Vem är jag?

Vem är Karoline?
Är jag en tråkig eller rolig tjej? Är jag en lugn eller galen donna? Är jag en ful eller söt girl? Är jag upptagen eller singel? Har jag taskig smak eller bra smak? Är jag en bra vän eller en dålig vän? Är jag intressant eller ointressant?

Så många frågor som susar i kupan ibland..

bzzzbzzzzbzzzzz



Man vill ju hela tiden vara bäst och man tävlar hela tiden med sig själv. Bra eller dåligt? Beror väl på hur man ser det. Frågan om jag är singel eller upptagen kan jag inte svara på samtidigt som jag någonstans kan det. Tror jag. Så rörigt, ja ni hör själva! td och jag träffas, träffas inte, träffas, träffas inte. Ni har säkert följt såpan om oss..!? Vi träffar inga andra, vi tycker sjukt mycket om varann men det är inte så att vi är tillsammans. Saknaden är stor när vi är ifrån varann och vi älskar att vara tillsammans! Jag vet att vi inte har någon framtid ihop. Han är så mycket äldre och jag så mycket yngre. Men jag vill ändå inte ha barn så det spelar egentligen ingen roll. Jag vill bara vara med en stabil, trygg, rolig man! Samtidigt vet jag inte vad jag vill när det gäller mig-och-det-komplicerade-td-"förhållandet". Just nu trivs jag nog som det är men jag ljuger om jag säger att jag aldrig tänker på hur det skulle varit om vi planerade en framtid ihop. Det skulle nog bli jävligt galet, kul, komplicerat, härligt, frustrerande, fightigt, kärleksfullt, hetsigt och underbart. Bra kombo? Kanske!

Saknar lillebror och Alice så mycket att det gör ont i mig. Det är väl därför jag är så känslig just nu. Saknaden är alltid lika stor men ibland bara måste man skriva ner hur man känner och hur man tänker. Jag förstår fortfarande inte hur allt kunde hända. Jag kan bara inte fatta att dem är borta. Jag vill förstå men ändå inte. Det värker i mig, så stor är saknaden!
♥ Älskar er ♥

Nu ska jag kolla Idol och sen sussilussa. Ska upp tidigt imorgon och måste hålla tiden då min fina, söta, vackra Veronica ska åka med mig till jobbet! Love love!


Idoljuryn 2008 är en miljon gånger bättre än juryn som varit tidigare år.
Dessa (Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson) kompletterar
varandra så bra! Anders är min favorit, han är så söt och han har en sån
sjuk pondus samtidigt som han är ödmjuk. Laila är vacker som få och
Andreas bara är! Coolt gäng om ni frågar mig!

På återseende - natti

Mardrömmar suger

Kan inte släppa tanken på den mardröm jag hade inatt. Td måste trott att vi var mordhotade eller nåt när jag flaxade runt. Faktum är att det var en galning som var ute efter mig och några andra så jag kan nog tänka mig hur jag galopperat med benen i sängen. Usch vad hemskt det var, hela drömmen var som ett spel, nästan som på film. Stackars td, min fina td!
Nog lika bra att han har kiso-fritt idag, kan inte tänka mig att han fått många timmars sömn. Elaka jag!

Att td har kiso-fritt innebär att kiso har td-fritt. Då kan man vara hur ful man vill och göra precis vad man vill. Vill man prutta kan man göra det. Vill man pilla näsa eller navel kan man göra det. Vill man filtrera spott mellan tänderna kan man göra det. Vill man gå på händer naken kan man göra det. Vill man skråla till Brandsta kan man göra det osv. Jag kan tom få kolla vilket program jag vill utan att rätta mig efter någon. Fast jag måste tillägga att han är ganska snäll för jag får oftast bestämma vad vi ska se. :)

Egentligen borde jag gå ner och köpa mig en dosa snus, eller så slutar jag? Snacka om att jag är L-A-Z-Y!

Ska i alla fall slå en pling till mammi innan Top Model börjar. Varför har ingen påpekat att det är Toppis idag?
Sen ska jag läsa igenom papperna jag fick av mäklaren gällande lägenheten jag kollade på idag. Den var jättefin men där var alldeles för lite förvaring..

Ååh shit, där höll det fan på att gå utför. Det plingade på dörren inte en gång utan flera. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Herregud. Sen är jag ju så jävla feg att jag inte vågar öppna. Har inget kikhål heller.. Vad rädd jag blev och jag har fortfarande en puls på 400.

Jaja, whatever.. Nu ska ni iaf få se på bilder från lägenheten. Vad tycks?


Jag är kär i de nyframtagna bjälkarna


IKEA-kök - APPLÅD/AVSIKT med ATTEST handtag. Snyggt och stilrent!

Såååååå KISO såååååå!


pusspusspusspuss


En fantastisk tjejkväll i Tyringe

Kan det bli bättre än en kväll med endast en massa tjejer, god mat och dricka, musik och dans? Jag körde dock så det blev bara pepsi max för min del. N hade gjort fantastiskt god mat och stämningen var på topp. Vi dansade massor och ja, det var verkligen jättekul! Jag blev bara såååå förbannat varm och kände mig som ett jävla sunk. Jag sprang och öppnade altandörren hela tiden.. :) Pga mina äckelkänslot av mig själv så var jag inte alls sugen på att gå ut, synd att det blev så för jag såg verkligen fram emot att partaja i en annan stad än Helsingborg. Jaja, an other time..

Nu tvättas det kläder för fulla muggar. Ska också ge mig på en sväng med dammsugaren. Sedan ska jag och Bajna åka till Maxi och shoppa loss. Jag och td ska äta tacos och kolla film idag. Myspys! Är det nåt bra på tv ikväll tro?
Bourne Identity och Coyote Ugly. Jag gissar att jag får lägga mig och acceptera Bourne Identity, kan inte tänka mig att td är så sugen på Coyote.. Bara det att det inte var sååå längesen jag såg B.I med MN. Jao jao, vi får väl se!

Tvättstugan next...!

Tjong

Smyckeskåt

Hade en underbar kväll med td igår. En massa öl och mys. Jag har ju minsann blivit hångelvänlig igen då mitt munsår äntligen försvunnit. Efter 2 veckors hångeluppehåll kändes det fantastiskt att få sig ett rejält hångel.. Haha! Efter en massa tjoande och tjimmande så somnade vi som vanligt i varandras armar. Idag ska han på fest med de där mallorca-brudarna och jag ska med M till N på kalejs! Ska bli jätteskoj men jag ska hålla mig nykter för jag vill mer än gärna kunna komma hem ikväll.

Har varit på Väla med M. Köpte mig ett fint halsband så jag kunde utöka min smyckessamling ytterligare. Jag passade även på att köpa mig ett läderband så jag kunde laga mitt fina halsband som gick sönder när jag var ute och svirade i Jönköping för några år sedan. Så nu har jag alternatives for tonight. Ååh vad jag älskar min samling med smycken.
Kiso ♥ Smycken = sant

Nehej, nu ska jag ta och rappa på lite här. In i duschen, sedan ska det sminkas, fönas/plattångas hår, väljas kläder osv. Mycket att stå i alltså... Ojojoj! :)

Pussilull


Nya naglar - ny Kiso

Åh så naaaaajs det är med "nya" naglar. Har varit hos lovely (min lovely) Jennie och fixat mina nails idag. Det blev lika bra som vanligt. Känns superduperjättebra måste jag säga. Jag känner mig alltid som en ny människa när Jennie donat!

Har haft en helt ok dag idag. Utvecklingssamtal med chefen gick kanonbra. Mötet med SupSup gick kalas, vi har påbörjat vårt arbetsschema så vi får lite koll på vad vi ska göra och när.

Sedan har jag handlat jättemycket nya kläder:
[] Lila linne med spets
[] Naturvitt linne med spets
[] Svart linne med spets
[] Brunt linne med spets
[] Brun/natur kofta
[] Grön kofta
[] Naturvit kofta med bruna träknappar
[] Lila byxor
[] Lila halsduk
[] Lila mössa
[] Grönt armband
[] Två svarta linnen

Måste förresten berätta för er om dagens galnaste Kiso-grej!
Jag har (hade) ett halsband som jag för första gången använde idag. Ett jättecoolt stort trähalsband. När jag, M och N skulle in på Väla på lunchen skulle jag visa dem ett riktigt sånt Rasmus-på-luffen-hopp. Ni vet ett sånt där man hoppar och slår klackarna mot varandra. Det hoppet slutade i katastrof. Halsbandet bara exploderade och det flög träkulor kors och tvärs, åt alla håll och kanter. Det var jättesorgligt, jag gillade halsbandet jättemycket och det var faktiskt ändå ganska dyrt för att vara ett halsband gjort av trä! Alla bara började springa runt och jaga kulor. Haha! Galet!

Hmm, fick samtal av td innan. Han ville umgås med mig imorgon efter att han varit ute och käkat med sina anställda. Jag ska då hämta dem i grannstaden. Frågan är om han verkligen vågar låta mig hämta han och hans kollegor..? Det är ju fortfarande lite jobbigt att jag är så mycket yngre. Jaja, vi får väl se!

Nu ska jag gråta över att här aldrig är nån tvättid ledig när man väl behöver det. Jobbigt!

kramochkysspolackochryss

Livet kan ju vara ganska skoj ändå!

Ja det tycker jag, faktiskt! :)

Jag hade en jätteskoj helg måste jag säga. Jag och Mackan var hos Yvette och Patrik i lördags. Vi tog tåg ner till Lund och sedan åkte vi hem på söndagen. Vi bjöds på otroligt god mat och fantastiskt sällskap. Dessa två människor är HELT otroliga. Helt fantastiska människor och vi hade verkligen superskoj! Senare på lördagsnatten åkte vi till Malmö för att dansa till det på ett ställe som heter Hipp. Det var verkligen ett ställe i min smak, verkligen bra musik! Heja schlager! Vi hade vip-bord ska jag också be om att få tillägga. :) Kvällens mest otippade var att jag träffade Carolina och Peter. Peter jobbar på samma kontor som mig och Carolina gjorde detsamma tills för någon månad sedan. Jättekul att träffa dem! Sedan måste jag ju tala om att jag fick medalj. Hello! Bara för att jag var så söt och dansade så bra sa han! Haha! Det roliga var också att Mackan blev så hejdundrandes full, men det behövde han nog. En rejäl fylleomgång. Kom iaf hem sent och jag somnade tryggt och gott i El Macos armar! Dagen efter fick vi en underbart god frukost och sedan körde Yvette och Patrik oss hela vägen till Helsingborg. Bara det visar vilka underbara människor dem två är!! Ja, jag tycker sååå väldigt mycket om dem! Tack för en underbar helg!

Söndag kväll; td kom och sov hos mig efter att vi kollat Schindlers List. Helt ok film men den var allt bra lite seg emellanåt! Det var i vilket fall som helst lika mysigt som alltid att få träffa mannen i fråga.

I måndags svängde jag inom brandkåren efter jobbet och hälsade på ungdomarna. Sedan stack jag och hämtade min lilla Sabina för att vi skulle åka till min moster och äta middag. Det var sååå kul att träffa mamms som var hemma från Karlstad! Måste säga att det var en ovanligt skoj kväll (dock som vanligt med hög ljudnivå, haha) med många skratt. Måste bara säga att min moster är så fin och rolig. Det ska också tilläggas att hon är helt galen och helt annorlunda sin syster. Hur tusan kan 2 syskon bli så förbannat olika? Ja, man kan ju bara spekulera.. Haha!

Igår var min lilla gummis Binis här och vi (okej, Sabina) lagade wok. Mmmums! Hon grejade medan jag duschade. Jag kände mig som ett riktigt äckel och td skulle ju faktiskt hälsa på. Men innan han kom hann vi se Toppis. Vid 21.30 trillade td in, en dag kommer han ta sönder min ringklocka. Haha! Vi kollade på Främmande fågel och sedan skulle vi se en film. Han klämde kommentaren: -Inte en film som varar 3 timmar nu Karro. Jag: -Nehej vi tar denna (Danslärarens återkomst), jag har sett den innan och den varar inte så länge. Vi tittade, slumradre, tittade, slumrade och klockan 00 ville td sussa men kunde inte slita sig då jag sa att vi började närma oss slutet. Rätt som det var började hela jävla filmen hacka och vi fick inte se filmen. Detta innebar att vi suttit och kollat en film i 2,5 h och fick inte se slutet, normalt! Jaja, kvällen slutade rätt bra ändå får jag ju säga! ;)

Nu ska jag vänta in Toppis, sura för jag missat min tvättid, samt ladda inför mitt utvecklingssamtal som jag ska ha med chefen imorgon bitti. Det jobbiga är att jag inte är människa förrän efter kl 10 så jag undrar hur tusan detta ska gå.. Jaja, den som lever får se!

Bjussar på bilder från i lördags:


Egentligen borde jag inte lägga
ut denna bilden för jag är så
förbannat ugly. Herregud, kolla
in min dubbelhaka. Yvette däremot
är lika snygg som alltid. Riktig pingla!


Mackan och Patrik - goa och glada!


See you!

tjingeling

Mångmiljonär

är precis vad jag vill bli. Tvi tvi tvi som mormor säger när jag lämnar henne hästnummerna. Haha!

Fasiken vad lam jag varit här inne de sista dagarna. Td kom ju hem så han var här i torsdags. Den visiten slutade inte vidare bra. Jag kastade ut honom och han blev skitarg. Befogat? Kanske..! Mådde så dåligt efter det att jag somnade. Dock blev vi vänner igår så han var här och käkade middag. Måste passa på att tack min älskade Bajna för ALL hjälp. Utan dig hade inte gårdagen blivit så bra som den ändå blev. TACK! Nästa gång är det min tur att hjälpa dig!
Jag och td käkade gott, kollade på min favvofilm Efter bröllopet (är hemligt förälskad i Mads Mikkelsen och Rolf Lassgård, särskilt Roffe, haha). Sedan blev det dans, skratt, catwalksshow osv... Vi har alltid sååå förbannat skoj och vi somnade båda med ett stort leende på läpparna. Vi vaknade vid 9 och som vanligt hade vi kuddkrig och vi skrattade så vi kiknade. Han gick för en stund sedan då han skulle köra med sin dotter på fotbollsmatch. Så nu är jag åter alena.

Jag ska vila till mig lite nu då jag och Mackan ska till Yvette och Patrik ikväll. Ska bli sååå kul!


Jag och Yvette på Cardan! Vad fan är det för
fula miner vi ligger inne med? Herregud! :)


Pussilull

Gynekolog och IKEA-katalog

Gynekolog = sådär kul
IKEA-katalog = superkul

Tänk att två ord som rimmar kan vara så olika.

I vilket fall som helst var jag hos gyn idag, som sagt, sådär kul. Sjukhus, läkare, gynekologer och liknande är något det värsta jag vet (när det gäller mig själv). Har haft hjärtklappning halva dagen och tack gode gud att Sabina följde med mig. Alltså det där med preventinmedel är en djungel. P-piller, minipiller, p-stavar, p-sprutor, spiraler osv...  Nu har jag varit där i alla fall så nu ska jag förhoppningsvis inte behöva gå dit på ett bra tag framöver, hoppas jag.

IKEA-katalog ja, vad vill jag säga med det? Inte mer än att jobbet är ganska behagligt just nu och att jag har världens mest underbara kollegor! 

Efter jobbet åkte jag och Binis till Maxi och handlade mat för hur mycket pengar som helst. Sedan åkte vi hem och lagade till maten. Det blev en purjolöks-kyckling-mango chutney-historia. Ganska gott faktiskt! M kom också över och sällskapade med oss, trevligt! Sedan var det Toppis som gällde för hela slanten. Efter det ringde mammi och sa att någon blivit mördad utanför IKEA på parkeringen som tillhör ett stort shoppingcentrum. Nu är jag lite halvnojjig och sa till mamms att hon måste vara försiktig... Det är ju sjukt viktigt att vara rädd om sig när man lever i det samhället vi gör.

IDAG kommer td hem!!!!! Fick precis sms att han sitter på tåget och att han ska ringa när han kommer hem. Äntligen är han hemma och jag kan pusta ut. Synd bara att jag inte får pussas med mitt förbannade jävla munsår. 

Nej nu ska det tittas på 2½ män, ganska underhållande måste jag säga!

Tjingeling


 

Underbara afton

Det var just jämt vad jag fick, en underbar kväll! Alltid lika trevligt när Binis är här och hälsar på. Det blev först Toppis och sedan Maria Wern - främmande fågel. Båda programmen var superbra och jag som är fan av Anna Jansson tyckte att Främmande fågel var kanon! Rekommenderar er att kolla på denna miniserie!

Klockan är nu mycket och jag borde somnat för längesedan men ikke. Nej nej för när Sabina gått knåpade jag ihop lite hemmapediky, sedan tog jag en lång varm dusch med shaving. Sedan donade jag med håret och SÅ KLART med mitt munsår. Nu luktar jag nog gott igen och kan med gott samvete krypa ner mellan mina svart/vit-blommiga IKEA-påslakan och inta min skönhetssömn. Underbart! Underbar afton helt enkelt!

hejochhåjobbapå


I'm the luckiest girl in the world...

Och nu tänker ni att jag träffat mannen i mitt liv, killen med stor K helt enkelt. Eller att jag vunnit flera miljoner, eller att jag fått det där drömjobbet. BIG No No.. Jag har fått ett jävla munsår. Det har aldrig hänt förut och varför skulle det hända just nu när td snart kommer hem. Karoline med sin vanliga tur helt enkelt. På lunchen rusade jag rakt över parkeringen och in på apoteket (tur att apoteket är den första affären man stöter på inne på väla annars hade jag nog rivit en och annan kund eller nåt). Jag haffar apotekaren (a) och säger högt och ivrigt något i stil med: -Hej, jag har fått munsår, jag har aldrig hänt förut och jag behöver det bästa medlet ni har för detta.

A säger: - Ja men då har vi Anti, Vectavir, Zovirax....

Jag avbryter: -Det där är rena grekiskan för mig, skitsamma vad det heter eller kostar, ge mig bara det bästa du har!

A säger försiktigt: -Då tar vi Anti.

Jag stressar fram: Ja, slå in det fort som tusan så jag kan fläska på. Ju fortare desto bättre.

A tittar konstigt på mig när jag fortsätter:
-Kan man hångla när man har läppblåsor?

A svarar halvirriterat: -Helst inte, munsår smittar.

Jag svarar upprört: -Så du menar helt enkelt att jag har hångelförbud? Här har man inte fått hångla på en hel jävla vecka och kommer inte få göra det resten av veckan heller? Här gör man allt för att skiten ska försvinna, lägger ut 109 jävla kronor på en liten, liten, liten tub medel och sedan ska jag bara nöja mig med att inte få hoppa på min td när han kommer hem från sin semester?

A svarar: Ja, så är det!

Jag tackar och bugar så hjärtligt för mig, springer upp på toaletten och köttar på den största kladd ni kan tänka er. Ja, så har jag gått och sett ut halva dagen på jobbet. Härliga tider!


Fy tusan har precis kollat på tv-programmet Vilda Djur med Linda Isacsson. Fy fan vad bra det är men satan i gatan vad tårarna sprutar på mig. Idag handlade det om orangutangenBorneo. Jag älskar apor och trivdes som fisken i vattnet på Monkey Beach i Thailand där det vimlade av fria apor. By the way, orangutangen finns det inte många kvar av (liksom många andra djur), mycket pga oss: MÄNNISKAN! Människan är fanimej helt fruktansvärd och pengakåt. Jag blir så arg. Nej, då skövlar man den vackra regnskogen för att bygga upp palmplantage.Varför? Jo därför att vi behöver palmolja i våra jävla schampoon, i vår mat, i bodylotion osv. Aporna kan inte leva i dessa hemska plantage för där finns ingen mat för dem. De går vilse och dör av svält. Jag blir så förbannad och ledsen av detta! Nu ska jag bannemej ta mig i kragen och gå in på WWFs hemsida, registrera mig och skänka en slant med pengar varje månad. Det är tamejfan min förbannade plikt. Gör det du också!
www.wwf.se

För er info så samarbetar IKEA en massa med WWF och det tycker jag är jättebra! Så det så!

    

Nu ska jag invänta Binisen och Top Modell!

Pussipuss!

Fanimej för trött för mitt eget bästa!

Japp, det är just det jag är. När jag kom hem från 8 timmars slit höll jag fan på att somna framför mina grytor och kastruller. Ååh vilken jobbig feeling. Det kändes som att både armar och ben sov, det kliade tamejfan inuti hela kroppen. Jag som hade en massa jag skulle göra ikväll och nu skulle jag gjort pedikyr, rakat benen och andra sådana myspyssaker men jag orkar verkligen inte. Jag typ inte gjort något vettigt på hela helgen, enbart slappat och funnits. Ändå är jag trött. Är inte det märkligt?

När kommer dagens första td-sms? Än har det inte kommit och klockan är 21:18. Är det nu han glömt mig kanske? Jag som planerat hela vår fredagkväll.. Igår ringde han ju och sa:
 -Heeej, vi ska ses på fredag va?
Jag: -Ja, så är det bestämt
Han: Meeeh, kan jag inte få träffa dig på torsdag också? Jag kan inte hålla mig tills fredag. Saknar ju dig!

Ovanpå allt har jag ont i läppen. Känns som att jag kommer få ett köttigt munsår. Det sticker, svider och bultar. Imorgon blir det apotekbesök på jakt efter Anti eller Vectavir. Frågan är vad som är bäst? På torsdag måste jag nämligen (förhoppningsvis) vara hångelvänlig igen.. Haha!

Nej en liten glimt på Från Koja till Slott nu och sen bädden.. Tror jag!

pussochkram

Imorgon/onsdag blir det TM med Binis. Kolla in snygga Tyra!!

Snygg tjej, snygg frilla, snygg klänning, snygga skor men mindre snyggt
skärp. Hon skulle kört på benvitt/mörkbrunt/puderrosa skärp..
Men allt klär ju en skönhet så va fan...?

Fuck

vad skönt.. Äntligen är jag färdig med tvätten, efter 8 maskiner och en jävla massa springande i trapporna - ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp... Pust! Jag fick hänga lite på tork här uppe i lägenheten för att vårt torkrum är sämst i Sverige och det tar 100 år innan allt är torrt. Har nu bytt sängkläder, nya, rentvättade sängkläder är det bästa som finns. Har så smått börjat förbereda tds hemkomst och allt ska vara perfekt! Har börjat fundera på maten vi ska äta på fredag och i nuläget har jag två förslag, frågan är bara vad jag ska välja:

Meny 1
Förrätt: Toast Skagen
Huvudrätt: Baconlindad kycklingfilé med soltorkade tomater, ris och kall chilisås, samt en god sallad
Efterrätt: Frukt och bär varvat med vit chokladkräm

Meny 2
Förrätt: Chili/curry marinerade räkor och chiliaioli
Huvudrätt: Räkor och grönsaker i curry och kokosmjölk, serveras med äggnudlar
Efterrätt: Gammeldags vaniljglass med hemmagjord varm chokladsås och hallon.


Toast Skagen - mumsfillibabba...!

Min plan är att jag finklädd ska ta emot en pepparkaks-td vid 19-tiden. Jag välkomnar honom med ett glas champagne och kör ett tal om hur mycket jag saknat honom osv. Sedan får han sin present, han kommer att bli helt förvirrad. :) Vi sätter oss sedan till bords och jag har tänt en massa ljus. Därefter äter och dricker vi gott. Kvällen avslutas på ett eller annat sätt och jag kan bara hoppas att den där speciella kvinnoguden är med mig om ni förstår vad jag menar!? :)

Hur låter detta? Kan nog bli bra om allt går som jag vill. Ska försöka hinna med att sola lite och köra lite hemma-spa så jag är fräsch och fin när han kommer hem till mig. Håret är inget att diskutera, han gillar mest när jag har det utsläppt. Haha, perfekt man att dra i brukar han säga..

Usch, här sitter jag och planerar en massa men egentligen vet jag ingenting. Han sa igår att fredag är vår kväll men man vet ju aldrig med honom. Jag hoppas i alla fall innerligt att han fortfarande vill ha mig när han landar på Kastrup..

Nu står det 1-3 till HIF som idag möter Norrköping borta. Härligt härligt! :)

pusspussgotlandsruss

ja men jag älskar ju att tvätta

Eller inte. Finns det något tråkigare? Springa upp och ner i trapporna, passa tider och behöva vistas i källarområden? Jag har ju fortfarande världens skräck för källare sedan K dog. Fy fan, tänk att öppna dörren och se något som inte borde finnas där. Frågan är hur jag skulle reagerat, jag tror fanimej att mitt hjärta skulle ha stannat. Inte en jävel hade hört mig och då hade jag fått ligga där nere, på det kalla golvet, helt ensam. Näe fy!

Måste börja förbereda mig på tds hemkomst nu. Här ska skina som lacken på en bil och det ska lukta gott. Gott som i blommor. Sakta men säkert närmar det sig torsdag och jag längtar så det gör ont i hela mig. Min fina td! Igår ringde han två gånger och skickade en massa sms. Faktum är att han var lite sur på mig för han tycker att jag blivit sämre på att skicka sms. Men va fan. Jag vill ju inte störa honom när han är på semester med sina kompisar. Så jobbig vill jag inte verka vara, även om jag nog är det. :)

Fick man lite hjälp med den där presenten eller? :)

Nej nu ska jag vila huvudet ett tag till och sen ska jag rusa ner i tvättstugan. Jippijaja!

Dagens outfit går till Victoria Beckham (hon är så snygg, synd att hon är så pinnig bara!):


Jag älskar den svarta klänningen som
är gjord med lapptäckestekniken där man
satt ihop en massa små hjärtan. Skorna
är ett kapitel för sig. Enkla men ändå stil-
rena. Jag har ju en förkärlek till skor med
remmar som man knyter runt vristen, Dock
ser dem inte så sköna ut men vill man va fin..

See you later! :)
Pusspusspuss

Är han ett skämt?

Eller hur fan ska jag tolka allt? Snälla hjälp mig någon, berätta för mig hur jag ska tolka det han säger/skriver till mig.

Har haft ytterligare en långtråkig kväll. Här ska ni få höra vad Kiso ägnat sin tid åt:
* Dricka vin
* Äta tacorester
* Kolla på nån jäkla friluftsteater på SVT (okej då jag är Robert Gustavsson-lover), den hette Lånta fjädrar och jag skrattade faktiskt en hel del.. Andra kändisar som var med är Suzanne Reuter, Peter Dalle och Ewa Roos.
* Sms:at med td
* Duschat
*Spelat tetris - detta spel har jag blivit helt jävla beroende av...

Kul liv... Eller? :)



Lånta Fjädrar
Robert Gustavsson - Suzanne Reuter - Peter Dalle


Nu ska Linda ringa sen ska jag sussilussa!
Pussipuss

Min Sabina..

..är vackrast på denna jord. Det var så kul att få umgås med henne idag. Först brunch på tivvan (som ni redan vet) och sedan strosade vi rundor på stan. Det har ju varit underbart väder här idag. Riktigt varmt och skönt! Kanske var alla vi såg med linnen lite överdrivna. Så varmt var det ju inte i alla fall. I vilket fall som helst så fick jag bestämt mig för vilket löshår jag ska slå till på. Det kommer att bli skiiitsnyggt! :)

Sedan åkte vi hem till mig och degade. Har skrattat en massa idag och det är ju skönt! Finns det nåt bättre än att skratta? (Kanske att ha sex... Haha). Td har hört av sig mucho idag, nykter och fin.. :) Fick dock reda på att han inte kommer hem förrän på torsdag, jag som trodde onsdag. Fy fan, han ska vara ifrån mig en dag till.. Fy farao! Hoppas dock att han kan va min på fredag. Sen på lördag ska jag och Mackan till Yvette och Patrik och td ska på fest på annat håll..

Nu ska jag minsjäl dricka vin och kolla Svensson Svennson. Heja Gustav och Allan Svensson. Me LIKE! :)

Långtråkig Lördag

Jag skrev något i stil med detta för någon dag sedan: "Åh det ska bli så skönt med en lugn helg, att bara va". I heleve heller, jag börjar snart klättra på väggarna. Men jag ska minsann försöka att bara vara hemma för jag behöver det, egentligen. Tur att jag snart ska bruncha iaf.

Varför är mitt högra öga svully idag? Jag kan ju för bövelen nästan inte se något. Frågan är om det är något litet äckligt djur som bitit mig igen...? Ja, kanske inte i ögat men någonstans i närheten.

Med risk för att bli tjatig när det gäller td (sluta läs om det bli jobbigt, det är ju min blogg. Haha) så kan jag meddela att han inte hörde av sig igår kväll. Fråga mig inte varför, det var nämligen första kvällen sedan han åkte som han inte ringde. Hur känns det då? Jag vet inte än. Enligt M så behöver jag inte vara orolig över att han inte hör av sig.. :) Alltså jag har nog aldrig träffat en så hal man som td, jag vet verkligen inte var jag har honom. Fan vad snällt av er förresten att komma med så många förslag på presenter till honom.. Ni är underbara! (Å nu är jag ironisk för jag fick fanimej inte ett enda förslag...). Hahaha!

Nämen om man skulle ta sig en shower?

Dagens snyggaste person:



Victoria Silvstedt med sina sjukligt
snygga ansiktsdrag och väldigt vackra
hår. Här gör hon reklam för Sisters.
Jag önskar bara att hon kunde skärpa
till sig och inte spela så jäkla korkad,
hon är ju smart egentligen.

Nej, showern som sagt och sen The Tivoli.brunch!

Kisses!

Unpretty..

Snacka om nostalgi. Sitter och lyssnar på 90-tals bandet TLC. Jag gillade dem jättemycket när jag var yngre. Låten Unpretty är ju så bra, så bra! Se musikvideon på YouTube, ganska skrämmande faktiskt. Tyvärr omkom en av bandmedlemmarna, Linda Lopes, i en bilolycka 2002.



TLC


Var precis inne och tvättade fejset och så då jag öppnade badrumsskåpet och där stod den. Tandborsten. Tandborsten som tillhör td. Jag saknar honom så sjukt mycket. Braoudsen på jobbet frågade (och påstod) om jag blivit kär... Hmm, kär och kär... Kär är ett starkt i ord i min värld och allvarligt talat så vet jag inte. Däremot så saknar jag honom och jag tycker om att vara nära honom. Det måste ju betyda något i alla fall. Inte sant?

Här ska ni få se dagens snyggaste kappa:



Jag älskar den puderrosa färgen, den markerade
kragen och knapparna gör verkligen sitt. Give it
to me babe!


Snart läggdags eller? Klockan är 22:44 och jag är redan trött. Antar att td snart hör av sig så det är kanske lika bra att sitta uppe och väntar på att höra ifrån honom..

Puss så länge

Hjälp! Toastolen pratar...

Alltså lyssna på detta då, har ni hört talas om en talande toalettstol? Ja det finns, på riktigt, det berättade en av mina chefer idag. Här är nyss hemkommen från jobb i Asien och i Japan finns den, den talande skithusstolen. Fanimej crazy. Mm, man säger till att man vill bli tvättad (jaa, i ens nedre regioner), torkad, sprayad. Man säger till att man  vill få spolat eller om man vill ha lite musica på dasset. Tydligen ska någon ha sagt till F att hon pratar med med toan än med hennes man. Hahaha! Alltså vad kommer i Japan härnäst och främst, NÄR TUSAN KOMMER DENNA TILL SVERIGE? :) Man hade ju skitit en gång till (av rädsla) om det hade kommit en vattenstråle rakt upp i ändan.. Jaa, jag säger då det!

Har haft en skojsig dag idag faktiskt.. Inget speciellt har hänt men det har ändå varit bra tycker jag! För er info så ringde td mig igår och var S-P-I-K-N-Y-K-T-E-R. Å han var precis lika god, glad och söt som han varit alla andra dagar han ringt sms:at... Han saknar mig, jag som inte trodde att någon någonsin skulle tycka om mig...

Efter fredagsciggen med Adlo och en vända på systemet körde jag och hämtade min fina M som är på dejt idag. Jag skulle nämligen styla hennes hår. Jag plattångade hennes rumplånga, röda och eldiga hår, sedan tuperade jag det och lade i lite magic powder. Hon blev sååå snygg! Sedan körde jag henne ner till stan och hon var såå nervös. Så gulligt, jag ska verkligen hålla tummarna för henne nu! Det är hon värd! (Fy fan vilken bra kompis man är, om man får säga det själv. Hahaha).

När jag kom hem handlade jag lite och sedan lagade jag tacos, jag är en riktig tacolover. Mumsfillibabba! Lite rödvin till det är pricken över i:et! Nu har jag ätit, diskat och nu sitter jag här i sängen, kollar Ensam mamma söker och dricker vin. Underbara fredagar och underbara framtid. Ännu är det mesta ogjort.

Dagen snygga kändis och outfit:


S.J.P i snygg vit klänning. Jag älskar de guldiga
detaljerna och blomman är ju bara underbar!


etthångelnutacktd ;)

Hjälp mig...

...med vad tusan man ger i present till en man som är drygt 50 år? Det ska vara något bra, hjärtfullt och lite skoj - glimten i ögat liksom. Jag tycker väldigt mycket om honom men det får inte verka för kärleksfullt.. ;) Det ska vara spännande, kanske lite kryptiskt.. Haha, fan vad flummigt.. Men kan ni inte vara så söta och tänka till, ge mig sedan förslag genom att kommentera nedan. Kanske ska jag ge honom ett kinderägg..

Fortfarande har han inte hört av sig så kanske ska jag strunta i presenten... Kanske träffar han någon annan där nere på semestern? Vad vet jag..? Jag vill inte tro det men jag kan ju inte veta.. Hela situationen är så weird och jag vill bara att han ska komma hem.. Komma hem NU! Nu Nu Nu!

Funderade en kort stund på om jag ska åka till Karlstad i helgen och hälsa på mammi... Men jag hoppar nog över det. Jag behöver en lugn och stilla helg i min ensamhet. Det var längesedan jag hade en sådan helg.. Film, god mat och bara ha det lugnt och skönt!

Haha, vad scary.. Nu fick jag dagens första sms från honom: "ville bara säga puss". Hmm, okej! Hur ska jag tolka det klockan 23.46? Han är nog allt bra packad.. Men jag får väl vara glad för det lilla, antar jag.. Jag förstår egentligen ingenting.. Ena sekunden är allt superduperjättebra, andra sekunden är det askalasskitdåligt.. Men iofs, så funkar mitt liv så det är verkligen bara att gilla läget!

Helgens planer:
Lörd: brunch med Sabinis
Sönd: tvätta
Kul... :)

Nehej, åter till SATC.. Carrie och Mr Big återförenades ju precis...
...i Paris! Romantikens stad... Har jag hört...

kramochpussbilbåttågochbuss





Sweet Home Alabama

Jag älskar den låten och Kid Rock gör den så förbaskat bra! Ljudet på högsta nivå när den kommer på radion, det är då ett som är säkert... :)

Låter jag arg här? Haha! Förlåt i så fall! Det är många som nämnt att jag verkar vara ilsken.. Det är inte meningen, jag är inte så arg egentligen. Egentligen är jag nog faktiskt ganska glad, för det mesta iaf.. Sen svär jag mycket men det gör jag tyvärr när jag pratar också. Ska försöka skärpa mig, inte minst för mina ungsdomars skull. Det är bara det att det är så förbannat bra att skriva här, man får verkligen ut de aggressionerna som man eventuellt har. Men jag ska försöka, lovar!

No sms from td today, unfortunately.. Får väl nöja mig med att han ringde igår! Dock var han full som en kastrull igår.

Idag ska jag åter igen plocka bort min piercing, bara så ni vet...  Jag vill bara inte att hålet ska växa igen..  
Intressepil va? ;)

Är så glad för att Sabajna upptäckte att det även idag visas TM på televisionen. Så spännande så! Dock var det tur att den dumma blondinen åkte hem igår. Hon var ju så korkad att det gjorde ont i mig. Jag är absolut inte världens smartaste alltid men ingen kan vara så stupid.. Impossible!

Usch, känner verkligen att jag svävar just nu. Har verkligen inget vettigt att skriva..

Kan dock informera att jag är lite kär i detta fina halsband som bara är så Karoline:


För 245:- blir det ditt och du hittar det på cocoo.se


goåglakexchokla

Reklam

Reklam är ganska tråkigt kom jag att tänka på än en gång (endast bra när man måste uträtta sina behov eller hämta dricka). Sitter här och väntar på att SATC ska börja ochh nu börjar det.. I alla fall så är jag lite kär i IKEAs nya sängreklam. Den är fräsch och för mig som älskar vitt ser det så otroligt inbjudande ut att hoppa ner i en vit säng med vita täcken och kuddar. Reklamen är enkel men förmedlar ändå det vi vill förmedla (skriver vi eftersom jag faktiskt är en del av detta fantastiska företag). Jo jag har bestämt mig, jag gillar IKEAs nya reklam!

Inte ett enda sms har jag fått ikväll.. Tråkigt måste jag erkänna. Tur att världens finaste, sötaste och bästa Binis varit här och hållt mig sällskap. Min bejbi gick vid 22 och så blev man ensam igen...

Måste säga och erkänna en sak, jag saknar Gustav! Jag saknar denna fina och underbara vän så otroligt mycket.. Jag har då verkligen inte varit den bästa kompisen men jag ska skärpa mig, redan imorgon tror jag!

Åh jag blev galet förälskad i Carries vita kappa. En snövit alldeles underbar skapelse..
Nej nu ska jag på allvar sätta mig in i kvällens två avsnitt av SATC, jag missar ju stora delar av handlingen när jag sitter med nästan nere i tangentbordet.. Jaaaa, jag erkänner att jag blivit bloggberoende. Amen!

drrringdrrring

Heja barnprogram..

Jag är ju så jävla mogen att jag kollar på barnprogram.. Barnkanalen helt enkelt.. Jag förstår att td blir tveksam.. Haha! Nu visar dem nåt program där ungdomar ska gå på blinddates.. Mycket märkligt i min värld då jag tycker att det är lite tidigt att dejta i den åldern. Å programledaren är väldigt jobbig, det är tyyyyyp, liiiiiksom, baaara, hela tiden! :)
Jeje, whatever!

Har som sagt haft en stressig dag på jobbet, jobbade till 17.30 sen var jag så trött att jag var tvungen att åka hem. Lika bra annars blir det man gör ändå inte bra gjort. När jag skulle hem så öppnade himlen sig och regnet bara vräkte ner.. Jag som skulle ut och gå när jag kom hem... Jaaaa sure! Det blev inte mkt med det och nu sitter jag här och väntar på Binis! Vi ska se TOOOOP MOOOOODEL! Favourite by S&K!

Fasiken vad det rycker i min shoppingtå, det är nästan så att det gör ont... :)

JAG VILL HA SMS... NUUUU! :)


tjingtjongkinesvardetdusomfes?
Puss


Behövde ett break...

...från jobbet! Så jag skriver några rader här. Har egentligen ASMYCKET att göra, men jag kände att jag behövde skriva nåt till er mina sööööta läsare!

Näe, får väl fortsätta.. Håller på med en säljstartslista till Norge, Danmark och Finland..! Spännande! :)

Har fått sms av td idag oxå, bara så ni vet! :) Han saknar ju mig, faktiskt! Men jag ska inte ropa hej än.. Det har man ju lärt sig...!

Återkommer när jag är hemma sen. Blir förmodligen promenix med M och sen Top Model med min alldeles egna modellsnygga Sabinis! <3

pusshej

Och..

..så ringde han. Faktiskt mer städad än vad jag trodde. Han frågade vad jag gjort med honom och att jag förtrollat honom. Naaow! Gulligt! Så har han ju inte sagt till mig förut i alla fall. Sedan avslutade han med ett; "jag kan inte sluta tänka på dig och jag saknar dig så mycket". Han ska bara vet hur mycket jag saknar honom också!

Är det nu jag kan somna med ett leende på läpparna..?

Måste sova nu för imorgon är det högsta fokus som gäller. Heja badrum, alperna, IoS och godmorgon... :) 


pusspåer!

Om man nu saknar redan...

...hur fan ska då en hel vecka gå? Om jag inte klarar en vecka, hur ska jag då klara den närmsta tiden om han försvinner från mitt liv? Jag kommer ju att deppa ihjäl mig.. Kanske, eller nåt, vi får väl se..!

Kollar Top Model nu, tänk om man hade varit så förbannat, sjukt, underbart dramatiskt snygg.. Hur kul hade inte det varit? Jag hade nöjt mig med att vara lite snygg, bara lite, lite, lite! I vilket fall som helst är ju T.M himlans bra! Snygga kläder, snygga girls, snygga outfits, snygga bilder, intriger och så Tyra Banks så klart! Tyra är så förbannat snygg! Tänk att få vara en mix av Heidi, Gisele och Tyra... Hade livet varit roligare då? :)

Snart dax för ett talk med min fiiiiiiina Sabiiiiiina och sen ska jag ta mig in i duschen, det behövs..!

hångelutankrångel

Värsta pådraget

Hallå blåljus!
Var sen som tusan till jobbet imorse och när jag skulle köra ut från Stenbocksgatan tror ni då inte att hela jävla gatan var avspärrad. Där stod poliserna i givakt, klädda i skottsäkra västar. Jaha, vad hade nu hänt? Det var bara att ta en annan väg och tror ni då inte att där också var avspärrat? Hela brandkåren var ju där också.. Jag trodde minst det var en bomb som blivit utplacerad. Herregud alltså! Jaja, efter lite vinkade till brandmännen så fick jag köra runt halva stan för att överhuvudtaget komma på rätt spår ut till Ajkia! Kunde ju inte låta bli att läsa HD det första jag gjorde när jag kom till jobbet. En förvirrad man hade stått och fäktat med en kniv på balkongen och sedan även tagit sig in till en granne och börjat veva där. Man fick tom skicka efter en förhandlare från Malmö, då är det bannemej illa. Jaja, psykot blev gripen till slut iaf och jag kan sova lugnt inatt.. Var är samhället på väg och ändå bor man i ett av de bättre områdena av Helsingborg. S-C-A-R-Y!

Svullnaden i fejjan hade gått ner en del idag iaf så jag behövde inte se ut som en fotboll på jobbet.. Bara en handboll men det fick gå. När vi ändå snackar jobb så vill jag bara säga guuuuud så mycket jag haft att göra idag, har ju knappt hunnit med mina egna bäbis-avdelningar.. Ojojoj! Btw så fick jag iaf en helt fantastisk lunch med M&M på Big Buddha. Det är ju inte varje dag man åker till stan och lunchar. Men faktum är att välas mat, IKEAs mat och filmjölk står mig upp i halsen just nu..

Fick sms av td: Nu åker vi förbi IKEA. Puss
Haha, sweet... Varför är så många killar så jääääkla bra på att skriva långa sms? :)
Mitt svar: Grattis, själv sitter jag kvar på IKEA och klockan är 18. Nu är ni snart framme, kul för er! :) Heja IKEA och Sverige! Puss

Jag ville ju inte vara sämre så jag skrev ett 18 ord längre sms än vad han gjorde. Heja Kiso! :)

Näe men om man skulle ta tag i sitt liv och bege sig ut i skogen för en promenix.. Orka!?

kramochpussbomullstuss

Monster

Jag ser ut som ett monster. Hela mitt ansikte och hals har svullnat upp totalt. Hur fan känns det då? Jag måste vara allergisk mot något med tanke på att jag fick samma skit på handen förra veckan. I vilket fall som helst så var jag på brandkåren när det hände. Vi var ute på fältet och körde lite uppvisningar för våra nya ungdomar då jag plötsligt började känna mig sjukt varm i ansiktet. Jag tog mig för pannan och kände en enorm svullnad. Alla samlades runt mig och jag kände mig som en julgran, mitt ansikte hade blivit gigantiskt. Herregud, vad är jag allergisk mot egentligen? Eller är det en stressreaktion? Jag kände mig iaf svimfärdig, illamående och febrig. Nu har jag lite halvsvårt att andas och börjat få synbortfall på vänster öga också. Min fina M sa åt mig på skarpen att ringa sjukvårdsomlysningen och där sa dem åt mig att söka akut vård direkt. M var redo att köra mig till akuten på direkten men jag sa stopp. Jag får försöka sova lite och hoppas på att jag är bättre imorgon. Jag hatar ju att gå till sjukan. Jag vet att hat är ett starkt ord men jag gör verkligen det, hatar sjukhus (när det är jag själv som är sjuk). Ser jag ut som jag gör idag vill jag verkligen inte gå till jobbet imorgon, ni skulle se mig, jag ser mer för jävlig ut än vanligt.. Puuh!

Stressig dag på jobbet idag och känner att jag kunde jobbat mycket längre. Fast jag var ju tvungen att åka till brandkåren och ta hand om mina ungdomar. Nya som gamla.. Vi tog in 10 nya ungdomar idag vilket var sjukt skoj. Vi körde lite presentationer och de gamla ungdomarna fick verkligen visa vad de går för. Måste säga att dem varit sååå duktiga idag och att jag är väldigt stolt över dem! Härligt! De nya ynglingarna var supersöta och jag tror nog att vi under hösten kommer få ett riktigt härligt och sammansvetsat gäng! Nu ska jag bannemej lägga ner sjukt mycket energi på ungdomsbrandkåren för egentligen tycker jag att det är så förbannat skoj och dessa underbara ungdomar ger mig så mycket energi! Bra bra!

Fick söte-sms av td innan. Åh vad jag kommer sakna dig även om situationen är som den är. Kommer bli en ensam vecka utan dig.. Vem ska nu hålla mig vaken om nätterna? Vems mun ska jag nu proppa full av paprika? Vem ska jag nu ha kudd/vattenkrig med? Vem ska tjuvröka med mig på balkongen och vem ska jag dricka en tisdagsöl med? Vem ska hämta mig när jag varit ute och vem ska hålla om mig..? Jaja, jag får vl stå ut denna veckan, ingen världskatastrof direkt... Puuh! :)

Haha, ni ska se på tv:n nu.. Ingvar Oldsberg gör en musikvideo till Håkan Hellströms "känn ingen sorg för mig Göteborg".
Sweet. Vår käre gamle Ingvar, han är ju bara för söt. Mer eller mindre alla som heter Ingvar är ju gulliga.. Kolla bara på min stora idol Ingvar Kamprad.. Ojoj, vilken man! 

Amen, va fan är det för fel på mig? Kan inte svullnaden bara försvinna.. Har fan inte haft så mycket konstigheter i min kropp förut som jag haft denna sommaren. Hosta som vägrar försvinna, brännmärken på benen, svullen hand, knäckt tumme och nu ett monster-ansikte... Halleluja!

Sov gott, I'll try to do it and hope for a new face tomorrow! :)

Seeyababes!

 

Jävligt mysigt alltså

Ja, inatt alltså..! Men nu åker du ifrån mig och man kan aldrig veta hur det blir när du kommer hem. Saken blir inte bättre av att du är så förbannat velig. Så velig att jag ibland får panik på dig.. Skit! Men herregud vad jag kommer sakna dig så låt denna vecka gå fort! Var nu rädd om dig!

Hade en riktigt lugn söndag igår. Städade lite, käkade lunch och hjälpte Kjellman med sina kärleksbekymmer (hmm, jag är ju egentligen knappast rätt person att ta hjälp av, haha). Efter det så donade jag bara med UBK. Idag tar vi in 12 nya ungdomar så det är mycket som skulle förberedas! Ja, nu är det klart iaf! Sedan kom TD på sin motorbike och jag bara smälte. Faktum är att han inte skulle komma förrän senare men så fick jag ett sms; är du hemma? Jag är nedanför din balkong. Å ja, där halvlåg han på sin stora motorcykel (kändes nästan som om han var en riddare på sin vita springare, skickad för att rädda mig, haha). Kommer ni ihåg Änglagård? När Zac ligger i sina skinnkläder på en gravsten när alla kommer ut från begravningen. Så såg TD ut, förutom att dem inte är ett dugg lika till utseendet. Det var väl bara kläderna och stilen som var lika egentligen.. :) Btw, så kom han senare och vi käkade grönsaksstavar&dip, samt att vi bälade vars några öl. Tur att man inte blir bakis..

Nehej, nu ska jag packa ner datorn och sedan hoppa in i duschen.. Kanske, kanske kan jag vara i tid till jobbet för en gång skull. Det är ju jävligt läckert när man kan chocka sina kollegor ibland.. :)

Puss på er där ute i den stora, vida världen!

Shit..

..jag somnade! Det blev alltså inte en kväll som jag tänkt mig. Nej nej, jag satt här i min ensamhet och tittade på Eurovision Dance Contest. Danny represtenterade Sverige tillsammans med sin gamla let's dance-partner Jeanette. Dem var första paret ut och gjorde sådär bra ifrån sig (enl mig). Annars har jag bara internetat ikväll.. Kul liv. Har även svarat på nåt sms från TD. Åh idag är en riktig sån ångestlördag.. Är inte ens trött eftersom jag fick mig några timmars sömn förut. Dvs Kisolajnen är nu pigg som en lärka. Ligger nu i sängen och lyssnar till alla ljuden som hör till en lördag klockan 00.09. Bussar som dundrar förbi, utryckningsfordonens tutande och grannarnas musik på hög volym.

Saknar mammi, tänker oerhört mycket på henne. Vill bara att hon ska flytta hem nu! Eller allra helst igår! Tack gode gud att det finns telefoner och msn!

Ohoh, har en massa saker jag borde göra. På måndag tar vi in 13 stycken nya ungdomar på brandkåren så jag borde förbereda en massa inför det. En powerpoint-presentation, PUL-papper och en regel-lista. Orka! Jag borde även vika/hänga in min tvätt som legat i IKEA-kassen en vecka snart... Puh! Jaja, det är en dag imorgon också. Söndag till råga på allt och jag som avskyr söndagar. Jeje, hoppas iaf på brunch med Sabina imorgon om hon inte är allt för bakis.

Är det någon som har ett bra förslag på vad jag ska köpa för kamera? Den ska vara liten, snygg och lättskött. Jag förstår att M och Sabinis börjar bli trötta på att heeela tiden dela filer med mig på msn. Grejen är den att jag måste ha en kamera nu. Det finns ju så mycket jag vill fota och visa för er.. Å jag lovar att jag kommer bli bästa kompis med kameran, den kommer utan tvekan få följa med mig überalles...

Sov/måsågottpusshej

Ruta 1..

Jaha, är jag tillbaka på ruta 1 nu???


Efter en lång och stressig dag på jobbet igår gick jag äntligen hem (trots att vi lätt kunnat sitta hela natten) efter en massa slit. Åkte direkt och hämtade min finaste, vackraste, mest underbara, snälla Jennie. Igår var det nämligen Kiso/Jennie kväll! Vi hade så mysigt, käkade kinamat, drack sprit och ljög för varann på el balcony! Lite allvar och lite skoj, som alltid med ens bästa vän... Jennie, jag älskar dig av hela mitt hjärta! HELA mitt hjärta!

Senare åkte vi ner till stan där vi gjorde snabbvisiter på BA, Utposten och Hampan. Kvällen avslutades på Cardan. Gratis inträde och en massa shots från vakten fick vi... Wieehoo.. :) Bra att ha bra kontakter. Det dansades inte sååå väldans mycket med tanke på att det spelades så fruktansvärt dålig musik.. Vi satt mest och kollade in den lille juckaren.. Haha!
Ganska tråkigt att det inte blev mer dans eftersom att Jennie är värlsmästare på att dansa med mig... :)

Hade kontakt med TD under hela kvällen. Hur kom det sig? I vilket fall som helst så hämtade han mig och sen åkte vi hem till mig... Whohoho! Vaknade av att Adlo ringde och skulle hämta mig då vi var tvugna att gå in och jobba några timmar. Halleluja vad hungrig jag var.. Köpte värsta lyxfrullen i form av Brämhults apelsinjuice och en räkmacka. Smask! Alla medel är tillåtna när man ska gå in och göra tunga arbetsuppgifter när man är sådär lite halvbakis...

Kom iaf hem för en stund sen. Vi skulle haft brandkårsmöte hos mig idag men det blev inställt då några avbokade i sista stund. Varför är det alltid jag som ska agera sambandscentral? Jobbigt! Så nu ska bara jag, Mackan och Anders gå ut och käka.. Å gud nåde den som överhuvudtaget vågar yttra sig minsta lilla om något som har med brandkåren att göra. Är redan trött på det så jag är rädd för hur detta ska sluta... Men men, en dag i taget Kiso. En dag i taget.

Ha en myspys lördag!

Tjoochtjimmhobbylimm

Ups and downs

Det är just vad jag har nu. Igår hade vi världens diskussion om vår åldersskillnad och han menar verkligen allvar. Han tycker att det är skitjobbigt. Så nu ska vi nog inte ses mer... Igen.. Till allas stora glädje... Igen! Tur att man kan glädja någon när man själv mår sådär halvpissigt. Det retar mig! Jag tycker ju verkligen om honom och han fick mig att skratta. Skratta på riktigt, rakt igenom ni vet! Vi hade verkligen några underbara veckor även om det varit lite svajigt, mycket med tanke på våra 30 år i åldersskillnad.. Jag brydde mig aldrig men det gjorde tyvärr han. Oh vad jobbigt, jag vill verkligen vara med honom. Brukar man inte säga att om man har otur i spel så har man tur i kärlek? Jag har inte haft någon som helst tur de senaste 2 åren och jag känner mig inte glad. Jag bara mister alla jag tycker om, dock på olika sätt och det är jävligt orättvist. Jag saknar min lillebror och min hund otroligt mycket. Varför blev det som det blev då? Fy fan när folk klagar över struntsaker.. En dag kommer ni inse att det inte var mycket att klaga över. Jag försöker också sedan K dog leva för dagen. Jag vet ju inte ens om jag vaknar imorgon bitti...


Var rädda om er och varandra där ute!

Hejochhåkärlkenkommeralltidkommaochgå

Saknar redan sommaren...

Buaah! Jag vill ha mer sommar.. Jag vill inte ha höst och vinter.. Jag är definitivt en sommarmänniska. Sol,bad, uteserveringar, ledighet, slappdagar, Swea, öl och bara ha det skönt. Nu är det ett helt jävla år tills det är sommar igen. Holy macarony!

Td ska vi ses idag eller behöver vi vila oss? Jag skulle egentligen behöva en dos av dig. Faktiskt! You are the porny one!

Juhupp då var det onsdag och jag har jobbat lääänge, länge! Blir nog lika länge imorgon men på fredag ska jag försöka gå hem i tid för då ska Jennie och Karran göra stan osäker. BARA VI 2!!! Fy fan vad längesen du och jag var ute min fina, fina Jennie. Vi kommer vara hetast i Helsingborg... Haha! På lördag sen blir det brandkårsmöte och sen galej. Ska bli skoj att träffa Örn och Kjellman.. Det var ju så längesen.. Ok, det ska bli sjuukt skoj att träffa er andra oxå! :)

Nej nu ska jag ringa hörbyiterna, hänga in tvätt och sen ta en låååång, vaaaarm dusch! Mums!

Bjussar på ytterligare några bilder från i fredags...!

         
Frida och jag - kärlek!                                      Så full, så full... ajajaj

                  
Kramas med okänd man..        Dans med Jakob..           hejhejhejhejhejhej


hejdå

Ensam igen...

...men ändå inte! Td kom förbi för att bara säga att han tycker om mig, hålla mig sällskap när jag åt pasta, samt gosa lite. Han fick också den stora chansen att ta hand om mig i tvättstugan, jag har fortfarande problem att gå ner i källare själv sedan K försvann ifrån mig! Tack gode gud att du är så snäll Td! :) Alltså vi kom fram till att jag är en riktig analytiker, både bra och dåligt. Mest dåligt just nu tror jag! Jag tänker alldeles för mycket.. Vad händer, vad kommer hända? Hur blev det så här och vad är det mellan oss? Jag vet att du tycker att det är jobbigt med vår åldersskillnad, men vad spelar det för roll egentligen så länge man tycker om varann och är på samma våglängd? Samtidigt kan jag förstå dig för folk tycker och tänker så jävla mycket hela tiden. Jag bryr mig inte ett skit men samtidigt kan jag bli ledsen ibland. Jag försöker att inte visa det eftersom jag vill och försöker vara stark. Man kan ju inte hjälpa att man tycker om någon. Någonstans tror jag att det är allas negativa tankar som fick det att bli som det blev när vi hade vår break-up-week! Fy fan vad dåligt jag mådde när vi inte hördes eller sågs på en vecka. Jag trodde aldrig att vi skulle ses igen. Men det gjorde vi som tur är! Det jobbiga är bara att du ska utomlands med grabbsen, men det fixar sig. Jag hoppas iaf att du får en fantastisk vecka! Min fina, fina, fina Td!

Nuskakarolinensovaochtrömmaomunderbaratd...!
kram&pusshalsfluss

Sexgalning...

Vem? Jag? Nähä?
Eller är jag det? Kanske... Fast det kan ni ju skita i egentligen... Åh, är på halvtaskigt humör. Har haft min fucking jävla hosta i 4 veckor nu. Tänk om det är lunginflammation? Min chef hade exakt samma skit och det var lunginflammation. Jeje, jag får väl gå till fabjo dåktåjn, lika bra!

Har haft 2 fantastiska dagar i övrigt med td. Trots att det varit söndag och måndag så har det känts helt hundra jeedebra! :) Å igår hade jag en ensam kväll med min Jennie, min fina älskade Jennie och hennes söta bäbis!  Hon bjussade på världens godaste mat och sällskap, sedan naglade vi. Åh vad jag älskar henne, världens vackraste tjej! När jag kom hem sen så behövde jag inte vara ensam länge. Känns jättebra mellan oss igen. Skönt. Å jag som inte är förhållandetypen... Vad betyder detta? Haha!

Förresten känner jag mig som en ********! Ganska ugly och lite halvslemmig med min hosta... Blähä! Men det är ju tur att någon tycker om mig ändå... :)

Märker att jag inte satt på min skrivarkran riktigt.. Har inte så mycket att skriva egentligen. Bara en massa skit som vanligt. Grejen är bara den att jag älskar att skriva med INTE idag... Det funkar bara inte...

Såhejsvejs!

Bilder...

...från i fredags!

     
Porlana?                               Jakob intog tjejfesten :)   

    
Börjar bli full... och trött.... :)             

    
Hmmm., På Swea..   
                                               
        
Jaharu!?                                           Schkåål - min älskade Binis


Ojoj - dans på Swea. Tur att sweety Frida är nykter :)

Föprresten har jag haft en fantastisk söndag, bara så ni vet!
Pussipuss

RSS 2.0