Egentligen

så är livet ganska trist och enformigt just nu..
Äta, jobba, sova, dö!

Hetsig dag på jobbet som vanligt. Fick sån förbannad huvudvärk ovanpå allt. Tack gode gud för att jag har Temin som tog min telefon, like a räddande ängel! Bilen min mår inte bra, ögonfransarna strular. Dvs, vindrutetorkarskitet funkar inte som det ska. Kul nu när jag ska sälja min bäbis. Åkte i vilket fall som helst med min underbara morfar för att försöka fixa problemet. En jävla bilskrot hamnade jag på, mitt bland en massa trånande och skitiga män. Tjohej! Jajae, nu är bilen ok igen iaf!

Ikväll har jag grejat här hemma, idag igen. Kommer ju aldrig att bli färdig känns det som. Tänker för mkt på K & A & J! Shit, kan inte allt bara bli bra? Bra för alla? 

FE <3 Grattis på födelsedagen!
Kommer alltid att älska dig, du är för evigt nummer 1 även om det aldrig blir vi på riktigt!

Snart festivaldags! Ska ju iofs bli skoj! Brandsta ska ju dit och det blir lajbans! :)
För alla er som inte vet det är faktiskt Brandsta-killarna riktiga brandman och jobbar här i HBG, så det så! Har nämligen varit lite missförstånd om detta, EVA Temin :)

Lite bilder från sist vi kollade BCS - Festivalen 2006
Horribla bilder men det bjussar jag på! Det har varit
dåligt med pictures från min sida sista tiden! Njut :)


                   
Oops, tudor på vift! :)               Hmmm..!?

Då är det fest på Pepes Bodega..

..Glöm aldrig dé...!

Igår åkte jag och Frida till Bååååstad, favourite by Kiso på sommaren.. Frida jobbade till 19 så vi var inte framme förrän vid 21-tiden. Snyggast i Båstad spatserade vi ner till hamnen och mötte upp resten av gänget. Roligast var det att träffa Jocke, det var ju så längsen! Vi satt på Sveas och drack en öl och lyssnade på liveband. Det var ju Hamnfest i Båstad igår. Efter en stund spatserade vi bort till Hamnkrogen men de spelade fööörbannat dålig musik och det håller ju inte. Kvällen slutade alltså på Pepes Bodega med supermusik, iaf på nedervåningen! Det var jag, Frida och alla jävla wannabies. -Hallå, jag har bakåtslickat hår, rosa skjorta, pappas bil och plånbok men vill du följa med hem? TYP! Jaja, skit i det.. Vi var nöjda eftersom vi fick dansat järnet. Hallå, min stegräknare höll ju på att explodera så mycket som vi dansade. Kvällen avslutades med en omgjord version av Samba-låten; Så är det fest på pepes bodega, glöm aldrig det, osv! Underbart, underbara Båstad och underbara PEPES! Förhoppningsvis blir det lite mer pepes-besök denna sommaren än vad det blev förra. Fast nästa gång ska jag ge det nya stället LOFT en chans. Tydligen ska det vara för lite äldre gäster och me LIKE! :)

Eftersom pepes bara har öppet till 02.00 så blev det inte så sent. Frida och jag tog en riktig nattpromenix hem till brandstationen och sedan föll vi in i våra skönhetssömnar runt 03. Välbehövligt efter all dans vill jag lova. Vi vaknade vid 11.30 idag, helt väck. Vi sover inne i bunkern/skyddsrummet och man vet inte om det är natt eller dag då det inte finns några fönster. Men ordentligt utvilade var vi! Underbara Mackan hade varit och handlat frulle! Värsta hotell Brandstation! :) Kanske en affärsidé? Förresten, varför knäckte inte JAG pepes-idén..? Fy fan vad ägarna tjänar pengar! En kväll där är väl som en årsinkomst för mig.. :) Underbara tanke!

Må så gott!

Tjingeling! :)

SATC

SATC-day it is/was!

Dagen började bra men slutade i katastrof när jag insåg en sak. En sak som jag tyvärr inte kan styra över, hur mycket jag än hade velat. Jävla skit och helvete!

Det var iaf bra när jag och M hade tjejmyspys! Först käkade vi Thai-mat och sedan kollade vi den sprillans nya Sex & the city-filmen.. Herrejävlar vad bra den var! Jag blev ju helt kääär i alla fina kläder och Carries walk in-closet (som hon iofs aldrig fick) skojas fanimej inte bort. VILL HA! Ja det var verkligen tjejkväll på hög nivå!

Har gjort lite nya inköp på sistone, men nu ska jag skärpa mig och spara pengar till Thailand! Nu ska ni iaf få höra vad jag köpt. (Egentligen skiter ni väl i vilket, men jag måste skriva så jag själv kommer ihåg, så är det bara).

* Världens snyggaste afrikainspirerande kjol med härligt mönster i grönt, natur, bruna och gulguldiga färger.
*Coola ringar; en vit, en rosa och en guld/lila - Me like REA! :)
*Fotlänk i silver
*Fotlänk i guld med en söt blomsterberlock
*Tåringar i guld och silver
*En röd/vit randig kofta alá sjöman, samt en likadan fast blå/vit - REEEEA! :)
*Svart ribbad t-shirt med knappar, basic!
*Massor av strumpor
*2 mascaror av märket L'oreal Telescopic - favoriten
*Vita leggins
*Oversize t-shirts, en svart och en militärgrön. Perfa till stranden eller kvällspromenaden!

Men som sagt, nu är det slut på shoppandet och pengar ska sparas så det står härliga till!
Btw, någon som vill köpa mitt skrivbord, min tv-bänk, mina hyllor eller varför inte slå till på
min bil? Han heter Urban och är snygg som bara den! :)

Nej, nu måste jag sova..! Jag hade kunnat sitta här hur länge som helst och skriva en massa strunt
men imorgon måste jag gå upp i tid! Så det så!

Godnatt SATC-lovers! :)
Pussochkram 

Heja Midsommar...

Midommar ja.. Lika överskattat som nyår actually, iaf i mina ögon. Hade iaf det riktigt trevligt med mamma och Mackan hemma hos Fredde och Ogge! Det blev mid summer food, kubb, boule och en massa ÖÖÖÖÖL! :) Lite Thailandsplaner är iaf smidda nu och förhoppningsvis så sticker vi ett gäng över nyår. Om inget annat så sticker iaf jag och mammi.. Vill du hänga på så gör det! Tjooohej så skoj! :)

I lördags åkte jag modern, Ingela och Sabina ner till stugan. Skitmysigt! Vi hann tom med att besöka lite affärer. Me like! Köpte världens sötaste svarta porslinshjärtan som jag ska hänga i mitt fönster. Sen fyndade jag ett par skitcoola röda sandaler. Halva priset; 400:- som hittat! :) Återkommer med bilder av mina fina grejor!

På söndagen sen åkte vi inom IKEA i Malmoe... Det ni! Riktigt trevlig liten uflykt med ännu mer shopping. Här är några av sakerna jag fick inhandlat:

* Badrumsskåp i massor med högblanka vita luckor
* Massa inredning till badrumsskåpen
* Vita gardiner med svarta blommor
* Skärbrädor
*Hängförvaring till mina skor
*Massor med förvaringsboxar till mina 2 nya Malm-byråar med 12(!) lådor... Jihooo, mer förvaring! JA TACK! :)
*Badrumskrokar
*Sugrör i snygga lila nyanser
*Krokar till hallen
*Vinglas i lila toner
*Toaborste
*Svart whiteboard-tavla till en Möbelhandlares Testamente... Hallå arbetsskadad :)
*Batterier
*Svarta örngott
*Svart lakan
*Svart/vitt blommig påslakan
*Svarta kuddöverdrag i bredrandig manchester (stavas det så???)
*Bestick
*Handtag till badrumsskåpen
*Hörnhyllor till duschen
*Sängben
*Draperi
*Draperilina
*Sängtop
*Duschdraperi stång
*Torkställ
*Handduksstång

Puuh! Återkommer med bilder när jag är färdig här hemma.. Herregud vilket pyssel det är! Kaos i heeela lägenheten. Btw så åkte vi in till Nova Lund och hämtade Sabina på vägen hem. Fick kikat lite på Thomas Sabo smyckena.. SKA BESTÄLLA.. Hallåja, det är verkligen kärlek mellan mig och Thomas.. <3

Schledet att vara tillbaka till jobbet idag. Mycket tryckt stämning emellanåt.. Ganska kul att ha någon skoj att glädjas över där iaf!! :) Haha, du vet vem du är... Jag bara dör av asgarv! Jobbade i vilket fall som helst länge idag. Sen stack jag och Evis ut på världens promenix i Pålsjö skog. Fi fan vad skoj det var när hennes man Kurtan kom springandes och sa hej. Eva trodde det var en av alla mina män och hejade inte till förrän jag sa till henne att det var hennes man som kom spurtandes. Då belv hon så till sig i trasorna att hon höll på att trilla baklänges. Jag fick nästan fånga henne så att hon inte skulle trilla i bäcken. MOAHAHA! Ja, det blev några steg på stegmätarmanicken iaf. Sedan blev jag medbjuden hem till Eva och Kurt för att se Allsång på skansen.. Hallå pensionärsvarning... Mysigt var det iaf! My lovely Evis! :)

Nu sitter jag och snackar med världens vackraste Amanda på msn. Jag lovar; vackrare tjej än henne får ni fanimej leta efter....! Så är det bara! :) Synd bara att hon inte fattar själv hur snygg hon är...

Nä, tajm för sovedags i mina nya sängkläder.. Myselipys!

Natti Natti

//Tjejenmeddenmörklikahallenhaha

Vi hade iaf tur med vädret...

Uschamej så trött jag är. Men det är ju inget ovanligt iofs. Ska försöka lägga mig i tid idag, blir hämtad 07.15(!) imorgon. Ska till Älmhult och IoS för att träffa alla IKEA Sveriges avdelningschefer på husgeråd.. Ska bli ganska intressant actually! Sen på kvällen ska vi till restaurang Barfota med jubbet. Känner sådär för det. Är ju fortfarande helt totalt slutkörd efter helgen. Var med brandkåren i mammas hus och så besökte vi Boda Borg i Karlskrona. Halvjobbigt faktiskt, aldrig mer! Funderar faktiskt i banorna att sluta med UBK. Jag vettitusan om det ger mig så mkt längre, snarare tvärtom. Det stjäler en del energi och en massa tid. Jag måste vara rädd om den lilla energi jag har kvar efter all jävla skit som hänt mig och min family. Är det då värt att slösa bort den när folk beter sig illa och är otacksamma? Grejen är ju bara den att UBK och ungdomarna ligger mig sjukt varmt om hjärtat... Åhh!

Jaha, då är det snart mid summer. Vi ska hem på galej hos Fredde och Åkka. Oskar kommer väl iofs ikke vara hemma eftersom han börjar bli vuxen och ska ut och dra rundor... :) Jeje, jag ska iaf se till att få mig lite sill och schnaaaps! :)

Mamma kommer hem på onsdag och då ska det donas i min lägenhet, man får ju göra det bästa av situationen nu när jag inte ska flytta. Spana in min önskelista nedan!

Seeyoulatååralligatåår! Pussilipuss!


         
Snyggve lampa! Design: Fredrik Mattsson              Unikko bäddset by Marimekko.. SOMMAR!
Endast 7420kr...                                                            Design: Maija Isola. 1000kr






Ååh vilka snygga etagefat, så fina att man bara vill äta upp dem!

Gulblå seger

Grabbar Grabbar, ni är underbara! Å jag som inte ens gillar Zlatan, hör bara på hans sätt att uttala match/matchen.. Hmm, har svårt för den killen alltså, men spela fotboll kan han och det är ju huvudsaken. Sverige vann iaf mot Grekland och me like!

Taskig dag idag. Det blir ingen flytt för min del, jävla störda fastighetsägare! Jag ska bo kvar i denna lilla lägenhet i resten av mitt liv! Här funkar iaf saker och ting.. Jag ♥ min nuvarande fastighetsägare! Bannemej!


hejasverigefriskthumördetärdetsomsusengörhejahejaheja

Sol, vind och vatten

Hej och hå!
Har haft 4 underbara lediga dagar nu, så här blev det:
I torsdags var vi på student hos Erre ute i Vallåkra. God mat och flödande sprille, kan inte bli bättre..! Jag lyckades göra bort mig ett antal gånger (som vanligt) innan jag ens hunnit smutta på spriten.. Ooops! Bland annat så tappade jag mina cocktailtomater på en annan gästs rygg, jag smällde ett helt träd med björkris i ansiktet på en annan och jag knäckte min gaffel och sköt iväg ena halvan mot en tredje. Smidigt! Det var en trevlig fest iaf och den avslutades på Harrys - Club Akut. Många kändisar från brandkåren var där och det är ju nice! :) Mackan och jag åkte nog hem vid tre-tiden och somnade goott! Herregud vad bra jag sover när El Maco är här! :)

Fredag sedan var jag först på stranden med M, sen var vi på Hampan på kvällen. Träffade fröken Bernhold där vilket var väldigt roande. En lugn och fin kväll, fick dock en puls på 300 när jag upptäckte att N var där.. Buaah! Fick sms av skithögen när jag kom hem - riktiga psykosms! Jag undrar vilken planet han kommer ifrån, PÅ ALLVAR!?

Igår hämtade jag Emil, min lilla Emme. Vi var nere och städade min källare. Snällt av dig att hjälpa mig Emil eftersom jag får panik när jag är nere i källaren själv. Tre timmar tog det och sen åkte vi ut till Jennie och dumpade 4 kassar med kläder. Det är alltid lattjo att hälsa på hemma hos familjen Månsson/Wiklund men det var extra skoj eftersom min Linda och hennes Coffe var där! Jihoo! Kvällen avslutades hemma hos familjen Ekblad - grillning! Smarrigt!

Idag har jag, M och Emil varit på beachen. Underbart! Vattnet var lagom varmt (när man vant sig, haha). Vi tjoade, tjimmade och solade. Fick tom mig en egen solstol som Emil byggde av sand. Lovely! Sen kom mamma hem idag. Jag fick en massa fina/skojsiga presenter. Jag fick en SPIKMATTA(!), hallå ja, så nu jäklar ska jag bli pigg och frisk i ryggen igen! Haha! Sedan fick jag crääjzy sjalar i turkost och orange. Jag som bara ÄLSKAR starka färger! Sist men inte minst fick jag en jääätte-fin galge, formad som ett hjärta och så var där en massa krokar. Kanske kan jag hänga alla mina örhängen där, eller varför inte halsbanden eller armbanden? Vi får la se! :)

Nu har vi iaf käkat, tvättat bilen, varit hos K & A på kyrkogården, sedan lämnade vi Emil. Nu ska vi ägna oss lite åt Betapet sedan ska jag försöka sussa lite. Börjar ju bli ordentligt pömsig nu!!

Hejdå!

Taskigt men ok idag..

Vill börja med att skämmas eftersom jag är ganska dålig på att skriva här.. Fy skäms! Men det är tamejfan mycket att dona med nu. Packar för fulla muggar, får ju min nya lägenhet om 2 veckor.. Sen har jag ASMYCKET att göra på jobbet. Hej och välkommen till IKEA hotline liksom..! :) Tur att alla är så trevliga.. Thailand nästa är det senaste, du vet vad jag menar C! :) Just nu pågår ett stort krig mellan mig och en leverantör i Italien.. De kan fan inte leverera mina förbannade glas i tid. De fullkomligt skiter i våra studentfester eller att vi firar midsommar i Sweden.. Buaah! Det ska bli skönt att vara lite ledig på fredag, heja nationaldagen!


Idag har jag gjort ett spontanbesök hos min älskade Jennie, tänker på dig så ofta! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


 

Sedan har jag en liten undran, vem var det som ringde till mig idag? Hmm, helskumt! Du kan gott ringa tillbaka tycker jag. Skumberg!


 


Nu ska jag starta tV:n på högsta volym och tända alla lampor, kanske kan jag få blunda nååågra minuter iaf! Ericas student imorgon och Club Akut på kvällen!!


 

Tjohej!



RSS 2.0