Kanske är det min tur...

...att bli lycklig nu? Jag vill, jag vill, jag vill!

Semester har jag om exakt ett dygn, ska bli sååå jäävla skönt! Imorgon ska jag äta nåt gott och dricka lite vin i min ensamhet. Kanske blir det en sväng på hampan? På lördag hoppas jag på strandväder även om det ser mörkt ut! På kvällen åker jag Binis och Ingela till mammi. Vi ska på Skånetur på söndag. Hallååå shoppa! :)

Nu ska jag ut och springa... Förjagärjusåjävlabra... eller inte..?




HBG-festivalen är nu förbi...

Jahapp, så ja, då var HBG-festivalen över för den här gången. Det har varit en nice helg med trevligt sällskap och en hel del dricka! I fredags fick jag besök från Karlstad. Mamma, Mira och Josephine har varit här hela helgen. I fredags gick vi ner en liten sväng och minglade runt, det var ganska lugnt och städat. Igår däremot flödade spriten och så var det ju Brandsta-dags! Fy fasiken vaaaa bra! Jag tyckte inte att grabbsen hade den energi som de brukar men de är ändå alltid skoj att titta på dem! Brandmän med snygga kroppar är ju finfint! :) Återkommer med bilder så fort jag bara fått dem av Mira och Josse! Ni får nöja er med andra bilder så länge... :)


ORG, du kan faktiskt dra åt helvete för du är så jävla snobbig och pantad!

Sabina, ett stort grattis på födelsedagen! Älskar dig av hela mitt hjärta!!!


Bilder:

    

    


Bjussar oxå på en bild på Brandsta-Glenn
från Revinge 2007. Bara för att han är såå
fin...!


Å vet ni? Han tycker att jag är sååååå söt! :)
Pussochkram!

Fräcka fredag

Fräcka, underbara och härliga fredag! För idag har jag ändå varit glad, lycklig och på G! För en jävla gång skull. Skönt faktiskt! Inga grabbs som trycker ner mig i jorden och bort till Kina inte. Nej, kanske skulle man ta och konventera.. Haha! Dagen idag har verkligen varit ett stort glädjerus, rakt igenom och det känns fantastiskt! Vet ni? Idag har jag fått de finaste komplimangerna och den finaste vill jag dela med mig av: -Karoline, vi satt och diskuterade om vem som klär sig bäst på kontoret och vi kom fram till att det är du!!!! Du får liksom alltid till det där lilla extra!!! Wiiehoo och tjitji! Ja, jag blev faktiskt sååå jäkla glader! Till saken hör det att vi är ca 70 pers som knegar på vårt kontor.. :) Sedan vann jag minsann en låda med två beauty vinglas från Orrefors, samt en vinflaska på jobbet. Inte fel.. Har fått en massa beröm av min chef och det är en massa underbara kollegor som ringt idag. Sedan fick jag ju köra Leif (min nya såå snygga bil - Golf -07) idag för första gången.. Ja, det har summa summarum varit en riktigt bra dag! Detta firades med (snart) en flarra rödvin... :)

Här kommer lite pics på mig, nu när jag är lite halvlullig så vågar jag lägga ut bilder på vad som helst.. Haha! :)
Hissa eller dissa..!? :)

             
         




Aaaalltså..

..nu ska jag fan bara skita i allt och bli så jääävla känslokall. Det verkar vara det enda rätta i denna hopplösa värld. Faktum är att du ND kan dra åt helvte och jag menar det. Du är ett pain in the ass och jag hatar ditt jävla beteende! Tack M för promenixo och för att du följde med mig och fixade till bilen! Tack My för en härlig kväll! Tack Bällis för att du gav mig beskedet idag att  du hälsar på under semestern. Tack Gustav och El Maco för att ni finns i mitt liv... Pusspådejhej...

Sälja sex...

Tråkigt...
..livet ääääär! Jag spyr på jobb, bilar, lägenhetsmeck och det andra könet.. Fy faaan!
För er info så ska jag iaf börja sälja sex, nästan iaf.. Å det är ju nice! :)
En dag står jag utanför din dörr och frågar vad du och ditt sexliv saknar.
Jag blir helt enkelt din krydda i vardagen... Tjiii!

Nu gråter jag lite med blandade känslor.. Glädjen är min vackra hall och sorgen är RD!
Pussstönhångelochgråååt!

Puss

på er alla som skriver sååå fina saker i min blogg. Ni är helt underbara trots att jag inte riktigt vet vem ni alla är.. :) Jag ska iaf svara på frågan jag fick Matilda om vilken TV- (antar jag) serie som är min favvo. Jo det ska jag berätta, jag är galen i Prison Break, är heeelt kär i både Linc och Michael.. Ojojoj, vilka grabbar! Annars gillar jag kolla på inredningsprogram, särskilt Roomservice!

Jaha, annars då Kiso?
-Hmm, sådär måste jag säga även om jag lovat mig själv att rycka upp mig. Ingen jävel ska få ta kål på mig inte. Då lever jag hellre som en mal.. Jennies mal!

Ska bli skönt med helg nu iaf efter alla j*vla FAKTUM-problem jag haft idag. Hata Litauen! Jävla leverantörshelve!! Vad händer i helgen då? MYCKET skojseliskojiga saker! Imorgon ska jag och min älskade, söta, gulliga, rara och fina Sabina (oops, det rimmade ju, haha) åka till Landskrona (värsta L.A) och göra sådana karnevalsgrejjor. Typ dricka öl och äta läbbig mat från nån skabbig husvagn.. :) Kul ska det bli iaf! Tjooo! På lördag sen ska jag bara ta det jäkligt lugnt och hoppas på att vädergudarna är med mig. Jag vill ju pressa på beachen! På kvällen sen ska jag eventuellt en sväng på middag hos Jennie och Jim. Linda och Coffe kommer oxå dit, det är bara jag som är singel och därför känns det sådär kul. Men J & L kör värsta övertalan på mig nu så vi får la se hur det slutar! Söndag sen ska jag bara ha ångest eftersom det snart är en ny arbetsvecka.. Puuuh!

Näe nu ska jag springa ner till mamma för vi ska äta kinafoood!



Jag och min älskade Sabina Lööööööw!

Kukliv...

...tar kål på mig

Min M..

och jag...
Jae, ibland känns det som att det är vi två mot världen. Tack för att du finns! Vad skulle jag gjort utan dig? Btw så har jag  ju glömt berätta att jag var på en lajbans fest i helgen, hos Elisabeth. Sööta Elisabeth fyllde år så hon bjöd till födelsegalej i Salami(!)huset.. Hur faaan man nu kan döpa ett hus till Salami? Jag tycker iaf att det är ganska kul och ganska lustigt. På festen var det en del skoj-folk iaf. Elisabeths vänner och så Pär, M, Pifo och Mirre så klart! Ja, det kan ju inte bli bättre sällskap. Efter festen så strosade jag och M ner för backen till centrum i våra flip-flops. Några kvarter från hampan byttes det sedan om till high-heels. Hmmhm, ja jag är ju lite utav en högklackadeskorhatareeftersomjagabsolutinte kangåidemochfårsåförbannatontiryggen,attansattdetskavarasåsnyggtbara!
Så ja, då fick jag åtminstone kräkt av mig lite.. Var det någon som kunde läsa och förstå den meningen...? :)

Här kommer iaf några bilder från Elisabeths partaj:

         
Elisabeth ser galen ut med kniven i högsta hugg :)    


Crääjzy Karoline, as usual :)


Förresten har jag kommit på vad jag ska jobba med när jag blir vuxen, men det kan jag inte avslöja för er. Så det så! DEt är min och Jennies nöt att knäcka! Tur att man rett ut nåt i sitt liv. Det är värre med det som kallas kärlek. Jävla hittepå det där.. Uschamej!

Sov gottigottgott!

Varför?

Varför, varför, varför och åter varför?



Maybe because I'm the ugly one..



Vad hände egentligen?

Fattar ingenting men jag tycker ju om dig. Är det bra eller dåligt?
Ge mig ett tecken, gärna ett bra tecken.. Saknar dig redan. Vems?






Jag vill bo i en svamp

Hellre det än att bo där jag bor nu, i en jääävla fucking flyttkartong. Men det blir väl snart ändring på det också. Förhoppningsvis! Det är så mycket man borde man inte orkar/kan/vill...

Till exempel:

* Åka utomlands, det vill jag mer än gärna men jag har inte semester förrän i augusti och då är det förhoppningsvis lovely svensk sommar. Ska ju åka till Thailand i vinter, får nöja mig med det...

*Volontärsjobba för barn eller djur i något varmt land... En dröm by Kiso!

*Flytta till världens största lägenhet med en walk in-closet alá Sex And The City, men vem fan har råd med det?

*Städa undan här i denna förbaskade lägenheten.. JAG ORKAR INTE... Buaah! Måla är ju det värsta som finns och smutsigt blir det! Kan någon sträcka ut en hjälpande hand/arm/kropp? :)

*Sola solarium för jag är nog blekast i Sverige

*Få tag på en biljett till Lasse Winnerbäck när han ska till Sofiero... För jag vill verkligen dit!

*Tatueringen jag planerat göra länge. Till minne av Kristoffer...

*Utbilda mig till frisör, håret är ju sååå viktigt! En bad hairday = en bad Kiso-day..!

*Festa mer... Ojojoj, jag börjar nog bli för gammal!

*Träffa mina koooompisar mer..

Ja, det var några saker och några av dem ska jag också se till att ta tag i på riktigt... :)

Jag dagdrömmer under tiden om dessa skönheter:

         


 

- UNDERBART VACKRA! <3




RSS 2.0