Sjuk och jäklig..

Synd om mig är vad det är. Har så ont i halsen, tänderna(!) och öronen. För detta gråtes en skvätt! Jag skulle egentligen åkt iväg idag med brandkåren. Det skulle vankats styrelsemöte på Sverigenivå, öl, mat, gott sällskap och utvecklings-konferens. Men icke för Kisos del, no no. Hon får stanna hemma i sängen. Så jävla boring. Tur att jag kunde aspiranta mig igår iaf. Så bra utbildningen jag går via IKEA är. Igår snackade vi feedback, konflikthantering och utvecklingssamtal. Så nu vet jag allt om det. Är kär i min aspirantgrupp. Alla är HELT fantastiska. Vi är olika, har olika bakgrunder men vi funkar så bra tillsammans.. Kuligt!

Nej, nu ska jag gråta vidare över mina krämpor.

puss och hej

Längesen...

Hej bloggen och alla mina söta, underbara läsare!
Ska börja med att skriva förlåt, förlåt, förlåt! Jag har varit en sjukligt dålig bloggare på sista tiden men jag har haft så sju-in-i-helvete mycket att göra. Tiden går så fort och jag hinner knappt med. Sitter samtidigt och funderar på VAD jag gjort och kan knappt komma på nåt att berätta... Hmm!

By the way, har i alla fall kommit in i min svenska vardag igen. Hallå gift-med-IKEA... Har massor att göra på jobbet. För två veckor sedan började jag också min chefsutbildning. Vi är 12 stk som kommit med på programmet och den första modulen klarade vi av i Grottbyn, ett varndrarhem/camping som ligger vid Skånes djurpark. Det var två roliga och spännande dagar och jag har lärt mig massor.. Det känns redan som att vi är ett kalasgäng! Så nu ska jag utveckla mig en gång i veckan. Varje torsdag ses vi fram tills juni då vi är klara.. Skoj!

Kärleken då? Jodå den lever absoult kvar! Är lika kär som jag varit i dessa sju månader jag och td träffas. Även om det blir konflikter ibland så är det jättebra mellan oss. Klart att det krockar ibland, det skiljer ju ändå 28 år mellan oss. Men vi tar och ger, jag tror att det är det enda som funkar faktiskt. Nu har vi iaf bestämt oss för att åka bort på min 25-årsdag. Thailand och Vietnam i 3 veckor. Herregud så skööönt!

Brandkåren är fortfarande en viktig pusselbit i Kiso-livet. Dock prioterar jag ibland bort det, men så blir det när man har familj, haha! Dock betyder ungdomarna lika mycket för mig som de alltid gjort. Det kommer dem alltid att göra. Nu ska jag åka iväg hela helgen som kommer. Styrelsemöte och ledarkonferens, så lite tid lägger jag fortfarande på UBK.

Hm, nu hinner jag inte skriva mer men jag lovar att uppdatera här inne oftare!!! Jättemycket oftare :)

Ha det!

Kram K

Skitblogg

Har skrivit 2 inlägg nu och så försvinner dem när jag ska publicera dem. SKIT!

Tråkigt värre...

Läste mitt horoskop och så här stod det:

Skytten 23/11-21/12
Två fina veckor för sport och tävlingsmoment av alla slag. Du tycker om att se vad du själv går för. Men det handlar också om kärlek. På den fronten är turen verkligen på din sida just nu, du kan charma, förföra och övertala med oväntad grace. Väldigt mysiga och romantiska kvällar.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Sport och tävlingsmoment? Hm, jag gillar inte sporta överhuvudtaget. Men tävla, jodå! Då ska det vara i typ sällskapsspel och liknande. Inte så att ni kommer få se Kiso hoppa häck eller springa 800 meter direkt. Ikke. Däremot stämmer det där med kärligheden! Det går faktiskt väldigt bra just nu. OERHÖRT BRA! Vi är kära, galna och har jäkligt roligt ihop! Mumsi.

Kanske ska man spela lite nu? Kanske kan man vinna några miljoner på lotto.

Någon som har förslag på vad man kan göra med sin käresta på Alla hjärtans dag förresten?

hej


Tillbaka på jobbet..

..och det är sådär kul. Vi har redan börjat spana på nya upplevelser. Förhoppningsvis blir det en resa till Grekland nu i vår. Jag älskar Greece. God mat och sedan är det ju förbannat vackert där. Me like dem små söta husen som till 99% av fallen går i blå/vita färger. Lovely. Ska bli sönt att resa med td, nu kan vi inte vara utan varandra längre.

Snart Alla Hjärtans Dag oxå. Kanske ska vi ta in på hotell. Är lite sugen på Göteborg. Kolla www.firsthotels.com.
Ser ut att vara ett riktigt fint hotell. Finns ett bra erbjudande nu, "Make Love"-paketet. Då ingår detta: En övernattning i dubbelrum (Superior), härlig frukost, morgonrock på rummet, frukt & choklad, en flaska mousserande vin, doftljus, massageolja och en presentbok. Det ni!

Nu ska jag drömma om resor och jobba ifatt mig efter semestern.

puss

RSS 2.0