Nu får det räcka!

Har vaknat på helt fel sida idag. Egentligen borde jag bara gå och lägga mig igen och kanske, kanske vakna upp glad!? Frågan är bara om jag kan få vara glad? Är det inte den ena som gör mig ledsen och arg så är det den andra. Det finns dem som inte är så imponerade av mitt killval (eller borde jag skriva mansval? Eller varför inte gubbval..). Faktum är att om ni vill finnas i mitt liv så måste ni göra ett val, vill ni finnas i mitt liv eller inte? Förmodligen kommer jag aldrig att ändra mig, jag kommer nog alltid falla för äldre män. Jag kan inte ändra på mig för att någon annan vill det, jag måste få bestämma själv och lita på mina känslor. En uppmaning till er alla som inte kan gilla läget, jag får be er att ta avstånd för jag trycks rakt ner under ytan (utan att ni själva kanske inser det). Visst, han har inte själv varit guds bästa. Verkligen inte. Han har sårat mig många gånger redan. Men egentligen handlar det inte om honom utan om mig och mina val. Kanske handlar det till och med om er? Avundsjuka? Att det är konstigt att se mig med en äldre man? Kanske tycker ni till och med att det är äckligt. Kanske kanske kanske blir det så att vi en dag bor tilllsammans, då måste ni acceptera den personen jag lever tillsammans med. Det finns inga andra val. Det jag egentligen vill säga är att jag behöver er alla men jag behöver inte er om ni ska kolla snett på mig (eller honom). Jag är så jävla stolt över vad jag lyckats med i mitt liv efter allt som hänt mig. Jag är också så jävla stolt över mig själv att jag lyckats åsidosätta mina krav på val av killar. Visst har jag en idealman men honom kommer jag aldrig träffa. För mig är det viktigaste att personen jag träffar är rolig, trevlig och att jag känner honom. Jag vill inte ha något ytligt, något som bara är snyggt på utsidan. Jag tänker fortsätta leva för dagen och bara flyta med. Kanske blir detta jättebra, kanske inte. Vill ni vara med och följa mig på denna resan? Ta då er en tankeställare och fundera över om ni vill göra det eller om ni känner att ni måste göra det. För det är fan skillnad! Tack för att ni som verkligen stöttar mig och kämpar för att stötta mig finns!

Var på Lagerhaus igår, tack gode gud som släppte ner bomben med LH i HBG! Jag bara älskar den affären!
Singstarkväll med M och Sabina igår. Tack mitt lilla Sabinahjärta för ABBA singstar. Fick det av henne i födelsedagspresent. Underbart! Tack också för all hjälp med mitt hår som faktiskt blev skitbra!

Snart åker du till Asien Sabina. Min lilla syster ska ut i stora, vida världen! Jag kommer sakna ihjäl mig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Puss puss!

hej då.

GOD morgon!?

Trött som vanligt men mår ändå ok! Fick reda på att en kollega åkt in på sjukhus inatt så jag ska inte klaga Tänker på dig, mina tankar finns hos dig! Var och snackade med td igår. Vi kom fram till en massa saker. Många saker är vi helt överens om, andra inte. Nu gäller det bara att go with the flow.


Frissan idag, ska bli gött! Skönt att bli fin i håret igen. Nu är det bara långt, slitet och slingorna ser ut som skit! Idag ska jag nog bara precis klippa mig och ta bort slingorna. Snart är det Thailandsdax och då går det inte att ha slingor. Ikke. Jag vill inte riskera att få pool-gröna och solblekta slingor...

Längtar till lördag. Då ska jag, M och Sabinis på stan. Lagerhaus ska besökas, det ska käkas lunch och jag ska få mitt fina extrahår. Kommer bli så bra så!

Nej men om man skulle ta och ägna sig lite åt jubbet! :)

puss hej


JÄVLA SKIT

Jo det är verkligen så jag känner. Har så ont i magen, mår så dåligt och vill bara åka hem, dra nåt gammalt över mig och aldrig komma fram igen... Usch vad jag är trött på ALLT. Ska livet vara så? Upp och ner, upp och ner. Pust!
Snälla ge mig ett tecken. Vad som helst. Jag behöver få veta att allt kommer bli ok igen.

Mötesdags. Spännande värre! Det ska diskuteras lådskifte av Rationell. Wieehoo. Just nu känner jag för ingenting.

hej

Mer skit..

Att jag aldrig kan få ha balans i mitt liv. Aldrig. Så jävla tröttsamt att jag dör!

Kär och galen...

...Klockor börjar ringa och många tusen eldar börjar brinna. Det finns bara ni idag och ingenting är längre som förr. Kär och galen, kärleken den brinner. En evig kraft som alla gånger vinner. Se en kvinna och en man, nu har de fått varann.

Så känner jag mig just nu, härligt! :)

Fullspäckat schema hela veckan, med jobbet i spetsen som vanligt. Imorgon ska jag till tandläkaren, sen fixa nailsen. På torsdag ska jag klippa mig och färga håret. Så jag får en helrenovering. Underbart med lite ompyssling! :)

Idag är det EXAKT en månad kvar till julafton. Fattar ni det? Det är ju tamejsören helt sjukt!

Nu ska det ätas ugnsbakad falukorv och potatismos! Hej och hå!

Puss

Officiellt

är det nu. Känns bra. Blev igår inbjuden att följa med hem till tds släkt, familj och vänner på glöggkväll. Jag tror nog att jag kommer följa med även om det känns en smula pirrigt. Huh, vad ska dem tänka och tycka? Som sagt så skiljer det ju nåååågra år mellan oss.. Trevligt att bli tillfrågad i alla fall. :)

Kuligt igår. Mycket. Jag är djupt impad måste jag säga! Samt ett stort Tack!

Nu ska jag ta mig en välbehövlig och välförtjänt dusch :) Sedan blir jag hämtad för en mysig hemmakväll. Jag fick min vilja igenom så det ska käkas tacos. Mmm, me like! Favourite by Kiso! :)

Vi höres och synes

puss

Då var man fru td..

..ja det verkar bannemej som det. Efter vårt jätteseriösa samtal igår så är det nu bekräftat, vi har en relation, vi är minsjäl ihop. Fantamej galet. Jag som trodde att jag aldrig skulle lyckas fixa mig en man.. Hade väl iofs inte intresset heller förut, men nu har jag! :) Today I'm happy! Vi får väl se hur jag mår imorgon eller på fredag. :)

Nu ska det stansas utgående artiklar..

hej hopp

Gulasch & öl

Blir det tydligen idag. Jag som ville ha nåt speciellt att äta, samt lite vin. Ikke då. Då får man ett svar som löd:
-"Jag är sugen på gulaschsoppa, vitlöksbröd och öl". Juhupp,kul! Han fick sin vilja igenom och jag får stå ut
med att äta den fruktansvärda (ungerska???) maträtten. Pheew!

Åh, får krupp. Mina tangenter är inte vad dem borde. Mellanslag funkar knappt, bokstaven H är hård som sten och jag kan inte hitta plustecknet. Fanimej dagens i-landsproblem.

Nej men om man skulle ta tag i saker och ting. Hänga in tvätt, dammsuga och lägga in disk. Tråkigt men ett måste.
Kisoline, skärpning för snart kommer td! :)

tjing

Mycket nu..

..i Kiso-livet. Åh vad fort tiden går och det är fanimej skrämmande! Det går verkligen i ett, i ett, i ett!

Är det inte brandkåren så är det vinterdäck som ska bytas. Är det inte vinterdäcken så är det td som ropar. Är det inte td så är det jobbet som drar i mig. Jag hinner ju ingenting. Jag hinner just nu inte göra något för min egen skull. För att JAG vill det. Igår träffade jag mammi, moster och kusinerna som hastigast. Alla är så stressade så vi hann endast umgås i en fucking timme. EN! Hallå, ska det vara så? Näe, jag får nog ta och börja prioritera bättre annars kommer jag halka in i väggen snart...

Äh, nu ska jag inte klaga. Mår ju ganska väl trots allt. Mycket är det väl tds förtjänst! Jag är ju ganska kär får jag väl erkänna. Tyvärr hade vi ingen bra dag igår. Mycket tjafsande. Det slutade med att jag fick ett sms av honom där det stod: "Inget tjafs, bara tafs". Haha! Ganska kul ändå, trots det var jag på dåligt humör när jag kom hem till honom. Jag blir helt koko när jag är på dåligt humör så han fick knappt ens röra mig.. Jag måste skärpa mig! Hoppas i alla fall att han hör av sig idag och säger att vi ska mysa, äta god mat och dricka vin. För det vill jag! Ja, jag är kär....! :)

Nu måste jag jobba vidare. Ville bara skriva några rader eftersom jag inte haft tid att skriva på läääänge.. Hoppas att Patrik (vinterdäcksbytaren och vännen, haha) blir glad för presenten som jag lagt ner så sjukt mycket kraft på!

Vi hörs!

puss hej

Lugnet före stormen?

Befinner mig just nu på Österlen tillsammans med mammi och Sabina i mamms fina hus. Vi kom igår och stannar till imorgon. Idag har vi varit en sväng i Kristianstad och shoppat lite. För min del blev det ett par varma och gosiga vinterkängor i svart mocka, samt ett snyggt Oxxo silverhalsband. När vi kom hem från K-stad var vi alla sjukt trötta så vi tog varsin timme på locket. Jag har sovit sjukt lite inatt eftersom jag har sååå ont i ryggen, plus att td trakasserat mig natten igenom. Men jag gillar ju det så det var ok. Binis har tydligen sovit lika dåligt eftersom jag väsnats som en galning. Jag har ju sovit med henne innan, men aldrig fått höras att jag är ljudlig.. Haha! Stön, stånk och tunga andetag. :)

Imorgon bär det av hem och då ska det lekas med td. Jag är tydligen nunna och han munk så det blir väl extra mys imorgon. Hahaha! Sedan är det fanimej jobbtajm igen. Fy fuck vad tiden går fort, jag hinner inte med. Jag längtar redan till nästa helg. Huh, tänk om man vunnit några miljoner, då hade jag stuckit utomlands på studs. Fast jag ska inte klaga, nu är iaf Thailandsresan bokad och vi kan bara hoppas att Mackan och Anders kan följa med. Det kommer ju bli lajbans som bara den! Ojojoj!

Nej, nu börjar snart Stjärnor på is igen!

Ciao ciao!

Allt bra märkligt..

..hur mycket man kan sakna någon.

Jag saknar min lillebror ofantligt mycket. Den saknaden går inte att beskriva. Den är ofattbar och kommer över mig hela tiden. Har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar honom. Han var mitt allt!

Jag saknar min hund Alice, min vackra lilla sockertopp. Det fanns ingen så rolig, söt och trogen som henne.

Jag saknar Magnus som försvann(!) från jordelivet, helt spårlöst för snart två år sedan. En helt underbar människa & vän.

Jag saknar M nu när hon inte är på jobbet. Jag har otroligt bra kollegor men det är tomt utan min rödtopp! :)

Jag saknar Gustav, min gulliga smålänning.

Jag saknar Caroline med C, vi sa ju att vi skulle hålla kontakten nu stumpan. Jag ringer en dag!

Jag saknar Bällis, tråkigt att du dumpat IKEA för Stadium. Ingen som ringer så som du gjorde.

Faktum är att jag också saknar p en hel del. Trots allt. Kött och blod väger tungt!

Det finns med ALL säkerhet fler jag saknar. Jo det är klart jag gör men dessa poppade upp i min hjärna just nu!


Desperate next... Sen bädden, ska ha besök från IKEA Danmark imorgon!
puss

Jo det var ju så här...

...att jag hade massor av saker att berätta för er! Jag har ju varit i Torekov med jobbet, herregud vilket fint spa&hotell. Jag föll som en fura. Allt var så snyggt, mysigt och modernt. Jag som bara precis älskar att bo på hotell. Kul som tusan att förena nytta med nöje. Lite jobb och lite skoj. Vi gjorde en massa bra övningar som innefattade En möbelhandlares testamente & Ingvars 9 teser, vår handlingsplan, samt en feedbackövning. Jätteskoj! På kvällen var det vinprovning, middag och sedan blev jag bortgift och ett hus rikare. Det ni! :)

Åkte hem på fredagen, glad som en speleman. Back to business och kontoret. Allt var jättebra fram tills jag fick det där jättejobbiga sms:et som fick hela resten av dagen, samt kvällen att bli skit. Jag liknade ett monster efter allt gråt, det kan jag verkligen lova. Var så svullen i och runt ögonen att jag inte kunne se längre än 30 cm framför mig. Scary! Ännu en natt där jag grät mig till sömns.Ensam igen!

På lördagen ringde han iaf, jag vet ju att han älskar mig. Var ute på kvällen med Mackan och Anders. Tack för en superskoj kväll! Träffade även dig och det var verkligen skoj. Du är the king på dansgolvet!

Igår gjorde jag minsann inte många knop. Jag var sååå seg. Kollade mest tv. Men på kvällen kom td och det kändes ganska ok trots allt. Det är inte som förut även om han ville att det skulle vara det. Det var i alla fall skönt att få sova tillsammans med honom trots allt. Jag är ju kär, han är ju kär men vi två funkar inte ihop. Tyvärr! Jag hoppas bara att vi med tiden finner en lösning. Jag hoppas!

Måndag idag. Har varit en ok dag måste jag säga. Fick en fin start på dagen så jag har nog smilat som en ja, jag vet inte vad, hela dagen! Skönt. Nu ska jag ta hand om min lilla huvudvärk innan den bryter ut helt. Jag vill ju absolut ikke ha skallebank kl 22.00 inte. Då är det ju PRISON BREAK! Wieho!

puss hej

ps. träffade min finfina binis idag. I love her from the bottom og my heart!

Faaaan

Hade skrivit ett långt fucking inlägg och så bara försvann det. Nu skiter jag i det. Skriver senare istället... Åh vad störd jag blir... Fan fan fan...

The phonecall

Jag mår pissigt idag, pissigt som bara den! Det finns verkligen en anledning till det. Någon i min närhet mår dåligt och det påverkar mig sjukt mycket. Jag bara önskar att allt kunde lösa sig NU!

td ringde och det gjorde mig så happy så! Han frågade om vi ska ses på fredag. Självklart! Det jobbiga är bara att han ska på någon jävla fest på lördag. Känns mindre spännande men vafan.. Jag ska nog ut själv ändå. I vilket fall som helst var han jättegullig och det glädjer mig. Jag som verkligen behöver glädje just nu...!

Borde packa, ska ju till Torekov imorgon. Ja, det är väl helt enkelt bara att ta tag i det!

Vi hörs.

Hjärnsläpp

Hjärnsläpp och trötthet, fin kombination. Jag har ingen kontroll vilket jag avskyr. Jag är trött men kan inte sova och det stör mig. Vad ska jag göra? Har någon nåt klokt råd att komma med?

Funderar mycket just nu. Över livet, det som hänt och framtiden. Vad ska det bli av mig egentligen? Jag kommer att växa fast här i min lilla lägenhet och det skrämmer mig. Samtidigt som jag trivs superbra. Hm, jag vet varken ut eller in.

Är jag på väg mot en deppig period nu? Känns så i lilltårna. Vad tusan ska jag göra för att se till att inte hamna i deppträsket? Jag hoppas verkligen att jag har fel. Har varken tid eller lust att vara ledsen och arg. Förhoppningsvis är det bara idag som livet suger.

Jag har inte något kul att se fram emot denna veckan. Det enda planerade är en ofrivillig tur till Torekovs spa med jobbet. Men vad händer i helgen? Funderar på att fråga grabbsen om vi ska ta en sväng på stan. Vi får väl se!

Nu ska jag göra vad jag kan för att sova. Pallar inte trycket på jobbet annars. Hade känts bättre att ha td sidan om. Men man kan inte alltid få som man vill. Bollen är hos dig nu hjärtat. Vill du ha mig? Eller vill du inte ha mig? Jag är nog ganska säker på hur jag vill ha det i alla fall..

sov gott. hej.

Det är verkligen en skitdag!

Skitdag skitdag skitdag skitdag skitdag skitdag skitdag...

Ingenting har funkat så som jag vill idag. Allt har bara varit tokigt och märkligt. Inget kul alls har hänt.

Jag tror att jag är kär. Är man det när man saknar någon så mycket att det gör ont i ens hjärta. Hör av dig td, jag skulle ju vinna detta. Så bestämde jag. Jag tänker då inte höra av mig. Dock förstår jag att det är många tankar som snurrar i td- planeten just nu.. Varför måste allt vara så förbaskat svårt? Mm, jag är nog verkligen kär. Jag skulle ju inte bli det. IKKE!

Hm, har inte mer att säga. Är på för dåligt humör helt enkelt.

hej.

Tisdag - ingen hit

Fy fan säger jag bara. Ingen bra dag alls idag. Är inte alls på humör men kan ändå bara skratta åt eländet. Vad annars ska/kan man göra? Ingenting funkar här på jobbet, systemmässigt. Alla jävla system ligger nere och hur lätt är det då att göra sitt jobb. Visst, jag kan göra andra saker men vad gör jag när varuhusen ringer? Difficult..!

Inte ett ljud från td. Är det nu han tagit ställning? Vad är resultatet? Tell me...!

Brandis igår, trevligt att ALLA ledarna var på plats för en gång skull. Det innebar att jag och Erica hade tid till att storstäda i vår lilla vrå. Det parades ihop handskar, sorterades tvätt, rensades, veks kläder osv. Det blev sååå fint. Nu ska vi bara se till att hålla ordningen. Det slutade med att vi hade lektion med ungdomarna i hur man hänger upp ett larmställ. Nu är det hårda bud i mellerud!

Btw så kom jag vidare till uttagningsdagarna för chefsutbildningen. Tydligen är det bara 12 platser och jäääkligt många sökande så jag förväntar mig INGENTING... Hmm, nervöst!

Hörs sen!

Allahelgonamys

Ja det har tamejsören varit en helt underbar helg. I lördags åkte jag och td till mammis hus på Österlen. Allt började jättebra.. Vi hade kört ca 2/3 och då kommer Karoline på att hon glömt husnycklarna. Är det inte typiskt? Td blev inte munter och min mammi blev vansinnig. Tur att hon befann sig i Karlstad annars hade hon nog nackat mig. Haha! Mm, det var bara att vända tillbaka med ett krav från tds sida. Skulle vi åka ner dit ännu än gång så skulle han köra. Lilla mannen blir nämligen så förbannat rastlös väldigt fort. Ja, jag fick ge mig även om det var min bil. Till slut kom vi ner i alla fall och då tände vi en brasa och lagade lite käk. Hasselbackspotatis, fläskfilé och rödvinsås. Muuuums! Sedan var så pömsiga att vi gick och lade oss i sängen och kollade TV. Där låg vi hela kvällen och bara fanns. Vad skönt det är ibland. På söndagen sedan sov vi lääänge och sedan förflyttade vi oss in i vardagsrummet och intog varsin fåtölj och kollade Die Hard 4. Halleda vad snygg han är Bruce Willis! Oooh! Hottie!

Sedan kom den mest otippade frågan jag fått på länge: -Vill du kolla på hockey? Min son spelar match i Blekinge, ska vi åka dit? Så det gjorde vi helt enkelt. Mycket märklig situation måste jag säga. Vi ställde oss bland alla andra föräldrar och kollade. Jag undrade hela tiden vad alla tänkte. Snacka om att folk snackar nu. Å undrar vad tds son tyckte om mig. Jag pratade aldrig med sonen men han såg mig, definitivt. Jag måste säga att det var jobbigare än vad jag trodde. Hoppas bara att detta inte ställer till en massa skit i tds liv.. Jag vill ju inte bli av med honom nu.

Efter matchen så körde vi hem till HBG och tds lägenhet. Jag kröp ner i sängen med tidningen i högsta hugg. Td körde och hämtade sonen vid ishallen för att köra honom hem till mamman. Sedan kom td hem och kröp ner i sängen till mig och där låg vi, med varsitt glas rött och tidningen. Så mysigt. Det läskiga var bara att vi kollade lägenheter. Inte så att vi ska flytta ihop men det är ju kul att kolla. Jag måste dock erkänna att jag undrar vad tds tanke med det hela var...! Ja, det får vi väl se. Han kanske lämnar mig nu pga trycket från alla håll. Jag bara vet ju att det kommer börja snackas. Det sista jag vill är i alla fall att någon ska råka illa ut. Så vi får hjälpas åt att hålla tummarna för det. :)

Lena PH och Orup ska uppträda i Malmö nu i november. Någon som vill åka dit med mig eller borde jag fråga td? :)
Svårt att säga...

Hörs kaaanske ikväll. Först brandkåren och sedan är det ju faktiskt Prison Break! Jihoo!

Tjing

RSS 2.0