Jag är hemskt ledsen..

..men du kommer aldrig att förstå vad jag menar. Du kommer aldrig förstå att jag inte kan leva upp till det du önskar. Jag kommer aldrig bli någon annan. Ingen annan än samma, gamla, vanliga Karoline. Never Ever! Du gör mig så förbannad, så sjukt pissed och så jävla ledsen. Jag vet att jag sårar dig också. Jag vill inte såra dig och jag försöker att kontrollera mina känslor hela tiden. Varför blir det alltid så här? Jag orkar inte. Hör du det? JAG ORKAR INTE. Fan, fuck, skit, jävlar och helvete. Kanske är det lika bra att vi bryter? Kanske är det lika bra att vi aldrig mer hörs. Åååh! Hur ska jag kunna veta? Du säger ju inget. Du tycker att allt bara är mitt fel hela tiden. Är det så? Är allt mitt fel? Kanske.. Jävla jobbigt alltså!

 image60 Så här glad är jag för tillfället (charmig look, eller inte)

Jag hatar...

...att tvätta! Uschamej!

image57
 Om man inga rena kläder har så får man ta det man har kvar.. En sovsäck!

Mamma..

..kommer hem idag. Det ska bli jättemysigt att bli lite ompysslad och att få pyssla om någon! Jag saknar henne som in i badbaljan! Maaaj Gaaad! Har haft en sådär halvjäktig dag på jubbet idag. Många frågor och dåligt med svar. Det är så förbannat svårt nu när vi gått in i en ny release..! Jeje.. Finns värre saker här i livet, faktiskt! Låten som spelas på min dator nu tex.. Blää! "Hög standard" med Peps Persson och Robyn. Vilken salig blandning! Nu fick jag sms, spännande..! Kan det vara du A..? :) Snart telefoncoaching.. Återkommer!

Ciao..!

image56
Mamms <3

Kort vecka..

..och visst är det skönt? Jag har för ovanlighetens (hmm :P) skull mycket saker inplanerade. Onsdag är det grillfest hos Linda.. Pallar jag det? Det var ändå det som kom in i kalendern sist och det innebär att det är det man kan pria bort om det skulle behövas. På torsdag ska jag sova länge och sedan SOLA (hoppas bara att solen vill vara min vän då). På kvällen är det Club Akut (tut-tut)..! :) På fredag ska jag upp tidigt vilket innebär j*vligt måttligt med drycksaker dagen innan! Jag och M ska nämligen åka till Göteborg i Västergötland.. Haha, M och jag kom idag fram till att Västergötland låter coolare och längre bort än Göteborg. Så nu kör vi på det: Vi ska till Västergötland! Jihoo! På lördag sen så är det partaj hos M som gäller,  hon fyller liksom år på söndag. Herregud vad mycket M det blir dessa dagar. Men det gillas! :) Hon är ju världens sötaste och hetaste brutta! Nu ska jag duscha, sedan lägga mig i sängen och ta hand om mina krämpor, samtidigt som jag lyssnar på polishelikopterns brummande, samt galna fotbollssupportrar. Det är ju nämligen HIF-MFF idag.
Heja MFF.. Eller inte.!

Ciao Ciao!


Jag älskar...

...Solen!! Åååh så skönt det är med vår! Det är varmt och skönt ute och det spritter i hela kroppen. Det är en sån härlig känsla. Idag vaknade jag och kände att nu jäklar ska jag ta nya friska, fräscha tag! Då tog jag Alice och åkte till skogen vid brandstationen. Ett tydligt tecken på att det är vår e när brandmännen tvättar tut-tut-bilarna och låter dem torka i solen. Underbart att se! Efter några timmar i skogen med tjo och tjimm hobbylim kom vi hem, trötta som ja, jag vet inte vad.. Alice sörplade i alla fall i sig några liter vatten och ja, hälften hamnade som vanligt utanför och jag fick kräla på alla 4 och torka. Jeje, det finns jobbigare saker. Nu ska jag ta och läsa några rader i min nypåbörjade bok.. Jag ♥ böcker liksom! :)

Ciao!

image54

Saknad...

Fy FAN vad jag saknar dig. Det gör ont i mig varje sekund, varje minut, varje ögonblick. Ibland undrar jag hur jag ens orkar stiga upp ur sängen. Jag vill ju egentligen bara skrika och gråta. Jag vill bara få vara, vara i fred! Hur kunde du försvinna ur mitt liv? Hur kunde du välja den utvägen? Hur kunde du välja att försvinna från mig? Nu måste jag HELA tiden vara stark och försöka vara glad. Det känns som att du bleknar för vissa. Men du kommer aldrig att blekna för mig. Du finns i mina tankar hela tiden och du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta. Du vet att jag skulle kunna dö för din skull men det var du som dog bort från mig.. Varför? Den frågan kommer jag att få leva med i resten av mitt liv. Jag kommer att få leva med sorgen, minnena, gråten och saknaden. Älskade du, jag är så rädd! Jag behöver dig..! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Min älskade K..!

image53

HELG...

Åh så skönt med helg! SKÖNT, med STORA bokstäver! Men jag måste säga att tiden går otroligt fort just nu. Jag hinner för tusan inte med i svängarna. Jag önskar att jag kunde köpa några timmar extra/dygn ibland! Tiden går fort när man har roligt kom någon klok människa på och visst är det sant!?

På jobbet idag fick jag reda på att jag ska bli mamma till ett affärsområde till. Min älsklingsbebis är ju så klart KÖK! Sedan har jag ju sedan tidigare Husgeråd och nu ska jag även amma Barnens IKEA. Ska bli lajbans, hoppas att tiden räcker till bara. Jag har ju redan idag full kaos ibland..! By the way så var det bla på Barnens jag började min "IKEA-karriär" en gång i tiden så visst är det lite nostalgi!

Från det ena till det andra var jag arg igår. Arg som ett bi, på N..! Idag bestämde jag mig för att inte slösa mer energi på den människan. Han ska ALDRIG få ta kontroll över mig och mitt liv igen. Ibland känns det som att jag är en robot och han har fjärrkontrollen. Det är fanimej slut med det nu.. Det är bättre att vara singel, eller det är nog snarare meningen att jag SKA vara singel. Jaja, jag behöver i alla fall inte bråka med någon om städning, tvätt, disk och sådant tjafs. (Mmm, jag försöker se det positivt...!).Kanske ska man starta någon sån jäkla community-sida, eller kanske lägga in en kontaktannons..!?

Ensam, ung tjej vill verkligen träffa dig som är äldre man och önskar dela mig med IKEA.
Du älskar att resa och galna djur (ja, min hund är sjövild). Jag är inte det minsta romantisk
och så är jag jäkligt envis. Jag döper bilar efter deras registreringsskyltar och hänger mina
kläder i färgordning. Jag avskyr att tvätta och städa men vill ändå ha rent och snyggt, därför
måste du förstå att dessa blir dina uppgifter. Jag ska vara den som bestämmer allt när det
gäller hus och hem, du ska bara nicka och se glad ut. Jag vill även ha ett finger med i spelet
när det gäller dina kläder och andra inköp. Slutligen ska du veta att jag är ganska snäll och
glad, över lag dårå!
Svar till Skytten, blogg.se har mina uppg.

Vad tror ni? Skulle det funka? :P
Trevlig kväll allesammans!
Ciao! ♥

image50     image51   

Telefonkåt..!?

Jag? Nä!? Egentligen inte, faktiskt. N..! Du förstår väl att jag vill att du ska ringa..?
Man kan ju först inte plantera en växt och sedan bara SKITA i att ge den vatten och kärlek.
 Varför är du som du är? Ibland önskar jag att jag bara kunde be dig fara åt h*vete.
 Jag hatar dig, samtidigt som jag älskar dig... F*ck you!

image49

Dagens uppgift...

Min dags övning var att dämpa gårdagen, svälja alla intryck, slappna av och bara surfa med vågen på en räkmacka. Hur lätt är det då? Fan, fan och åter fan. Ibland undrar jag varför saker och ting händer, varför måste det ALLTID bli som jag INTE planerat. Fan...

Mina ungdomsbrandmäns uppgift idag var att öva på hantering av motorspruta och koppla slangsystem till den. Dessa ungdomar är mina bebisar, de är ju sååå söta så man dör! Lilla Linus fyllde år idag så han bjussade på glass och vi klämde i för kung och fosterland och sjöng "Vi gratulerar". Så mysigt har vi det..! Tänk om man kunnat fylla 14 år igen...
Dream on Kisolajnen! :)

Ciao!

Lite gamla bilder från brandkåren:

image44     image45
Rökdykning på gång!                                            Jag fixar och donar med grenröret

image46     image47
Slangrullning                                                          Ledarkram - Jag och El Maco..!

                                              image48
                                                         Jag och pappa brandman


En mysig helkväll...

Jag som bara skulle sitta hemma igår kväll. Saker och ting blir sällan som jag tänkt mig så jag tog Urban (bilen dårå) och körde hem till kusinerna Julia och Anton. Efter allt jäkla hallå med våra hundar (deras hund är grymt kär i min Alice) kunde vi (nästan) sitta i lugn och ro och kolla på Körslaget. Hallå pensionärsvarning..! :P

När programmet var slut kollade vi på bilder från när vi var på Kreta. Det är nämligen så att vi träffade två snubbar där som vi hängde en del med. Sune och Stefan, det visade sig att dem hade lite IKEA-koppling då de jobbar på Swedwood, en leverantör som ägs av IKEA. Som ni vet var jag i Älmhult hela förra veckan, en punkt på programmet var att besöka just Swedwood. Jag lyckades få guiden att fixa numret till Sune och sedan ringde jag honom. Det slutade med att jag träffade Sune och Stefan, dagen efter. Det var så sjukt skoj att träffa dem igen. Det har ändå gått nästan ett år sedan vi sågs sist. Jag fick i alla fall en skiva full av bilder från resan. Otroligt kul att se och ni får några smakprover från resan nedan, dock är dessa bilderna tagna av mig och mamms..! Kvällen avrundades med Monopol-spel och Anton den lilla skitungen ruinerade både mig och Julia. Nästa gång får du spö Ante! :)

Jag körde hem vid 01.00-tiden, trött som fanken! När jag lagt mig i sängen ringde min mobil. Ett mycket märkligt samtal och egentligen vill jag inte skriva för mycket här. Jag blev i alla fall SJUKT glad och tror nog att jag smilade mig till sömns. Som det kan bli, livet är allt bra märkligt ibland..! :)


image38     image39
Crazy på balkongen...                                            En mycket glad Karro

image40     image43
En av poolerna på hotellet..                                  Jag och Anton Klanton

Nu återgår jag till sängen ett tag, är så förbannat trött..!
Ciao!

Saknad

Snövita stränder, kristallklart vatten, härligt starka maträtter, sol, värme, kokosolja, shopping..
JAG SAKNAR THAILAND! En dag ska jag bo i ett sådant land, en dag...

I december 2007 åkte jag och Sabina till Thailand. Det var den bästa resan jag gjort på länge.
Sol och bad går alltid hem hos mig och kvällarna på Margaritha skojar vi minsann inte bort..!

Det går inte en dag utan att jag tänker på Thailand. Det går inte en dag utan att jag tänker på
den goda maten, de vackra stränderna och det härliga klimatet. Är det någon som kan tänka sig att göra mig ekonomiskt oberoende? I så fall bokar jag en biljett nu...

Lite smakprover från vår suntrip:

image25     image26     image27    
Sand vit som snö på Monkey Beach      Drinkar                      Khom Loy till Krisse
                                                                                                          på årsdagen 071209

image28     image29
Jag på Harrys - kräftan!        Entrén till vårt hotell - The Royal Paradise Hotel

image30     image31
Vackra stränder på Phi Phi Island..!                                     En väldigt glad Karoline..!

image32     image33     image34
Singha Beer...                      Iklädd turban                    Poolen på hotellet

image35     image36
Till minne av Kristoffer...                    Jag, Sabina och världens bästa gitarrist!

image37
Jag och Sabina får fina naglar..!

Åååh, Thailand..! Saknad...
Vintern 2008 = Nästa tur!

Vårkänslor...

image10Varje år tänker jag att jag ska följa trädens utveckling att tillbaka sina gröna löv. Varje år missar jag. Rätt som det är vaknar jag en morgon och träden är fulla av gröna vackra klorofyllda löv.
Då tänker jag; nästa år ska jag inte missa...

När våren landat får jag shoppingbegär. Kolla in dessa godsaker,
kan man något annat än att bli kär..?

Spana in denna coola väska som föreställer Taj Mahal. För varje såld väska skänker Indiska 10kr till Peace Trust. Peace Trust är en organisation som hjälper barn och kvinnor i Indien.

image11

Eller varför inte denna underbart söta blus från Lindex?
Skulle ju passa perfekt till ett par vita jeans och ett par bruna sandaler.
Rostfärgade kläder är ju grymt snygga när man är brunbränd. Give it to me..!
image13
En Gucci-nyhet i svart, vitt och gult. Färgerna som bara är sååå Karoline just nu..!
Herregud vilken ögonsten!

image14

Denna här pärlan köpte jag för en månad sedan, jag bara längtar tills jag får bära den.
Sommarfint ska det vara! Inspiration hämtade jag från Amerika och deras söta caféservitriser.
Nu funderar jag på att köpa en svart också..!
image15
Klockor är något jag är sjukt svag för. Särskilt märket Axcent tilltalar mig.
De väcker tankar, skapar kreativitet och fyller mig med energi.
När jag bär Axcent kollar jag klockan en gång i minuten, minst..

image17image18image19

Converse funkar alltid..!
Varje år fyller jag på skosamlingen med några Converseskor i olika färger...
image21image22image23image24

Seså, ut i skogen, ut i parken - UT I SOLEN MED ER!
CIAO..!
Älmhult, hjärtat av IKEA...

En ny bloggare är född...

534543-1
Älmhult

Nu ska ni få höra om min Älmhultsvecka då 20 personer från hela IKEA-världen träffades i de smålänska skogarna. Vecka 16 it was och jag har inte haft så kul på länge...

I måndags tog jag och ADLO oss upp till Älmhult, spända på vad denna veckan skulle ge oss. Det var mycket mer än vad vi kunnat ana! Väl framme hoppade vi in i bussen som skulle ta oss till Bölsö och Ingvar Kamprads gård! En söt gård i gult och vitt alldeles precis vid sjön Möckeln. Vi installerade oss i stugan utanför huvudbyggnaden och vi fick det sötaste rummet inrett i IKEAs countrystil. Jag är ju ingen Country-älskare egentligen men det passar ju fantastiskt bra där ute på landet. Vita möbler i trä och blommiga tapeter i dova gröna och gräddfärgade toner. Hela huset skrek IKEA och jag bara stortrivdes...

Ingvar Kamprad

Efter föredrag om IKEAs historia och IKEA Supply Chain vankades det mat i huvudbyggnaden. Det pirrade verkligen i magen när jag klev över tröskeln med vetskapen om att Ingvar var hemma. Jag parkerade mina skor sidan om hans trätofflor i hallen och utforskade sedan varenda millimeter på vägen in till köket. Förstår ni? Margareta och Ingvar befann sig ungefär 20 meter från oss hela kvällen, mäktig känsla!

V satte oss till bord i uterummet alldeles intill inomhuspoolen (det var endast denna som faktiskt talade om att det bodde någon här med pengar..) och blev serverade en smarrig kycklinggryta med ris. Efter några glas vin och en massa snack på engelska gick vi ner till oss och fortsatte vår sociala samvaro för att sedan krypa ner under de vita täckena. Jag tror nog att jag somnade med ett stort leende på läpparna och jag drömde säkert om den stora filosofen Ingvar Kamprad...

IKEA-skylt

Dagen därpå åkte vi buss tillbaka till Älmhult och IKEA Värdshus. Hela jäkla Älmhult är BARA IKEA, överallt är där IKEA-byggnader i olika former... Varuhuset, Värdshuset, Kontorshuset, Aktivitetshuset, Centrallagret, IKEA of Sweden, IKANO, Swedwood, Modul, Katalogbyggnaden osv... Älmhult är verkligen IKEA-land! Denna veckas mål var att lära oss mer om Supply Chain och det har vi verkligen gjort. Några föredrag/aktiviteter var bättre och några var sämre, men så är det ju alltid. Att få vara i IKEA of Sweden-byggnaden (IoS) är alltid kul och 3:e våningen är underbar. Där står ALLA artiklarna vi har i sortimentet uppställda och även våra nyheter presenteras där. Det kan inte bli bättre för än IKEA-missbrukare som mig...

IoS

Denna veckan var fantastisk och jag har träffat massor av intressanta och
underbara människor med samma livsstil som mig; IKEA...
Vi lever IKEA, vi andas IKEA och vi tänker IKEA.

Mjölkpallen

IKEA är inte bara ett jobb utan även en livsstil, så det så!

 

RSS 2.0