Phi Phi Island

Nu ar en utflykt till avklarad, namligen phi phi island. Har varit pa phi phi innan men nu var vi pa lite andra strander. Tyvarr var inte stranderna sa fina som nar jag och Sabina var pa phi phi sist. Men fint ar det ju anda, trots allt. Med de fina stranderna, aporna, de kritvita stranderna, de fargglada fiskarna... Ska jag fortsatta...? :) Imorgon bli det formodligen Similan island, aterkommer med det senare!

Idag har jag shoppat en hel del fakstiskt, 2 klanningar, armband i silver och ett linne. Skoj eftersom allt ar ganska billigt har. Imorgon kommer Sabina och Li hit. Ska bli skoj att traffa Binis, hon lar vara brun som en pepparkaka det lilla livet. Fast iofs, hon ar jattesjuk sa i ansiktet lar hon vara ganska blek. Hon och Li har fatt in nagra labbiga parasiter i deras magar och dem bara lever dar. Tror val att dem har frikort pa boende. Men fy fan vad ackligt. Nu har dem iaf fatt pencillin sa snart blir dem val battre. Bali parasiter verkar inte vara att leka med i alla fall..

Tyvarr har jag inte traffat Tor sa mycket och jag tror att han ar lite sur for det.. Men jag har ju 3 stycken till med mig pa resan sa jag far ju anpassa mig. Igar var vi iaf och kolla pa ping pong show. Ni som inte vet vad det ar vill nog inte veta, ni andra far jag beratta for sedan hur det vara. MYCKET blandade kanslor.. haha! Men nu har vi sett det iaf. hihi!

Nej nu ska jag ringa little lovely sister som fyller ar idag. 10 ar har hon hunnit bli, det lilla livet. Och sen blir det nagra minuter med min alskade td.

Vi hors. Var radda om er!

Puss och kram

Freedom Beach

Nu har vi varit pa utflykt. Vi tog en longtail boat till Freedom beach. Fy fasiken vilket paradis. Sa vackert att man aldrig vill aka darifran. Kristallklart vatten, vita strander och inte ett enda tecken pa att det finns manniskor som bor dar. Vet faktiskt inte ens om det gor det..? Klarade forstos ut att branna mig igen.. Fattar inte det, jag som sallan branner mig sa. Nu har vi iaf minst tva utflykter kvar. Vi ska till PhiPhi och sa ska vi aka till Similan (eller hur tusan det stavas) Island. Phiphi har jag varit pa tidigare men dem som vet sager att Similan ska vara riktigt fint det oxa! 8 dagar kvar har i paradiset och pa sondag kommer Sabina, min lilla prinsessa. Hon ringde idag och var lite ledsen, saknar henne sa att det gor ont i mig. Saknar td oxa, och alla er andra darhemma. Nu ar klockan 20.20 har och vi ska snart ut och ata och sedan blir det lite shopping. Mamma och jag sitter har och internetar medan Mackan och Anders ar pa massage. Oh detta landet ar underbart. Synd bara att man ska sakna sin alskling hemma..! Om han anda bara vore har!

Nej nej, nu far jag aterga lite till msn!

Pussipuss

Drinkar, Singha och 35 graders varme..

Jepp det ar sa vi har det har i Thailand. Fy fasiken vad gott det ar att antligen sitta pa andra sidan jordklotet. Langt, langt ifran er och kylan. Jag saknar iofs er men fanimej inte kylan. Idag har jag matt halvkasst trakigt nog. Har av nagon konstig anledning lyckats branna mig som FAN i solen. Fi satan vad ont det gor. Men nu efter nagra Singa-ol kanns det battre. Saknar Td som fan men jag sitter har pa internetcafeet mest for att snacka lite med honom pa msn.. Imorgon blir det utflykt, Freedom beach. Hoppas bara att min branna lagt sig lite. Imorgon kvall ska vi nog oxa ga till skraddaren och ta matt till vara klader. Mackan och Anders ska sy upp kostymer, mamma nagra tunikor och jag en klanning. Tror att jag hittat den jag vill ha. En svart knalang klanning med drapering. Snygg som bara den. Hoppas reslutatet blir som pa bilden! Nu kom td in hit. Jippi! Vi hors val. Puss hej.

Nu ar jag i Thailand..

...underbart! Saknar dock hemma redan. Galet efter bara sa fa dagar. Men det ar val td som lockar. Pratade precis med honom i telefonen, jatteskont! Jobbigt bara att det ar sa stor tisdskillnad. Klockan hemma hos er i Sverige ar ju 17, medan den ar 23 har.

Ja nu kanske ni vill hora lite om hur vi har det!? Efter en hejdundrandes jobbig resa och trasmak i roven sa kom vi antligen fram till Phukets airport. Darefter var det en timmes transfer till Patong som gallde. Vi landade pa Duangjitt Resort&Spa hotell. Jattefint! Dock ar det en bit till centrum. Tyvarr ar det lite for livat i Patong, det ar fart och flakt hela tiden. Tyvarr ar har heller inte sa fint att bada, sa pa mandag kommer vi nog ta en long-tail bat ut till Freedom beach och det ska tydligen vara paradiset. Det ser vi fram emot. Mamma har haft huvudvark och matt illa sedan vi kom, saker pga vatskebrist, varmen och alla avgaserna. Detta var ju absolut inte vad hon hade forvantat sig, anda har hon varit i Thailand forut. Men visst, Patong beach ar speciellt, har ar mycket horor och transvestiter.. Men men, jag trivs i alla fall. Det var superskoj igar nar jag var pa Margarita bar och satt och kollade pa nar Tor spelade med sitt band... Aah, det ar ju over ett ar sedan vi traffades.. Hujamej vad tiden gar.. Han fick i alla fall synd pa mig och blev suuuuperglad :) Det var fantastiskt att traffa honom igen. Sa sa ar det med det.. Nej det far racka for denna gangen. Nu ska jag in och ta en drink pa stallet sidan om. Vi hors!

Saknar, alskar och ar saaaa kar i dig td! :)

puss

THAILAND - TODAY!

Today is the day, I'll travel to Thailand. Övar på min engelska lite.. Nu ska jag bara jobba några timmar till sen ska jag köra hem och duscha. Sen ska jag baxa in min baaoutastora resväska i bilen och köra till älsk. Han ska köra oss till Sturup. Hur underbart ska det inte bli med semester? Halleda! Ska försöka uppdatera lite här inne när jag är där nere. Så ni vet att jag lever, samt vad som händer i KISO-livet! :)


Nej, jobba vidare får jag göra nu så jag kommer härifrån kl 16.

Se mina tidigare reseinlägg och bilder från Thailand här...


puss hej


5 dagar kvar..

Nu är det nedräkning på allvar. Om 5 dagar far vi till Asien och Thailand. Som jag längtar! Sol, bad, värme, shopping, Singha och den gooooda maten! Fy fasiken vad skönt det ska bli! Så idag blir det städning hemma, på hög nivå. Sedan ska vi så klart kolla på Let's Dance, äta tacos och dricka öl! Imorgon ska jag plocka fram mina sommarkläder och tvätta. På söndag ska det packas och så ska jag på det jäkla UBK-mötet. Usch och tvi för det. Nu ska jag fan ta upp med de andra ledarna att jag är trött på att agera mamma! Jepp, så det blir fullt upp i helgen. Ska plocka bort mitt julpynt också, äntligen är julen över för detta året. Nu vill jag ha vår, sommar och värme!


Nej nu ska jag äta lite frulle, sen vankas det SO-möte, sen ska jag ringa mammi!


Vi hörs senare!




Hujedamej..

..vad trött jag är. Känner mig lite halvkrasslig men jag får INTE bli sjuk nu när jag ska resa. Får inte, får inte, det går bara inte. Jag gick och lade mig i tid igår och ändå är jag trött...?

Blir också trött när jag tänker på UBK. På ett sätt vill jag inte att vi ska dra igång igen. Just nu har jag ingen motivation alls. Inte för fem fucking öre. Jag älskar ju UBK men det innebär så sjukt mycket ansvar. Jag är väl en av dem som tar mycket ansvar. Kanske för mycket ibland. Ibland känns det som att allt hänger på mig, eller iaf några få av oss. Jättejobbigt.. Ibland känner jag mig som en jävla morsa som hela tiden måste tjata och då är det inte på ungdomarna alla gånger, det kan mycket väl vara på ledarna också.. Hur kul känns det? Hade jag velat vara morsa hade jag för fan ploppat ut en unge för längesen men nu vill jag inte det och då ska jag väl för farao inte behöva tjata på vuxna människor? Helt unbelievable!

Har varit på excelutbildning idag. Jag är inte alls en hejare på det men tycker det är ganska skoj. Idag fick vi lära oss vlookup och att göra pivottabeller. Så nu jäklar ska det pivoas! :)

vi hörs.

En vecka kvar...

...sedan sticker jag till värmen. Thailand så klart. Blandade känslor när jag tänker på det. Kommer sakna td en massa men samtidigt ska det bli skönt att komma hemifrån..! Konstigt när man tänker på det, exakt en vecka tills vi far!

Fick sms av min syster Sabina idag. Saknar mig snart gul och blå efter henne. Kanske kanske kanske kommer hon och Li för att hälsa på oss när vi är i Thailand. Jag hoppas det av hela mitt hjärta. Jag vill bara att hon ska komma hem nu. Nu får det vara slutrest för hennes del. Jag behöver min Sabina-dos. Jag älskar den tösabiten av hela mitt hjärta!!!

Center Syd

Vilket jävla skabb ställe center syd blivit. Helt katastrof. Jag och td var där igår och skulle shoppa lite. Fy fan vad besviken jag blev. När man är så van vid hyfsat fräscha väla fick man en chock när man kom till Löddeköpinge... Innan vi skulle åka hem så tog vi vars en cheeseburgare på McDonalds. URK! Fy fasiken vad det såg ut där och personalen var så inkompetent så jag undrar om dem någonsin kommer få ett annat jobb. Det låg ketchuprester överallt, ingenting funkade, man fastnade med skorna i golvet så klibbigt där var och det var matrester överallt. Vilken matupplevelse. Nej, det blir nog aldrig mer Center Syd för vår del. Däremot blir det nog Nova i Lund nästa gång vi ska shoppelera. :)

Herre min skapare vad trött jag är. Känner inte alls för att vara här men det är väl bara att gilla läget. Varför var det inte jag som vann de där fucking 110 miljonerna på Maxi? Dem som ingen vill kännas vid. Fy vad jag skulle vilja vara den nyblivna miljonären...

Om jag vann 110 miljoner skulle jag:
* Skänka en maaaassa pengar till välgörenhet och till min familj
* Resa massor
* Starta ett eget företag och jobba när jag själv ville.
* Gå en massa utbildningar (språk, frisör, make up osv).
* Köpa en snygg bil och en fin lägenhet mitt i stan, gärna med havsutsikt
* Köpa en jädrans massa snygga kläder

Jepp, dreams are allowed! :)

puss

2009

Nu är det år 2009(!) och under detta året ska jag:

* Åka till Thailand
* Flytta till en stor lägenhet - kanske med td!?
* Ta tag i min träning och mina matvanor
* Försöka sluta snusa
* Påbörja min chefutbildningIKEA
* Bli en bättre kompis, samt mycket snällare och vänligare :)
* Bli mer ordningssam hemma
* Sluta svära. Jag svär på tok för mycket nu..
* Spara pengar i massor
* Tjeckien och Thailand är klart. Hoppas på en resa med min man också!
* Kanske blir det till och med en förlovning senare i år. Vem vet!? :)




Förkylning, Thailand, mat och dricka

Det var väl vad helgen bestod av. Som tur är, är inte jag drabbad av förkylningen (peppar, peppar). Men det var Mackan, Anders och Td. Fi för tusan vad det har hostats och harklats. Det var bara jag och mutti som var pigga och friska. Åkte iaf ner till hennes fiiina hus på Österlen i fredags. Väl nerkomna så käkade vi en smarrig kvällsmat i form av bakad potatis med 2 olika röror. En med skagen och en med skina, majs och purjo. Sedan är det alla tillbehören som gör det goda. Kryddor, rostad lök, sallad och vitlöksbröd. Mums! På lördagen käkade vi lyxfrulle (hm, fi fan vad man äter mycket när man är borta, haha) med allt vad det innebar. Ägg, kaviar, räksallad, skagensallad, nybakade bullar, rostbiff, ost, korv, kaffe och juicer i olika smaker. Sedan tog vi en tur till Åhus, där tippade vi och köpte lotter i hopp om att bli miljonärer. Men tyvärr blev vi inte det, inte denna gången i alla fall. Väl hemma igen fikade vi och vilade. Hm, jag spelade betapet eftersom jag blivit sjuuukt beroende av det. Sedan började jag och mamms förbereda middagen och när vi ätit den så kollade vi lite på televisionen och snackade Thailand. Vi åker ju faktiskt om 9 dagar och tiden går sjukt fort nu. Herregud. På söndagen åkte vi hem i god tid, dels för att M & A ville vara hemma i tid och dels för att jag och td skulle se hockey. Så det var så vi avslutade vår söndagkväll, på en kall hockeyrink. :)

Nu är man åter tillbaka på jobbet, längtar redan till imorgon - helgdag! :)
Näe, nu ska jag koda och lägga in mina kollegors arbetstider. Tjingeling

Bilder..

Jag har ju lovat er lite bilder så varsågoda! :)

    
Personalfest 2008 - schkååååål           Personalfest 2008 - en glad Karro



        
Nyår 2008 - bastun på vårt hotellrum                Nyår 2008 - jag poserar :)

    
Nyår 2008 - redo för middag!
Happy New  Year!

2008...

...måste sammanfattas:

Januari
Vi drar igång UBK igen efter jullovet. Det festas en hel del med både UBK och jobbet. IKEA bjussade till stort galej på Wallmans salonger i Helsingborg. Inte illa pinkat alls...

Februari
Söta Linda Ström (en av mina "gamla" CTIF-ungdomar, samt min ledarkollegas dotter) kommer ner från Forserum och stannar hos mig hela den första helgen i februari. Det var verkligen supermysigt och vi hann med en massa skoj! Jag fick äran att åka på ett stort möte i min chefs ställe. Där satt jag (liten på jorden) tillsammans med en massa IKEA-chefer och fattade tunga beslut som påverkade hela IKEA Europa. Coolt va? :) Jag träffade Äärik för första gången efter att ha tjötat med honom en massa i telefon. Han jobbar nämligen också på IKEA och jag är hans support. Vi åkte ner till mammas stuga en helg och bara hade det gott, spelade spel och umgicks! Min kära vän Gustav (som jag också lärt känna genom IKEA) kom ner och hälsade på. Det blev partaj till tusen och det var fantastiskt skoj att träffa Gurra eftersom vi pratat sååå mycket i telefon!

Mars
Jag, Sabina och Ingela åker på helgutflykt till mammi i Karlstad. Superduperskoj hade vi. Riktigt mysigt. Härligt att träffa mamms också lite. Sedan fick jag äran att åka på ett andra IKEA-möte där en av de höga cheferna passar på att erbjuda mig jobb i Schweiz. Där skulle jag jobbat mot alla IKEA-varuhusen i Europa. Dock tackade jag nej av olika anledningar.. Men ack så smickrande att få ett sådant erbjudande!

April
Jag och Adlo åker till Älmhult, metropolen. Supply Chain vecka! Herregud så intressant.. Vi fick tom bo hemma hos självaste Ingvar Kamprad. Se mitt allra första inlägg jag skrev här på bloggen, det handlar om just den veckan! :)

Maj
Min älskade lillebror skulle fyllt 21 år så det var en jobbig dag.. Mycket gråt och saknad! Jag fick också i maj inviga Hamnpaviljongen för första gången det året. Det visade sig att det skulle bli mååånga fler gånger! :) Inte nog med att lillebror lämnat jordelivet, min hund avled den 15/5 vilket är helt fruktansvärt. Skulle inte jag få vara glad någon gång? Hennes död kom verkligen som en chock för mig och jag saknar henne också otroligt mycket!! Hoppas att både bror och Alice funnit frid och att dem är tillsammans! Månaden avslutades med en mysig familjedag på Tivoli i KPH med ungdomarna på brandkåren och deras familjer. Lovely!

Juni
Erica tog studenten den 5/6 och vi partajade så det stod härliga till, kvällen avslutades på Harrys - Club Akut! Jag tog också med mig alla ungdomarna från brandkåren och åkte ner till mammis hus på Österlen. På lördagen passade vi på att besöka Boda Borg. Ett besök där kan verkligen rekommenderas! Jag är ju sjukt glad för teambuilding aktiviteter! Midsommar firades hemma hos Fredde och Oskar tillsammans med mamms och Mackan. Jättemysigt med god mat och lekar!

Juli
Jag och Binis besöker Landskrona karnevalen, lika skoj att umgås med henne som vanligt. Min lilla syster! :) Det blev ytterligare ett besök i LA med Sabina men denna gång var vi på Allsång och kollade Brandsta City Släckers. Jihoo! Sedan var det ju tajm för Helsingborgsfestivalen och jag fick fint besök av mammi, Mira och Josephine (från IKEA Karlstad). Tre underbart roliga dagar med ytterligare en konsert med BCS!

Augusti
Den 1/8 var dagen då jag för första gången träffade min td. Det har varit många svajningar under resans gång men nu är vi kära och galna och älskar varandra över allt annat! Halleluja! :) Jag hade tre underbara semesterveckor där jag tvingade td att umgås med mig en hel del.. Haha! Bällis hälsade på i hela 5 dagar och vi hade det sååå mysigt. Gick en massa på stan, besökte Helsingör, käkade gott, var på bio, var på hampan osv. Riktigt skoj att äntligen få träffa denna IKEA-pingla (iofs jobbar hon nu på Stadium) från Linköping. Jag blev också bjuden på en otroligt rolig kräftskiva hemma hos Caroline och Oskar. Otroligt skoj!

September
Td åkte utomlands och jag trodde att jag skulle sakna ihjäl mig.. Den kärleken... :) Jag och Mackan åkte ner till Lund och hälsade på underbara Yvette och hennes Patrik. Hade en heeelt fantastisk dag med dessa fina människor!

Oktober
Inget nämnvärt hände... Vi hade iaf teambuildinghelg med ungdomarna på brandkåren. Jäkla hallå! :)

November
Hela min avdelning åkte till Torekovs spa där vi umgicks och hade det bra. Otroligt bra och roliga dagar! Den 19/11 så blev det officiellt att jag och td var/är ett par. Kändes stort ska jag tala om! :) Jag och td var också på vår första fest tillsammans. Vi var på invigning av Officet, Marcus nya projekt. Superskoj! Vi (mamms, Mackan och Anders) bokar vår resa till Thailand. Jippi!

December
Jag fyllde minsann 24 år den 5/12 och td träffade min familj för första gången. Det ska också nämnas att jag träffade hans familj för första gången.. Jag var också på personalfest - sådär skoj men måste ändå nämnas. Sedan var det julafton och därefter juldagen då jag och td hade stor fest. Jag fick träffa hans barn för första gången och jag höll på att kissa på mig av nervositet. Men jag tror nog att det faktiskt gick bra..! Nyårsafton var kalas, som ni säkert förstått i tidigare inlägg.. Det ska nu också nämnas att jag och td hann med att sova ihop 73 gånger. Fi for sääädan!

Huh, det blev ett långt inlägg.. Men jag vill tacka alla ni som funnits vid min sida och i mitt liv under detta år. Ni har varit underbara!!! Stor kram till er alla!

Nytt År!

Jaha, då var det år 2009 nu. Hoppas att det blir ett bra år, det behöver jag! Firade som sagt nyår på Grand Hotel här i stan. Vi checkade in 14.30 och gick upp på rummet för att lämna väskorna. Vi bodde i en juniorsvit och vi fick bannemej en egen bastu på rummet. Det ni! :) Sedan gick vi en promenad på stan och stannade till på Big Buddha och käkade vars en lätt rätt och drack öl. Sedan gick vi tillbaka till hotellet för att göra vid oss. Td passade också på att bada lite bastu. Helt underbart! Lovar att lägga in bilder senare! Ska skärpa mig med bilderiet!!

Vi hade bord till klockan åtta så när vi var snygga gick vi ner i restaurangen. Där bjöds det på följande:
* Välkomstdrink - någon fruktig historia
* Hummercappuccino med oststång och vitt vin
* Anklever, toast och säsongens sallad, serverat med vitt vin
* Oxfilé på potatisbädd, sparris och tryffelcreme, serverat med rött vin
* Grands dessertbuffé, serverat med dessertvin

Sedan kom E och joinade oss. Kvällen var summa summarum helt perfekt och avslutades med fyrverkerier, skålande och dans. Vid 01.30-tiden var vi rätt bra i gasen och somnade gott i vår lyxiga hotellsäng! Hm, vi som skulle badat. :)

Det blev den 1/1 2009 och morgonen började peeeerfekt med hotellfrukost vilket jag bara ääälskar! Man kunde välja på allt möjligt. Äggröra, bacon, prinskorv, leverpastej, sill, makrill, lax, korvar i tusen olika former, fil, yoghurt, 1000 sorters müsli och nötter, mackor, bullar, ägg, kaviar, frukt, kaffe, färspressad apelsinjuice osv. UNDERBART! Sedan checkade vi ut och åkte hem till mig. Där låg vi och mös i sängen hela dagen, helt färdiga. Men nu är det en ny dag och nya friska tag. Idag åker jag, td, Anders och Mackan till mamma i stugan. Vi ska vara där hela helgen. Myspys!

Men nu måste jag jobba lite och ringa min älskade kusin Julia som fyller 15 år idag! Hipp Hipp Hurra!

hej hej

RSS 2.0