Brandsta City Släckers...

...stödhandlar tallrikar på IKEA. En rubrik som hade passat Se&Hör, eller? Haha! Nej men jag kan avslöja att jag precis snackat med en av grabbarna (ja, man känner ju dem - coolt va??? haha). Han handlade tallrikar för nyår. Härligt att se! Det behöver vi på IKEA. Många bäckar små och nu i finanskristider så behöver vi stödköpen! Det är satellit artiklar vi tjänar på nu. Förstod ni något av det? IKEA-språk...

Nyår imorgon och min bil har gått sönder. Sticker till Thailand om 2 veckor och inser att en söndrig bil är det sista jag behöver. Förhoppningsvis har min älskade älskling lyckats fixa problemen. Hm, om några timmar checkar vi in på Grand Hotel, kan det bli bättre?? Har nu varit inne och köpt vin och champagne. Varför är man alltid ute i sista sekund? Jävla massa folk på systemet och milslånga köer. Fy fan!

nej, jobb en timme till.. Sedan ska det ätas thaimat och drickas vin... tjing tjong...

Nyårsplaner

Så ja, då var julen över. Bara nyår kvar. Hoppas på att 2009 blir ett bra år då varken 2007 eller 2008 varit särskilt skojiga. Firade jul hemma hos moster. Lugnt och skönt. Sedan var vi hemma hos td på juldagen där vi hade stor fest och jag fick träffa hans barn för första gången. Det var lite spänt men det gick bra, dem båda två verkar vara helt underbara kids! Förresten så måste jag berätta vad jag fick i julklapp så här kommer en liten lista:
* Thailandsresan
* En vit BH
* Mamma Mia-filmen
* Pengar & Bath
* Huvudmassage makapär
* Ugnsform
* Bok
* Krämer från Victorias secret
* Strumpor

Första dagen på jobbet idag sedan lilljulafton. Känns sådär. Har i alla fall meckat med nyår nu. Jag och td checkar in på Grand Hotel klockan 14 på nyårsafton. Där ska det drickas champagne och fixas inför kvällen. Dubbelrum med 2 rum bokat. Sedan är det välkomsdrink innan maten i pianobaren, därefter ska vi avnjuta en 4-rätters middag! Därefter lär vi kolla fyrverkerierna uppe från Kärnan. Det är så härligt att stå där uppe och kolla ut över Helsingborg och Danmark. Kvällen avslutas antingen på nattklubb eller på hotellrummet. Innan vi sedan checkar ut på nyårsdagen ska vi äta en smarrig hotellfrukostbuffé! Gus så härligt det ska bli. Jag riktigt lääängtar! :)

Blir ni avundsjuka? :)


Nej, åter till jobbet!

puss


Lillejulis

Då var det dan före dopparedan. Här trodde man att man skulle få en lugn och fin morgon så här dagen före julafton. Men ikke! Tds telefon har gått i ett. Nåt jävla brandlarm hade gått på hans jobb och då måste tårtan rycka in och styra upp läget. Men alltså, han den där väktaren som ringer (han har ringt förut) låter som om han är 18 år och att det går för honom varenda gång det händer något. Man kan nästan höra hans hjärtslag, så stirrig blir han. Lille pojk! :)

Jaha, då var det julafton imorgon, mys. God mat, dryck och kul sällskap. Mindre skoj att vara utan Td bara, men vi ses ju på juldagen då jag ska träffa hans barn för första gången. Huh, hemska tanke! Jag är rent ut sagt skitnervös! Det vankas nämligen stort galej hemma hos td och han pratar om det som om vi är sambos och ska ha festen tillsammans. Hm, jag som inte känner en kotte. Tur jag har träffat några innan iaf.

Ikväll ska jag umgås med min mutti, ska försöka övertala henne om att käka tacos eller kinamat ikväll för det är jag så sjukt sugen på. Ska faktiskt slå henne en signal nu och kolla läget. Jepp!

vi höres.

trött och go i boet

det är just vad jag är idag. Har sovit såå lite inatt att ni inte anar. Låg och vände och vred på mig som ja, jag vet inte vad. Td låter som ett ånglok och då är chansen att man somnar ännu mindre. Nu sitter jag här och väntar och längtar tills klockan blir 17 och man kan få gå hem! Sedan är det bara jobb imorgon också, efter det får man några dagars ledighet och det ser jag fram emot. Behöver verkligen vara ledig nu känner jag!


Lön idag förresten, positiv överraskning. Trodde lönehögen skulle dimpa ner först imorgon. Ska in en sväng på väla efter jobbet och kolla klänningar till nyår. Lär väl inte hitta något men man kan ju kolla i alla fall. Sedan blir det att betala räkningarna imorgon när ändå td ska ha barnkväll. Då får jag passa på att vara lite nyttig.

Nej åter till jobbet. 2½ h kvar, stå ut Kiso, stå ut!

Pussipuss


Full som en gurka

Huuh vad packad jag blev igår. Det var ju inte riktigt tanken men så blev det. I väntan på td så hann jag med 2 öl, sen delade vi på en flaska rödtjut till maten. Sedan spelade vi kort på ett väldigt annorlunda sätt och det var väl då det gick utför. Jag bblev askalas. Tror jag somnade klockan 22. Kul en fredag..

Idag ska det i alla fall ut och sviras. Först ska vi äta på restaurang. Myselipys! Sedan kommer Anders ner till stan för att möta upp oss och spendera kvällen i vårt sällskap. Kan nog bli skoj men vad fasiken ska jag ha på  mig? Mitt ständiga problem. Usch, dagens i-landsproblem... Fi for faen!

Nu ska jag plingelinga till min lilla älskling.

Sabina, nu är du dålig på att uppdatera.. Bättring tack! :) Saknar ju dig min lilla syster! Puss

Bäbisbajs, inte min grej alls..

Huh, har precis kommit hem efter en svettig dag på jobbet. Fi for säädan! Vi har haft julsamling idag och då får alla ta med sina ungar. Vilket hallå det blir när det är en massa barn med i bilden.. Gorm och skrik, tjo och tjimm. En sak är iaf mer säker och det är att jag ännu mindre vill ha barn. Hela dagen har man hört på barnröster, barnskrik, det har luktat bäbisbajs på hela kontoret och man har säkerligen trampat i en och annan spya. Puha! Hade iaf huvudvärk dagen igenom.

Nu sitter jag här på mina nya köksstolar, dricker rödvin och msn:ar. Väntar på att td ska komma. Vi ska ha singstarafton idag. Haha! Fasiken vad skoj det ska bli. Vi har ju alltid fantastiskt skoj när vi ses. Känns så bra nu vill jag understryka.
Kiso is happy.

Nej, nu ska jag vila lite, sen dona lite för sen kommer kärleken.

puss

Nu är det klart, jag kom med!

Officiellt nu! Jag kom med, med på chefsutbildningen! Jihoo! Jag har verkligen kämpat och gjorde mitt bästa. Det gav resultat och jag kom med. Fy fan vad bra jag är! 40 sökande på 10 platser. Jag var en av de 10 lyckliga och ja, jag är lycklig! Om ett halvår är jag chefsklar och det känns ju helt fantastiskt!

Nu har brighta Karoline gjort en del uträkningar:
6 dagar kvar till Julafton
7 dagar kvar till Juldagen, tds stora partaj och jag ska träffa tds barn för första gången
13 dagar kvar till Nyårsafton
13 arbetsdagar kvar tills vi åker till Thailand
27 dagar (totalt) kvar tills vi åker till Thailand

Härliga tider!

puss hej

Blocket.se

Hallåja!
Nu ska jag berätta något som i mina ögon är galet. Jag lade ut mina köksstolar (och en golvlampa) på blocket igår. Fick ett svar via mail idag av en kärring som var intresserad av stolarna. Men vet ni vad idioten frågade? Kan man få hem-leverans? Hallå, det är inget jävla företag som säljer. Jag är ju för fan privatperson men visst ska jag fixa hemleverans gumman lilla. Hmm, ibland undrar jag hur folk tänker eller om dem tänker överhuvudtaget...? Man börjar ju undra!

Det är inte så att Du behöver nya köksstolar eller en ny golvlampa? :)


Idag kommer mina nya sängar och mina NYA köksstolar MED hemleverans men det har vi fan fått betala för också.. Så det så!


Förresten, var det någon som kände av skakningarna imorse? Jag är lite sur för jag missade det.. Fan fan fan. Har ju nu fått höra att detta är sånt som bara händer var 100:e år. Om 100 år skulle jag varit 124 år och lever jag då, vilket jag vet att jag inte gör eftersom jag inte kommer bli så gammal, så skulle jag nog inte fattat det ändå, eller så hade jag väl helt enkelt trillat av pinnen av rädsla. Huh, vilken lång mening.. Om sånt som jag egentligen inte behöver spekulera i, men irriterande är det iaf!

Nu ska jag ringa min älsk!

pusselipuss


Lugna gatan

Det var bannemej en lugn helg för Kisos del. Jag har ju redan berättat lite vad jag gjort men jag har ju inte berättat om igår. Igår var det söndag vilket är min ångestdag. Tycker inte alls om söndagar. Jag tvättade och städade hela dagen så nu har jag fint hemma ska jag be om att få tala om. På kvällen sen var jag och td hundvakter till en liten söt valpis. Vi käkade sedan spagetti & köttfärssås, drack vin och kollade Wallander. Det var Hemligheten som visades igår och som vanligt bölade jag. Jag gör visst alltid det när jag ser den filmen. Jättesorglig ju! Tänker en massa på Krisse när jag ser den. Hela Tds bröst var helt blött efter alla mina tårar. Buuuh!

Nu sitter jag på jobbet, vi ska snart sticka till Fleninge Gästis och tacka av en kollega som ska sluta hos oss. Maten vi beställt är väl ingen höjdare men vad gör man? Bara att gilla läget. Många sjuka här också så det är väl dags för mig att börja ta tag i saker och ting...

Avslutning på UBK ikväll. Kul!

hörs.

Ps. jag har ingen känsla för att skriva längre märker jag. Skriver ytligt och dåligt. Hoppas verkligen jag får tillbaka intresset och känslan. Just nu känner jag mig idéfattig. Tråkigt.


Saknad och julklappar

Är vad min dag bestått av. Har inte gjort mycket under dagen men vid 16-tiden kom Mackan. Vi körde och hämtade Anders och sedan bar det av mot Väla. Julklappsshopping för hela slanten. Är riktigt nöjd med vad jag köpt. Hoppas mottagarna bli lika glada och nöjda. Efteråt vad vi hungriga så vi åkte ner till Chinatown och käkade. Ovanpå allt, till vår glädje träffade vi Friday. Vår honey, min älsk! Efteråt åkte vi hem till mig, efter att ha lämnat en sliten Anders och kollade på Faddergalan.

Nu sitter jag här och sms:ar med td som fakiskt är en ganska dålig sms:are :) Han är på kalejs med sin dotter så jag har varit utan honom hela helgen. Jobbigt men det är bara att gilla läget... Det är viktigt att man umgås så mycket man kan med sina barn! Jääätteviktigt. Jag önskar att det var fler som kan förstå det...

Nej nu ska jag se Dagissnuten på televisionen, kul, haha! Sedan ska jag försöka somna i tid. Imorgon har jag först stora städardagen, sedan ska jag och td vara hundvakter. Mys!

sov gott.

ps. saknar dig fortfarande Bina lilla! Låt tiden gå fort så vi snart ses igen..!

Feeling better

Actually!

Skönt som tusan. Td ska umgås med sin dotter i helgen men det känns ok. Idag ska jag hem till Fredde och Oskar och det ska ju bli otroligt skoj. Även Björn, en gammal kollega kommer. Vi ska kolla Idol, dricka öl och äta god mat!

Imorgon ska det julshoppas med El Maco och sedan kan det bli lite utgång på kvällen! :)


Nu ska det iaf jobbas vidare för det ringer stup i sekunden :) Inga kvartar här inte..


puss


Jävla hjärna

Jag kan inte sätta fingret på vad det är men något är fel. Det var en bra kväll igår men den slutade sådär. Jag älskar td och borde vara glad och lycklig men det är ändå något som inte funkar inom mig. Sorgen tar någonstans över och det är så förbannat jobbigt. Fan, min hjärna kan inte vara som den ska.. Jag tänker på tok för mycket. Är det verkligen så bra med td som jag intalar mig själv att det är? När jag är med honom känns det superbra men sedan sätter tankarna igång när jag inte är med honom. Skitjobbigt!


Julbord här på jobbet. Alltid kanonbra mat när vi har julbord men är det inte liiiiite tidigt? Hallå, det är bara den 11 december liksom..

Ska försöka hinna lägga ut några bilder från festen i fredags, men det får jag göra när jag kommer hem. Nu ska jag analysera jobbstuffs!

Puss

Ps. Det ska nämnas att jag saknar Sabina, jag gör verkligen det! Min lilla syster!


2 år av sorg och saknad

Nu har det idag gått 2 år sedan du försvann, älskade lillebror. Två år sedan du valde att ta ditt liv och försvinna från oss. Det var för dig den enda utvägen, sorgligt nog. Vi som hade gjort precis allt för att hjälpa dig. Jag saknar dig så mycket. Jag höll på att kvävas av sorg imorse när jag såg minnesannonsen i tidningen. Ikväll ska jag och mormor åka till dig och sätta blommor. Jag är inte ensam, jag vet det. Men jag känner mig ensam. För alla andra går livet bara vidare men för mig kommer sorgen och saknaden aldrig bli mindre. Ingen kan förstå, ingen kan känna, folk kan bara finnas. Jag får bära det tunga själv, helt själv. Även om jag har många med mig som sörjer så sörjer vi allihop på olika sätt. Det går aldrig att komma undan. Därmed är jag unik med mitt sorgesätt. Hur kan livet få bli så orättvist? Jag kan inte förstå. Det smärtar, gör ont och jag vill bara skrika. Tack gode gud att jag har så många fina människor runt omkring mig. Frågan är bara varför jag känner mig så förbannat ensam?

Hipp Hipp Hurra!

För mig.. Fyllde ju minsann år i fredags. Fick en massa fina presenter! Tack alla söta och snälla människor! Sedan var det ju personalfest på kvällen. Sådär kul. Avslutade kvällen tillsammans med min td!

Sedan var det ju släktträffar som gällde på lördagen. Gick bättre än förväntat måste jag säga. Först hade vi släktkalas-lunch hemma hos mig och sedan var vi hembjudna till tds syster på galej. Ja, det gick strålande och jag är jätteglad! Nu blir tydligen nästa projekt att träffa barnen. Det är väl då man får den riktiga domen. Men det är bara att ta det som det kommer. Hoppas att dem tycker om mig iaf! Får erkänna att jag är sjukligt nervös! Halleluja!

Söndagen sedan började med en långpromenix hem till mig där vi åt en smarrig och lyxig frulle. Sedan var det vila som gällde. Söndagen är som bekant stora vilodagen och td var iväg och kollade sonen. Sedan avslutades helgen hemma hos td med pastasallad och Wallander i sängen. Underbart skönt. Dock var det inte lika skoj när jag absolut inte kunde somna. Tror jag låg och vände och vred på mig i 3 timmar innan jag somnade. Td är superförkyld så han snarkade skyhögt! :) Lilla vännen! Min pluttis! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Nej, lite jobb nu sen möte.

Puss hej

Fucking shitty!

Så är det! Ändå mår jag som en prinsessa. Td strular lite igen men vafan! Jag kommenterar det inte längre, kanske inbillar jag mig bara? Meckar han igen så lämnar jag honom (innan han lämnar mig, bra plan va?).. Imorgon fyller jag år. Kanske därför allt känns ok! Tycker fortfarande att det är ganska skoj att fylla år! Ska ha släkten på visit i helgen, mys! Sedan skulle/ska jag med td på hans släktgalej. Ja, vi får la se hur det blir med det. Det jobbigaste i mitt liv just nu är väntan och att Sabina sticker till Asien idag. 3,5 månad ska hon vara borta. Hon kommer ju komma hem som en pepparkaka, min lilla darling. Känns jättejobbigt att hon åkt nu. Jag kommer sakna ihjäl mig efter henne, hon är mitt hjärta, min lilla lilla syster! Du ska veta det Sabina, att jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Nu ska kisolajnen jobba lite..!

hörs.

RSS 2.0