Bilder

Har ju glömt att lägga in en massa bilder. Igår lovade jag bilder från Tivoli så här har ni några:
(Försöker glädja mig själv genom lite bilder då detta varit en skitdag...)

image85          image86
Jag och Emil åker KARROsell... :)                     Erica och Marcus A i H.C Anderssons
                                                                                  sagovärld

image87          image88
Marcus S har fastnat. Aj då, ajdå!                       Johannis och Victor ser helt 
                                                                                   crazy ut.. :)

image89          image90   
Min fina Erre är glader!              Ööölpaus för ledarna  :)

image92
Erre, Marcus S, jag och Emil i Nersläppet.. Shoohoo



Dagen efter Ms partaj var vi på söndagsbrunch och sedan blev det liiite gäälet:

image96     image99
En hyfsat glad Kiso                                    Det ser ju ut som jag bjussade på världens show..





Helt ärligt, jag orkar inte skriva något speciellt idag så ni får nöja er med bilder...!
Buaah!

hejdåhejdåhejdå

Ganska Glad

Ja det är jag faktiskt idag och det känns ju förbannat kul.. Hej och gratulerar liksom. Om jag bara inte haft så ont i halsen hade jag nästan kunnat säga att jag haft en hyfsat bra dag trots omständigheterna. Har nu knåpat ihop värsta braiga presenten till Erica. Den är avstämd och klaffad med Mackan och det är ju galantios! Tyvärr kan jag inte avslöja för er vad det blir med tanke på att det finns en risk att Erica hänger på Kiso-bloggen ibland. :)

Idag kommer mammi hem. Jihoo! Ska bli sååå kul att träffa henne. Jag saknar henne så jäkla mycket, hon bor ju ändå 50 mil ifrån mig. Någon annan jag också kommer att sakna är N. Herregud, varför har du inte sagt något? Tror du att jag tycker det är skoj att få reda på sånt på omvägar? Ibland undrar jag om du tänker överhuvudtaget. Ärthjärna...!?

Hmm, känner att jag måste återgå till lördagen, det var så skoj på Tivoli med UBK! Alla är så söta och GALNA!

Snygga comments:
-  "Jucka mamma, jucka" (Marcus till Marianne när de skulle "köra" in sin båt till parkeringen)
- "Flickan med fladderfittan" (Marcus till mig när jag skulle förklara för honom att en av H.C Anderssons sagor heter Flickan med svavelstickorna).
- "Får man stånd då" (Ja, jag var tvungen att fråga efter öppningsläget: -Fan vad det kittlade i pungen).

Ja, jag lovar att återkomma med bilder!

Nej, lite betapet nu under tiden jag inväntar mamma och hennes rallybil.
Appropå (stavas det så?) bilar så HATAR jag bilar med vinge.. Uschamej! :)

Ciao

image83     image84
 Lite nostalgibilder från Tunisien :)

Äckliga liv

Just nu är mitt liv skit. Skitliv rent ut sagt. Jag kan inte sova på nätterna. Varför? Jo för jag drömmer äckliga mardrömmar hela tiden. Jag får panik och sedan kan jag inte somna om. Jag hör tassande på golvet, känner att någon är i rummet och ibland till och med i min säng. Vissa dagar känns det som att någon flåsar mig i nacken och jag alltid sällskap trots att jag är ensam i bilen. JAG BLIR RÄDD. Fatta det, så jävla, förbannat rädd!

Idag somnade jag klockan sex imorse, när alla andra går upp. Det är då jag känner mig trygg och kan somna. Håller jag på att bli helt tossig? Önskar att någon bara kunde säga; -Jag flyttar in hos dig ett tag Kiso, du kan vara lugn nu. Sånt händer inte, inte i min värld.

Folk TROR VERKLIGEN att jag surfat på en jävla räkmacka genom livet. Ja, fram tills ett år sedan i alla fall. Skitsnack, folk tror så förbannat mycket. Ta reda på fakta istället. I hela mitt liv har jag fått utstå skit. En jävla massa skit och det tar snart knäcken på mig, eftersom skiten vägrar sluta följa efter mig.

Idag fick jag höra på OMVÄGAR att jag är bortskämd. Jag blir så ARG! Jag vet inte vad jag skulle vara bortskämd med. Jag tror INGEN på denna jävla jord skulle vilja byta liv med mig och om du nu tycker att jag är så jävla hemsk och bortskämd, sluta bry dig då. Du är fanimej inte klok. Säg gärna att jag är bortskämd, vi är för fan *****! Jag har jobb, bil, lägenhet (snart till och med en ny, större lägenhet). Jag har alltid klarat mig själv eftersom du alltid skitit i mig/oss. Tack gode gud att jag har m, annars hade jag lika bra kunnat dra jorden över mig i graven direkt. Livet är så jävla orättvist. Jag tänker inte ens yttra mig om vad jag tycker om dig, du är inte värd att slösa energi på, men en sak ska du veta och det är att jag är så förbannat trött på dig och din jävla ******!

Dagens hjälte är Jennie, Jennie som jag älskar av hela mitt hjärta! Tack för att du finns!!
Fick också världens sötaste samtal idag av familjen Larsen, jag är varmt välkommen dit på torsdag! Imorgon kommer mamma hem och tar hand om mig och det är ju guld. På fredag ska jag och Sabina (kanske Emil??) åka ner till the house of mom!!! MYS! Ja, nu händer lite skojiga saker i alla fall och det behöver jag. Jag är fan ta mej värd det och jag är FANIMEJ INTE bortskämd, inte det minsta! Ätbajserapissråttor!

Mysig kväll trots allt!

Ja det var vad jag och Frida kväll. Man får försöka att göra det bästa av situationen. Jag försöker le och skratta, det är väl då jag är som bäst sägs det. Det är fanimej inte lätt men jag försöker i alla fall. Det var mysigt med en restaurangkväll i min älskade Fridas sällskap! Cantina blev det och en massa texmex mat.. Smarry! Jag behövde sällskap, jag behövde rensa huvudet, sitta ner och bara få ta det lugnt. Jobbet är stressande just nu och saker och ting blir inte lättare när man sörjer, det värker ju i hela jävla kroppen. Har så svårt att koncentrera mig. Jag gör så gott jag kan och är glad att jag överhuvudtaget orkar stå på mina ben.. Buaah! Livet är så orättvist!

Heja kiso!

pussochkram
älskareravhelamitthjärtaK&A

image82
frida och jag på ett regningt tivoli

Saknad!

Jag saknar er sååå mycket K & A!
Jag håller med Binis; fruktansvärda värld, jag hatar dig! Varför tar du allt ifrån oss?


R.I.P

I en vacker värld ni nu kan vandra, tillsammans sidan om varandra.
I den vackra värld ni nu ska vara, tillsammans i er lilla skara.

Ni är saknade K & A

Jag förstår ingenting. Jag gråter. Ni var och kommer alltid att vara mitt allt!
Älskar er!


image81




Jobbet suger k*k ibland..!

Ja, så är det faktiskt. Idag har jag haft ett helvete, rent ut sagt. Tack gode gud för att du finns Björken! :) Har haft värsta magsmärtorna så stressad jag varit. Jeje, annars älskar jag ju att jobba, men fan inte idag.. Puaah! Det värsta är när man ringer och har att göra med Inkompetenta människor, människor som inte förstår ett dyft, DRYGT!

Det enda positiva idag var V, tja det gick ju hyfsat.. Superstar till Kiso!

Annars har jag varit sjukt dålig på att skriva här.. Ska skärpa mig men det finns ju anledningar. En dag funkade inte ens mitt internet. Jäkla Felia! Sen har jag faktiskt varit förbannat trött hela veckan. Fredag imorgon, ser jag fram emot. Dock är jag ju inte jättesugen på utbildningen imorgon, mest för att jag har ett antal artikelnummer att hantera.. Nu borde jag börja ladda inför helgen. DYGNET med UBK.. Jihooo! Det är ju alltid skoj att få leka brandman! Stackars er som aldrig får möjligheten att prova på det! Stackars stackars.. :)

Fattar inte var mamms håller hus..? Hallå mammi, svara i telefonen!!

Vi hörs, ciao!

Läckra lördag!

Jävlar i havet vad skoj det var igår. Var på Hampan med darlingarna M, A-S och Sabina. Träffade också some other friends; Anders Everyman, Sofia Wetterberg, Linda Leidig, Marcus, Rallan, Mysan och Håkan Skoog! I just love HP! Jag skulle ännu en helg bara ta det lugnt men mina planer spårade som vanligt. Jag fick gå i polisgrepp till Harrys med Marcus och Linda. Aj aj aj, min arm gör ont idag! Lite dans blev det iaf men jag kände mig såå malplacerad med tanke på min klädsel. Hade ju för fan klädsel alá Håkan Hellström, typ! :P

Nu ska jag göra mig iordning, ska ju snart till Bäckebol (<3) med Marcus, Malin och Dan! Wiiehoo! Kanske kan jag hitta något nice på FYND till min nya apartment! :)

SG, du är så fin att det gör ont och en massa flashbacks susar förbi hela tiden!! :P

Återkommer med bilder från gårdagen lajtår!

Hadetsåjävlabra! :)
Pussochkram

Vilken härlig dag...

...nana na na, nana na na, na na na...
Ja shit vilka bra dagar det varit, även om det som vanligt stressats som in i... Jag och mammi hade en helt underbar kväll hemms hos Binis i torsdags! Sen igår var jag hemma hos min Jennie, hennes Jim och barnen. Ååh så mysigt det var. Vi grillade och hade oss. Smarrigt kött med potatiskroketter och sallad. Mycket snack och det var så skönt att bara FÅ lov att vara, bara få sitta och NJUTA! Ojojoj!

Idag har jag och sweety M, samt A-S varit på beachen..! Underbara stranden, som jag längtat! Det var ett kärt återseende! Det var varmt, skönt och solen stod högt på himlen. Dock skönt att det fläktade! Något havsdopp blev det dock inte tal om, brrr! Kallt!

Nu ska det läsas ett tag och sen får vi la se vad som händer. Hör du av dig Nnn?

De senaste veckorna har jag tänkt mycket på S, jag hängde mycket med honom vid den här tiden förra året.. Buah!

Hadetsåbra!
hejhej.

image80
 BOKEN

Ny adress!

Juhupp, då ska man flytta. Lite ångest är det allt! Kommer ju sakna min sweetiga lilla lägenhet! Men jag fick känslan av att jag verkligen kommer att trivas i min nya lägenhet! Pålsjögatan it is! Flashigt! :) Lite nya färger på väggarna, kaklet och skåpsluckorna, nytt golv och lite nya möbler. Sen jeevlar är det Kiso's House! :P Myspys takvåning med 2 rok, en söt liten balkong och en massa snedtak.. Me like..! Jihoo! :)

Snart dax för mig och mammis att åka till Sabina och hennes familj. Ska bli sååå kul att träffa alla även om jag är så trött så att det känns som att jag skulle kunna somna på studs. Deeet vaaankas Taaaacos... Favourite of Karoline! :) Ok, jag är inte så trött att jag inte orkar käka, sitta på altanen vid poolen och vara lite trevlig.. Härlich!

Var kom doften ifrån?
Luktar N..!?
Skumt.

Vad vill jag mer tala om? Inget tror jag, iaf inget mer än att jag äääälskar solen! 

image79  -S-A-B-I-N-A-!-

Ciao.

Stört

Ja livet är allt bra stört ibland... Herregud alltså! Varför är jag elak när jag själv hatar när folk är elaka mot mig. Ska man inte behandla andra som man själv vill bli behandlad..? EGO-Karoline! Jävla mig, jag, Kiso, Karro, Karran, KAROLINE! KAROLINE, nu får du ju skärpa dig!!! Ok, ska försöka liksom... Kalla mig dum i huvudet bara, gör det! Jag är SÄKERT värd det!

Lägenhetsglimt snart.. Roulit! Efter det ska jag bara hem och nanna tror jag. Är så sjukligt trött.. Heja kökssplittarna på jobbet! Dem stämmer ju verkligen... Jädra jobb med dem! Hoppas att accis och barnens stämmer bättre annars får jag S-P-U-N-K!

Förresten saknar jag N....!
Mamma kommer hem imorgon IGEN... What liksom..!? :)

Kolla in dessa snyggingar som jag vill ha om jag ska flytta.. Kom ihåg det om ni blir bjudna på inflyttningskalejs! :)

image76     image77     image78

Återkommer med lägenhetskommentarer sen!

Ciao

Kristoffer...

...jag älskar dig och saknar dig. Du förstår inte, igår på din födelsedag ville jag bara gråta ihjäl mig! Jag kunde verkligen inte kontrollera mig själv och jag mådde allmänt pyton! Jobbet sög och UBK var verkligen inte så skoj som det brukar. Saknade Mackan där för den delen, är det någon som kan se på mig hur jag mår så är det han! I vilket fall som helst så var jag och Fredde ute hos dig med blommor och Jäger, för Jäger gillade du. Eller hur!? Sabina hade också varit hos dig med blommor, brev, Gott & Blandat och Cola.. Lyxfödelsedag! Ja där var massor av blommor till dig så du ska veta att det är många som tänker på dig och saknar dig! Inte minst JAG! Hoppas att du hade en helt fantastisk födelsedag mitt lilla hjärta! <3

image71
                                                                     
♥ Jag och Krisse ♥

Hela mitt huvud snurrar och jag har förbannat ont i halsen. Har du smittat mig N? I så fall ska du få igen! :) Hade en helt underbar tid med dig och jag bara älskar att äntligen ha MAKTEN! :) När ses vi next time?

Mycket i Kiso-kalendern just nu ska ni veta.. Ujujuj! Kolla lägenhet imorgon, hoppas att jag blir kär och att allt sedan klaffar! Jag och mina kläder vill verkligen ha en större lejlighed!! Sen ska jag ju till Jennie med family på freitag und grillen! Jeevlit mys! Å sen på söndag ska jag och 3 till IKEA i Bäckebol.. Spännande! :)

image75
Snyggot Jennie är liiiide gaaulen :)


Ciao!

Ps. Håll tummarna för mig imorgon och på torsdag!

Bilder..

..från Göteborg får ni smakprov på här! Mycket nöje..! Återkommer senare med gårdagens
och dagens bravader. HEEEEELT GALET vill jag lova! :)

      

                                            
image64     image63
En glad Karra.. :)                                            Telefonkiosk mitt ute i ingenstans.. Ganska lustigt!

     image65
     Karoline ♥ Frapino = sant! :)

image68

Göteborgsresan, men var fan va Avenyn?

Jaaa, var fan va Avenyn? Fan vad pinsamt! Vi hittade inte ens Avenyn! I vilket fall som helst så hittade vi en jädrans massa roliga och mysiga affärer som inte finns här i Helsingborg...

Rut m.fl, Make Up Store, Monkey, Lagerhaus, Mique och Zara är några exempel. Blev också lite kär i Åhlens där de hade kläder från alla möjliga märken som Odd Molly, Filippa K och Tiger.. UNDERBART!

För igår gick jag upp tidigt (jääävligt jobbigt med tanke på att jag var ute i schvängen dagen innan..). Jag och M skulle ta tåget vid 8-snåret till VÄSTERGÖTLAND.. Det var ju så roulit och mysigt! Innan vi steg på tåget så inhandlade vi lite lyxfrulle på Sandy's. Shit vad jag saknar Sandy's! Det hände ibland att man köpte sig en macka där när jag jobbade i Köpenhamn och pendlade. By the way, en tonfiskbagge blev det i alla fall. Känner ni mig så är det ingen överraskning att det första jag lyckas med är att spilla ner hela min tröja med tonfiskröra... KUL, NOT!Ja, jag lyckades åtminstone att få bort det mesta och behövde inte gå runt och lukta tonfisk hela dagen...

En underbar dag var det i alla fall och gud vad mina fötter ömmade mot slutet. Då var det skönt att sätta sig på Espresso House med en Juice och en Frapino.. Smask! På tågresan hem var vi sjukt trötta och fnittriga! Haha..! Sedan har jag ju en fråga; varför tutar lokförarna stup i kvarten? Det har jag aldrig varit med om förut. Märkligt!

Ska också nämna att vi tagit sjukt mycket bilder med Monas söta pinky-kamera! Återkommer med dessa! Vill tacka min finaste, sötaste och roligaste M för en HELT fantastisk dag! Aj lööv jo! Puss!! :)

Så jädrans många inköp blev det inte men här kommer en lista för er som är intresserade:
* Svart väska med guldspännen
* En blå/vit-rutig tunika
* Ett SKITCOOLT halsband alá Karro. Bruna träkulor och turkosa kulor i ett brunt läderband.
* Ett mörklila/brunt nagellack från Make Up Store = 125 kr = Svinigt om ni frågar mig!
* Lite övrigt smink
* 2 långa t-shirts i svart och vitt
* En långärmad vit tröja

Jaopp, det var de det! Nu ska jag förbereda mig för att åka hem till min Jennie och hennes underbara family! Ska pussa massor på Alicia och sedan bli sjukt ompysslad i form av nagelfix..! :) Ciao..!

RSS 2.0