Mat/dryck? Tacos och öl. Pepsi max och vatten är också favoriter!
Djur? Häst och hund. Delfiner och apor är också lovely.
Färg? Vitt och svart. Tråkiga Karoline. Men nu har jag också blivit lite kär i petrol och lila.
Parfym? Laura Biagotti, definitivt Kiso-doften.
Tv-program? Top Model, Prison Break, Roomservice, Idol och Desperate Housewifes.
Ämne i skolan? När jag gick på gymnasiet så var ambulanssjukvården roligast!
Sysselsättning? UBK, shopping, tv-tittande, blogga, spela tetris eller betapet, samt rulla runt i sängen! ;)

Kläder:
Vad använder du just nu för jacka?
Min svarta trench, min korta beiga jacka eller min bruna skinnjacka.
Vad använder du just nu för skor? Converse, svarta eller bruna stövlar.
Favoritfärg på kläder? Svart och lila.
Favoritmaterial på kläder? Spelar ingen roll så länge det inte är varmt eller kliar.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nån snygg svart klänning, nya svarta och bruna ridstövlar. En svart skinnjacka, en massa fina undies och massor av fina sköna knästrumpor.
Favoritaffärer? Indiska, Gina, HoM, MQ, Sisters och Spirit.
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? På tok för mycket... :/

Blandat:
Vad heter din morfar?
Bo, men han är i himmeln. Min extramorfar heter Lars.
Vad har du i din:
jackficka? En bajspåse sedan A fanns. Jag kan bara inte kasta den...
väska? kalender, läppglans, smink, plånka, tuggummi, handkräm, klämmor, husnycklar och bilnycklar.
Vad är du beroende av? Snus, läppglans och Pepsi max.
Vilket land kommer du ifrån? Sweden.
Vilken sorts lipsyl använder du? Fösvarets hudsalva. Porrigt...
Vad tror du på? Ett liv efter detta.
Vad köpte du senast? Hårspray, hårolja och tandkräm.
Har du nåt husdjur? Nu börjar jag gråta.

Jag och gråten hoppar in och duschar nu. Ska på barnkalas. Kram.

Jag svarar...

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Nej, jag snyter mig istället.
Titta på dig själv i spegeln: Självklart, är en riktig spegelapa!
Gnälla: Ja, för mycket tyvärr. Särskilt när vi snackar tidiga morgnar.
Skrika: Jag skriker flera gånger om dagen, jag kan bli tokarg men det går snabbt över igen som tur är.
Sova: På tok för mycket, är ju för tusan född trött!
Ha ångest: Jo visst har jag det! Mycket över framtiden måste jag säga.
Skada dig själv med flit: nej, inte jag men jag ber andra när jag befinner mig mellan lakanen, haha!
Ta mediciner du inte borde ta: nej nej, jag avskyr mediciner överhuvudtaget!
Vilja dö: har väl hänt.
Drömma mardrömmar: många gånger, men inatt drömde jag om att prinsessan Victoria berättade för mig om sin rosa silikon-BH, vad betyder det?
Drömma sexdrömmar: Ja, ofta. Jag är en sexgalning! :)
Ta droger: aldrig livet, skulle aldrig falla mig in.
Försöka vara annorlunda: Jag är nog rätt annorlunda så jag behöver inte fösöka.
Klä dig i svart: allt som oftast, men jag har blivit bättre. Passar nog sjukt bra i starka färger.
Gå till kyrkan: sällan.
Röka: feströker för mycket.
Ha sex: Jaaa! Självklart, me like a lot! Hur fan kan man klara sig utan det?
Ljuga: händer.
Hata folk: jag hatar sällan, men man kan ju tycka mindre om!
Lita på folk: jag litar nog för mycket på folk och det måste jag sluta upp med bums!

VEM:
Saknar du:
K & A, samt mammi och td.
Vill du döda: ingen.
Rörde dig sist: Daniel i Kungens Kurva.
Vill du slå: just nu, td.
Kysste dig sist: td så klart. Jag är ju hångelvänlig igen! :)
Vill du kittla: Jag är så kul att jag svarar td...
Kramade du sist: Daniel i KK.
Vill du prata med: mamma och td.
Skrek du på sist: måste varit någon på IoS (IKEA of Sweden)..
Vill du vara som: Frida, världens godaste och vänligaste människa. Tänk om jag kunde vara hälften så snäll...!
Sårade dig sist: td.
Vill du bli galet full med: C i Uppsala! : Rolig prick det där!
Gjorde dig riktigt glad senast: Kungens Kurva-gänget!
Fick du sms av senast: Cissi på jobbet.
Ringde dig senast: mormor.
Är snyggast på jorden: td kanske..:) Eller FE? Haha! Det finns ju så många..

HAR DU:
Får många vänner: Känns så ibland när man inte ens hinner med att ringa alla. Men tack gode god att man har vänner överhuvudtaget. Världens bästa vänner också!!
Förföljelsemani: skojarru?
Tvångstankar: nepp.
Någon annan psykisk sjukdom: inte vad jag vet om iaf. Lyckligt ovetande... :)
Någon fysisk sjukdom: nope.
Någon skada: ryggskada som tär på mig som faaan!
Färgat håret: ja många gånger.
Brutit några ben: nej, inte mer än benen i tårna.
Några piercings: tungan.
Egen dator: x2.
Bra självförtroende: beror på vad det gäller.
Kysst någon: för många men finns det något bättre?
Sagt att jag älskar dig till någon: ja, men ingen jag varit tillsammans med.
Bjudit ut någon: har väl hänt.
Varit kär: absolutely..!
Dumpat någon: jajemen, senast var i somras.
Stulit något: nej, jag är för mesig.
Lämnat landet: för semester som är det bästa som finns!
Tuttat eld på något: nej nej nej, jag släcker bara!
Gjort något olagligt: kör bil alldeles för fort...

HUR:
Går du:
taskig hållning pga min förbannade rygg och mina stora tudor.
Svarar du i telefonen: -Hej det är Karoline/-Halloja. Eller på jobbet: -Supply Support det är Karoline.
Fördriver du tiden: genom att sitta här framför datorn, kolla på TV eller spela tetris. Måste börja läsa igen!
Mycket pengar har du: för lite. Buah!
Tjänar du pengar: Lyxhorar. Haha, nej jag jobbar ju på ajkia!
Ofta diskar du: efter varje gång jag ätit.
Ofta städar du: för sällan, finns det något tråkigare? Fast tvätta är ändå värst!
Många stör du dig på: det finns några stycken..
Ofta träffar du din familj: sällan, mammi bor ju till exempel i Karlstad och pappa har jag ingen kontakt med. Lillebror är i himmeln så jag är ganska ensam. Men jag har ju moster, kusiner, samt mormor och morfar.

TROR DU:
Att du kommer bli något:
självklart! Även om det är lite tveksamt just nu.
På gud: nja, något tror jag att det finns. Om det är gud eller något annat vettifan.
På rymdvarelser: Hmm.. Nä, tror inte det i alla fall.
Att folk tycker om dig: hoppas det! :)
På ett liv efter detta: Absolut, helt klart!
Att fiskar kan tänka: ja, men begränsat.
Att du kommer leva länge: tyvärr inte.

Dessa frågor stal jag från någon annans blogg så ni vet och om det är någon som undrar..

         

        Världens största IKEA...

Det är IKEA i Kungens Kurva det! Igår så åkte jag och Cecilia från mitt kontor till huvudstaden. Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk till Cissi men insåg väldigt snabbt att jag inte hade nåt annat val än att ändra uppfattning. Hon är helskön och vi kommer sjukligt bra överens. Jättekul med en ny vän, om hon nu vill vara min vän. Haha! Faktum är att hon är ny hos oss det är därför jag egentligen aldrig haft någon koll på henne. Noll kontroll är bannemej inte bra för mig. Men men, vi flög upp dit iaf och tog sedan buss och tunnelbana till Skärholmen - Sjäärhåålmen som man säger där uppe i norr. Väl framme käkade vi och sedan tog vi en scary kvällspromenad i mörkret till hotellet. Kanonläge, mitt emot IKEA. Jag kunde till och med höra hur det lossades bilar imorse. Det ni! :)

Har idag haft superskoj och fått en massa ny energi. Har varit på möte med alla avdelningscheferna för kök på alla våra svenska varuhus. Jäkligt intressant och vilka fantastiska människor! Det roliga var att alla ville prata med en, inte bara i gruppen utan även folk som jobbar Kurvan. Kände mig för tusan som världens kändis. Haha! Å vet ni vad? Ännu en gång fick jag present (vilket måste innebära att folk tycker att jag är skitbra). Uppsalas logistikkillar hade skickat med sööta och vackra Sandra ett snyggt paket alá leopard. Dem hade slått in Alladin choklad i leopardpapper och skrivit kiso med stora bokstäver. Charmigt! Förutom chokladen så låg det ett kort i paketet. Ett kort på dessa två underbara karlar och en söt hälsning. Jag ville bara gråta av glädje, jag blir så rörd! Tack grabbs!

Det var i vilket fall som helst ett superbra möte och dessa personer kommer jag definitivt aldrig glömma:

* Yvonne - Verkar vara en helt underbar människa och ledare. Hon vet absolut vad hon pratar om och har verkligen koll. En kvinna som hon behövs nog för att styra en köksavdelning med ca 60 stk anställda bara(!) på kök!

* Sandra - söta söta Sandra, jag fick intrycket att hon har världens största hjärta och dessutom är hon vacker som en dag!

* Therese - ÄNTLIGEN fick vi träffas söta du! Efter så lång tid korsades äntligen våra vägar. Faktum är att jag bannemej fått present av Therese och hennes köksgäng! :)

* Karin - riviga, tuffa Karin. Jag gillar henne verkligen till 1000. Underbar tjej!

* Gävle-killarna - skitroliga även om jag bara haft kontakt med Ronny och trodde att han skulle vara gammal som gatan. Men ikke, ikke, ikke. Så fel det kan bli...

* Kållered-killen - (hm, jag och namn...) jättegullig och rolig som tusan. Verkar vara en bra chef med fötterna på jorden. En sån som verkligen bryr sig om sina medarbetare och är kompis med dem.

Sedan var det fantastiskt skoj att träffa E-L , M och M-L på logistik, Lotta på sälj och Olle på press/marknad.


Fantastiskt underbar dag och jag ville knappt åka hem men kl 17 tog jag taxi med världens coolaste taxichaffis till Bromma. Kl 20 landade jag äntligen i Ängelholm. Home sweet home. Borta bra men hemma BÄST!Året var 1965 och IKEA i Kungens
Kurva öppnades. En rund byggnad
(det enda runda IKEA) på 31.000 kvm
inspirerad av Guggenheim-museét i NY.
1000-tals människor köade till öppningen
och den stora framgången ledde till att man
öppnade Tag-Själv-lager - en viktig del av IKEAs
koncept. Några år senare brann varuhuset ner
till grunden men byggdes upp igen och IKEA i
Kungens Kurva är fortfarande världens största
(och enda runda) IKEA-varuhus på 55.200 kvm!

Så nu vet ni det!! :)


Nu ska det sussas! Puss


Är det stek eller stekt?

Almost perfect day. Var uppe i tid, har handlat fin present till min älskade Jennies bäbis som fyller ett år på lördag, jobbade över, underbart skojsig middag med Binis och Friday, Top Model och Oskyldigt dömd.

Den nästan perfekta dagen var bäst när jag och girlsen var på Big Buddha och åt thai-mat. We like! Mycket sex-snack, me like. Haha! Detta framkallade en hel del skratt! Frida är världens roligaste utan att hon egentligen vet om det och det är ju superskoj. Min lilla Fridis, min darling. När hon frågade servitören helt allvarligt om menyn trodde jag att jag skulle dö. Jag ville bara lägga mig på golvet och skrika av skratt. Tror Sabina kände detsamma och tårarna sprutade flera meter så mycket vi skrattade. Frida, på allvar, en kina/thai-restaurang serverar inte stek... Vi hade försökt tala om det för henne men hon var tvungen att ändå fråga om man fick in stek eller om maten var stekt. Servitören svarar: -Nej, det är stekt. Då säger söta Frida: -Ok, så ni har stavat fel. Servitören avslutar: -Ja, det skulle man kunna säga. Jag förstår att det inte låter så skoj när ni läser det men ni skulle varit där och sett det live! Jag kan lova er att även ni hade fått kramp i skrattmusklerna. Herregud. Tack iaf mina söta donnor för en superduperholymacaronyskoj kväll!

Frida körde oss hem sen kollade jag och Frida på Toppis-finalen. Helt otippat (från min sida) vann Whitney. Hej och gratulerar! Faktum är att jag faktiskt hejade på Anya. Jag tyckte att hon hade ett bätte modellutseende och hennes bilder var helt fantastiska. Men det var ju kul att en annorlundatillutseendetperson vann för en gång skull! Amen!

Do you wanna be on top?

    
Barbiesnygga Whitney med sina kurvor     En mer modellik Anya. Kanske ingen man
får jag väl säga är en riktig puma. Hon       skulle vända sig om efter på stan om man
har ett otroligt fint ansikte och hennes        var kille men hon gör sig sjukt bra på bild.
drag är makalösa.                                           Å det är ju det Top Model handlar om...


Nu ska Kajso snart nanna för hon ska upp så tidigt så. Först jobb och brandutbildning sedan sticker jag med planet till huvudstaden på eftermiddagen. Ska hälsa på Kungens Kurva - VÄRLDENS STÖRSTA IKEA-VARUHUS! Jag ska dit för att träffa alla de svenska avdelningscheferna för kök. Spännande! Ska också försöka hinna med en sväng in om logistik och snacka lite med SSSS:arna (Sales and Supply Support in Store - fan vad jobbigt att säga).

Avslutar med att allt känns empty. My bed is VERY empty. Ingen td idag inte och jag får krama kudden istället...
Uppfyller jag kriterierna?

Pusspussbilochbuss


RSS 2.0