Amen fy fan..

..vad gott! Jag vann, äntligen!

Var ute igår som sagt, hade sååå jävla skoj. Jag, Mackan och Anders hade först 3-kant på in balkong. Sen stack vi ner i stan, hämtade stämpel på Swea och gick sen bort till Hampan en sväng. Där var det ganska lite folk och de enda kändisarna var My och Steffanie så efter en bira stack vi bort till båten. Folket bara vällde in, det blir väl så när det är bartömning och finfint väder.

Mitt första uppdrag när vi kom in var att kisselura så jag gick ner till toan och stod där i kön. Då, helt plötslig, från ingenstans dök hon upp; YVETTE, min älskade lilla Yvette! Först såg jag inte hennes ansikte men det räckte att jag såg hennes tuttar och så fattade jag att det var hon. Tänka sig, vi har fan inte setts på över ett år. Det är nämligen så att Yvette jobbar på räddningsskolan i revinge så vi träffades under CTIF förra året. Hon jobbade där under veckan och jag var ju ledare för laget. Jag kan säga så här, vi hatade varandra från början, tjejkonkurrens ni vet... Men efter vårt uppträdande så gav hon min skitmycket komplimanger och efter det blev vi kära. Nu har vi sms:at fram och tillbaka i ett år men det har tyvärr inte blivit av att vi setts. Hon bor ju i Sandby så det är ju en bit.. I vilket fall som helst så håller hon på att skilja sig så hon var på Swea med sin nya kille Håkan. Jaaa, åååh, det var sååå skoj att träffa dem så vi hängde med dem mer eller mindre hela kvällen.

Sen när vi står ute på däck och röker så säger Mackan så här till mig: -kolla bakom dig, där står ..! Jag bara smälte, som jag saknat den mannen! Vilken återföreningsfest vi fick den kvällen och jag fick träffa hans vänner, dem gillade mig direkt.. Faktum är att jag FAKTISKT (tro det eller ej) var ganska fin igår.. Vit tröja, vita jeans, högklackade ljusbruna skor med guldremmar, ljusbrun skinnväska och guldsmycken. Jag fick FAKTISKT (tro det eller ej) en maaassa komplimanger, en man sa till och med att jag var så vacker att jag liknade en grekisk gudinna.. Sweet, eller hur? :) Jag hade iaf skitskoj och träffade en massa skojsiga människor!

När Swea stängde sen så var vi sugna på att dansa vidare så vi promenixade bort till Cardan, skitlång kö som vanligt och klockan var ändå 03.30.. Jeje, Kiso fixade biffen eftersom hon känner chefsvakten så jag tog med Yvette, Håkan, Mackan och TD förbi alla i kön. Jag fick tom komma in gratis, det ni! :) Sen dansade vi tills vi blev utslängda. Efter det var det bara att åka hem. TDs son skulle sova hos honom inatt så jag fick ta Mackan med mig hem ist. Det finns ju ingen man i denna värld jag sover så bra med som El Maco. Det räcker att han lägger handen på min rygg och tar min andra hand sen somnar jag. Tack gode gud att han är min vän och storebror.. Han är en helt underbar och fantastisk människa! Han är nog fanimej den enda på denna jord som kan få ner MIG på jorden... Haha!


Idag fyller min älskade Anders år så en massa grattiskramar till dig min underbar, fina vän!!

Ja det var väl det de! Återkommer som sagt med bilder från i fredags om Mony bara kunna rappa på och dela filer med mig.. :) My Mony.. Monis, tack förresten för en helt underbar dag på playan! Puss på're!

Sen en sista fråga, var fan fick du luft i från MN? :)

Pusselipuss

Trött, dyngrak, spyfärdig och på G...

Så var min fredag. Egentligen är jag lite emot att gå ut på fredagar då jag alltid är så förbaskat trött efter en hel arbetsveckas slit. Men vi skulle ju ha girls evening. Jag, M, Binis och Friday! Ja Frida dök upp lite senare då hon är i krogbranschen och slutar sent. Men jag, S&M (haha, kan misstolkas but you know what I mean) träffades hos mig, lyssnade på musica och satt på balkongen med varsin drink i näven. Jag hade som vanligt problem med vad jag skulle ha på mig. Återkommer med bilder men det fick bli en svart spetsklänning och svarta stövlar. Tur jag hade strumpbyxor då jag var uppe och ålade runt på scenen. Tydligen finns det bildbevis på att om jag inte haft strumpbyxor så skulle jag visat kanelsnäckan.. Ooopsidajsi! Btw så hade vi skitskoj och Jakob (en ny kille på jobbet) kom hit och krossade tjejkvällen. Men han är så jävla skoj så det gjorde inte ett dugg. Dricka kan han iaf, jag oxå märke jag. Fy fan vilka kräkkänningar jag fick. Rusade in på toan och trodde jag skulle lägga värsta pizzan (moget) men jag klarade mig och 10 minuter senare mådde jag som en prinsessa igen! Haha, kom att tänka på Jocke för han vet hur jag brukar bli. Ögonen går i kors, jag mår dåligt och 10 minuter senare mår jag alltid bra igen. Märkligt beteende. Vi åkte ner till Swea vid 00.00 och sen var det dans som gällde. Ååh vad bra musik det var igår, dvs en massa schlager..Jihoo, det varr nog iofs bara jag i gänget som gillade musiken.. När det var tajm att åka hem sen så träffade jag så klart Öjersson och då var det inte tal om att åka hem så jag, han och Frida gick in igen.. Å vet ni vad som hände??? Jag trillade och landade på min tumme och det lät ungefär så här; kkkrrrrrrrkkkkkkkrrrrrrraaaaas.... Fy fan vad ont det gjorde/gör. I vilket fall som helst så landade jag jävligt snyggt för det var ingen som märkte att jag trillade, folk trodde bara att det var ett crazy dancemove alá Kiso. Idag är jag iaf omlindad och det är jättesynd om mig, till råga på allt är det höger tumme och jag är ju högerhänt så det är lite svårt att göra saker. Fy fan, man använder sin tumme mer än man tror, det vill jag lova...

Idag har jag varit duktig och tvättat 6 maskiner tvätt (hur är det egentligen möjligt med så mycket tvätt när man bor själv?) och det tog en herrans lång tid eftersom jag är lite handikappad.. Sen åkte jag och M för att hämta min nya plattång. Jippijahooo! Som jag längtat efter en ny plattis. Fick minsann den för 895 kr istället för 1395 så jag gjorde ett riktigt klipp och äntligen kan jag bli fin i håret igen! :) Efter plattångsuppdraget gick vi till Espresso House i Norra hamnen, mysigt förutom alla jävla getingar. Jag tog mig en kyllingmacka, en chokláfrapino och en färskpressad apelsinjuice (heja vitamin C..). Mumsigt och onyttigt, men va fan...

Nu ska jag ta mig en voltaren, läsa lite, samt fundera ut kvällens outfit. Ikväll är det nämlich bartömning på Swea som gäller. Jag, Anders och Mackan is tha gang tonight! Ni kan oxå kalla oss de 3 musketörerna, eller varför inte Knatte, Fjatte och Tjatte..? Jaja, whatever, vi kommer att ha sjukt skoj iaf för det har vi alltid när vi är ute... :) Tur det!

Varräddaomerpussochkram

Hår suger...

Känns inte som att jag gör nåt annat än att raka benen på sommaren. Det är ju skittråkigt.. På vintern är det väl inte så jävla noga (om man inte har sängsällskap) men på sommaren (trots att solen endast lyser med sin frånvaro) måste man ju kunna visa upp shaved legs.. Eller egentligen, va fan? Varför är det ok att killar har hår på benen och inte tjejer? Fanimej orättvist.. Fy fan, jag låter ju som en riktig feministfitta. Visst är jag väl feminist men inte en feministfitta och det är skillnad.

Ganska seg dag idag. Känns iaf som att jag kommit igång med bloggandet igen. Rätt ointresanna inlägg men det är så skönt att bara få skriva av sig lite.. Det behövs! Just nu är jag inte på topp och då måste man få spy någonstans.

Kollar SATC nu med ett halv öga. Måste säga att Samantha lyckades när hon fångade den sexiga servitören/skådisen. Det är bannemej en man att vila ögonen på..

Varför är min vägg så förbannat kall? Lite smått obehaglig att luta sig mot..

Imorgon blir det nog väla-lunch med M och Nina. Ska fundera ut om jag ska köpa dendära fina guldtröjan. Parfym ska jag iaf köpa, det är ett som är säkert... Jag kan bara ha Laura, allt annat luktar soptipp på mig.. Haha, appropå soptipp, kommer ni ihåg Tippen? Sommarlovsmorgon för x antal år sedan. Det var ju jättebra och nyttigt. Visa repris tack! Kör Tippen nästa sommar så dagens barn/ungdomar lär sig lite om vad som händer med jorden och hur vi lever påverkar miljön. Jaaa, det var bättre förr...

Såja, nu får ni kolla in lite crazy ihoplimmade bilder nedan. Jag provar olika frisyrer.. GALET! Inte helt i passform men ganska skoj.. Vilken frilla passar bäst på Kisan? Comments please... :)

              
Kanske en blond Heidi Klum-lugg?         Eller en krullig Linday Lohan-frill? 
                                                                         Tänk bort min mörka "utväxt" :)

              
Mittbena kanske? :)                                       En halvtråkig Cameron Diaz??

              
Eller varför inte Kelly Osbournes              Readhead? Jag och Mony syskon? :)
rosa page med lugg? 


Eller Scarlett-brunett kanske...?


Haha, galet... Där bjussade jag minsann på mig själv... Bilderna är ju som sagt inte helt  100, varken snygga eller professionellt ihopklippta... Men va fan, ingen är perfekt...

Skålfrånenfalskhemskochegokarolinepusspuss

I wish I was a Punkrocker...

...och inte Karoline. För Karoline duger inte. Hon är ego, hittar på och är falsk. Ja, så sa en person som borde stå mig närmre, precis. Kanske stämmer det? Hittar på? Ja små vita nödlögner ibland kanske... Falsk? Nej det är jag fanimej inte. Ego? Vem fan är inte lite ego ibland? Ego i lagom dos då alltså..

Åh vad jag saknar K&A! Jag tänker på er hela tiden! Å jag saknar mammi i massor..

Jävla förkylning.. Försvinn från min kropp och sluta bita dig fast som en blodigel.. Jag orkar inte med dig längre så var vänlig och avlägsna dig..

Ge mig styrka, glädje och värme tack!

Var och klippte mig idag.. Blev väl ok, fick iaf mina efterlängtade slingor. Jag älskar slingor så det blir lite liv på knoppen. Men jag har börjat köra slingfritt på somrarna. Dem blir ändå så fula och missfärgade på sommaren. För det har ju varit så förbannat mycket sol när jag varit ledig... Körde iaf Madde (frissan) hem och var med in och kikade på hennes hus. Alltså det var såååå fint. Som hämtat ur Elle Interiör/IKEA-katalogen/Plaza Interiör.. Ja, vilken heminredningstidning som helst! Jag vill också bo så stor och fint... En dag!

Träffade Marcus och Malin en snabbis tidigare. Så fint det blir i er lokal! Ni är så duktiga och sååå gulliga!

Juhupp, då blir det utgång i helgen.. Hejaheja..

Nu ska jag gråta mig till sömns för det behöver jag efter alla hårda ord.

Kanske drömma om dessa vackra ting:

         

villhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillha


K*ulla funkar...

...men att ta ansvar???
Jag har många gånger ställt mig frågan varför det bara är vi tjejer som ska ta ansvar när det handlar om att få sig ett skjut? Är det bara vi som alltid ska vara kloka, smarta och tänka på skydd? Är det bara för att det är våra kroppar som blir gravida och inte männens? -Ja men du knaprar väl p-piller, brukar det heta. NEEEJ, faktum är att jag inte gör det för MIN kropp pallar inte det. Mitt blodtryck flippar ut totalt. Okej okej, det var många år sedan jag körde med p-piller sist och det har säkert kommit nya sorter och jag lovar att gå till gynekologen (som jag bara ääälskar) och kolla.. Lovar! MEN, det handlar ju inte bara om graviditet.. Alla dessa hemska, nedbrytande könssjukdomar då? Klamydiagonorrehivkondylom.. You name it.. Vem fan vill ha det då? Hur kan jag vara så jävla säker på att min fucker inte är sjuk och hur kan han va så jävla säker på att inte jag har nåt? Ja nu vet ju jag att jag inte har ett dyft men det kan ju inte han vara 100 på..!? Jag tycker väl själv att sex utan gummifodral är skönare, mycket skönare faktiskt, men allt jävla ansvar ska väl inte ligga på mig?

Ååh, detta var bara en liten tanke som väcktes och diskuterades innan idag.. Nu vill jag ju egentligen bara säga att det är inte tjejen på bilden som skrivit brevet... Ja ni vet, jag vill bara meddela att jag varken är könsjukdomssjuk eller gravid...
Bara om det var någon som undrade...


Btw.. Jag har åkt på världens förkylning och det är skit! Har suttit och hostat hela dagen på jobbet, ganska sugigt. Mår faktiskt inte nåt vidare bra alls. Somnade direkt när jag kom hem från jobbet.. Annars har det varit en ok dag. Vi (alla på jubbet) träffades nere på Goodness där vi spenderade några timmar och blev mer miljösmarta! Jag vill rekommendera alla helsingborgare att besöka denna underbara lilla affär. Allt är så genomtänkt och mijömedvetet. Du kan hanndla saker till hela ditt hem; mat, kläder, hushållsstuffs, bäbisthings, böcker osv. Varför inte gå ner dit och bara ta en energishot eller en rensande smoothie? Allt är miljövänligt och du kan fråga den trevliga ägaren om exakt hur och av vem hennes varor blivit tillverkade. Hon vet också exakt hur de blivit importerade. Faktum är att hon faktiskt jobbat på IKEA i 20 år och är på så sätt en mycket bra människa... :)  För er info så slog jag till på en väska tillverkad återanvänt material och är ihopknåpad av den finska armén. Axelremmen tex, är ett gammalt bilbälte. Häftigt värre! :)

Imorgon ska jag klippa mig och färga håret. Ska bli så skönt så! Det roligaste av allt är att jag och Adlo ska dit samtidigt.. Haha! Galet planerat utan att vi visste om det.. Frågan är nu bara; vad fan ska jag göra med allt mitt hår? Vilken färg ska det få och vilken längd ska jag kapa? Jaja, jag får väl höra med Madde om vad hon tycker...!

Återkommermedkommentareromhåretimorgon-spännande! :)

Nu; sex and the city..

På återseende!

puss&kram

Jag orkar inte...

...mitt liv är ju sååå tråkigt! Hör av dig för fan eller dra åt helvete!

På bilderna nedan är jag iaf liiite glad.. HBG-festivalen 2008 då vi spanade på Brandsta... :)


Josephine och jag dingar oss - pussipuss


Posarna: mammi, Josse, jag och Mira längst fram på Brandsta..
Jag blev miss wet t-shirt efter en liten crääzy fight med en av vakterna
som befann sig innanför kravallstaketet framför oss... tjingtjing&tjitji...! :)
Synd bara att han inte var den snyggaste i stan.. haha!


Brandsta på scen.. Glenn, Olle och Mats visar upp sina niciga bakkroppar.
Ingen rök utan eld...

Dra åt helvete!

Ja gör det. Jag är så förbannat trött på alla människor så jag dööör. Herregud vad arg jag blir. Är det bara meningen att jag ska få vara glad en timme i taget för att sedan vara mindre glad kommande 2 veckor...? Då kan jag oxå lika bra kasta in handduken.. Fuck off!

Jävla skit att jag börjar jobba imorgon oxå. Mer semester åt folket please!

Bilder...

...från igår

    
Happy Karoline...                                  Karoline med K & Caroline med C

    
Sara, jag, Carro och Hanna på kräftskiva - såå kul!     

    
     Puss på dig du okände man...

Vadhändernudå??

Jaaa, vad händer nu då? Galet TD, galet...

Hade en helt fantastisk kväll i fredags.. Kan man kalla det dejt? I vilket fall som helst blev jag hembjussad till en man. Vi drack öl, pratade, skrattade, dansade och hade kuddkrig. Sedan blev det visst lite mer men eftersom jag är så förbannat duktig så gick jag hem i tid... Kul var det iaf! Ohlala!

Igår var jag hos Carro och Ogge på kräftskiva. Sååå kul! Trevligt sällskap i en underbar lägenhet. Ja det var superskoj! Sara och Hanna var också bjudna och det var särskilt skojsigt att träffa Sara! (Ollebollebagaresketsådetspragade) Haha! Vi kom fram till att vi inte setts på 6 år och det är tamejfan helt sjukt när man bor i samma by! Kvällen slutade på Swea, sååå skoj! Å ja, jag var rätt bra i gasen actually... Haha, det var nog Mona oxå... Kvällens klant var Kvist, ja, han tappade ju mobilen i hamnen.. Smartass! :) TD nannade hos mig och det var ju jääättemys även om jag såg ut som sju svåra år imorse. Är det nu jag ska ha ångest, frågetecken.. Kanske...

Det ska oxå nämnas att jag träffade min bejbi Binis som hastigast! Tack för att jag fick låna din fina klänning! Träffade oxå Madde, min lovely frisör.. Madelen, du är underbaaar!

Puss&KramHård&Stram

I just löööv it!

Åh vad glad jag känner mig, förutom att jag fått mig en liten förkylning på halsen.. Eller ja, i näsan.. Har semester, därför är jag inte så aktiv här inne men jag måste summera vad som händer i mitt liv.. Here is the story:

I fredags var jag hembjussad till familjen Tykö på grillafton. Dottern i familjen är en av min ungdomar på brandkåren. Herregud vilken mysig kväll med god mat, gott vin och riktigt nice sällskap!

Vaknade lite halvdisig på lördagen och väntade in Bällis, fröken Bällman jobbar på IKEA Linköping. Vi har nu pratat i telefon sjuttioelva gånger om dagen i ca 2 år.. Alltså var det bannemej på tiden att vi träffades.. Det kändes fanimej som vi alltid varit kompisar och jag har fått mig en alldeles egen storasyster for the first time in my life.. Inte illa. By the way, jag släpade med Maria till Sabina och Håkans födelsedagsparty. Jättetrevligt. Mindre trevligt när lilla Sofie fick åka till sjukan.. Men jag hoppas att hon mår bättre.. Alla mina tankar är hos dig snuttelisnutt! Sedan stack jag och Bällis hem till mig och drack lite vin på ballan för att sen sticka ner till stan. En liten sväng på hampan blev det.. Trevligt värre och jag träffade minsann en del bekanta ansikten.. Gamla chefen Ninni, sööt! Söööta Carro med C och hennes Ogge, sååå skoj såå! Sa oxå hej och tjena till gamla klasskompisarna Durra och Sasan.. My var given as usual, my sweety! Träffade oxå A, fattar du inte att jag INTE är intresserad?? Var vänlig och lämna mig ifred för hillvede! Fick sms av TD på natten, frågan löd: är du ute? Om inte så sticker jag hem, inge skoj utan dig... Naaow sött! :)

En liten bild på mig och Bällman:

 --> Ja, man har ju blivit bättre på bild men denna får duga. The one and only.

På söndagen sen var det Väla som gällde, frulle på Robbans.. Smarrigt! Sedan hade vi filmmaraton på kvällen. Vi hann med 3 riktiga tjejfilmer i form av: Helens små underverk, Hur man blir av med en kille på 10 dagar, samt 13 snart 30. Haha! Jepp, tjejfilmer som sagt!

Måndagen började vi på Mezo i stan.. Ååh vilka goda sallader dem har.. Jag dööör! Sedan strosade vi lite i stan, köpte kaffe och jag hittade äntligen en ny plånka (tog BARA ett halvår innan jag fann den rätta)... Sedan träffade jag TD, vi blev nog ganska paffa och nervösa båda två.. :) Naaow! Sedan tog vi en sväng över till Helsingör och strosade rundor. Mysiga lilla Helsingör.. Jag hittade ju oxå den coolaste kappan jag någonsin sett.. Om den inte kostade 3500 (danska!!!) kronor så hade jag slått till på direkten.. Lätt! Se bild nedan! :) Sen åkte vi hem, bytte kläder och åkte ner i stan igen. Vi käkade kinamat och gick sedan på bio. Mamma Mia såg vi och det är fanimej den bästa filmen jag sett på läänge! Jag hade gåshud över hela kroppen hela filmen igenom.. Ååh sen är ju Pirre bara så jäävla snygg! Det roligaste var på slutet när Bällis skriker ut över hela salongen: -Kom igen nu då! Sen började hon klappa och sjunga med.. :) Å ja, jag och några andra rycktes så klart med..! Vilket drag! Halleluja! Hemma igen och vi satt på balkongen in på småtimmarna i bara underkläderna (typ). Tillsammans med varsitt glas pepsi max i vinglas satt vi och ljög för varann.. Mys!

Idag var dagen då min Bällis skulle åka hem, sorgligt värre.. Men men.. Nu har vi lovat varandra att alltid hålla kontakten och jag ska åka och hälsa på snart! Hennes barn har liksom 1000 frågor om mig så det är ju lika bra att jag åker dit upp och visar upp mig... Jag har även tvingat Maria och sagt att vi måste hänga lite utanför FE:s arbetsplats... Haha!

Näe, nu ska jag nanna mig för jag är sjuuukt trött och sen är jag väl inte helt frisk heller... Sovgottallaunderbaramänniskorfördetskajaggöra. pussochkramochsånt...





Semesterfiraren...

Fy fan vad gött det är med semester! Jippijaja!
I fredags öppnade jag en öl så fort jag kom hem från jubbet! Klockan 19 var jag go i boet, klockan 20 ringde Martin och då snackade jag danska som om jag aldrig gjort nåt annat. 21 hoppade jag på Mackans buss ner till stan och då höll jag på att sätta mig i knäet på honom. Väl nere på knutan mötte vi Ewerman och sedan spatserade vi bort till Hampan! En mycket nice kväll vill jag lova och den avslutades på Swea. Ooh my sweet Swea! Träffade många roliga människor och hallå hååångel krååångel... Haha! Jag har faktiskt lite minnesluckor ska jag få be att erkänna.. Uschamej, inte bra.. Vet ju knappt hur jag kom hem men jag vaknade i min egen säng så det är ju ett gott tecken... :) Kul att du ringde förresten NM!

Lördagen sen var inte lika skojsig... Var ju i stort sett packad hela dagen.. Ojooj! Blev iaf hämtad vid 16 av Ingela och så åkte vi ner om och hämtade min älskade Sabinis. Därefter cruisade vi vidare till mammi.. Kvällen blev lugn och vi åkte till Åhus och käkade... Nammi! Härligt att sitta ute och lyssna på gamla dängor av Peps Persson, Cornelius Wreswik och Kim Larsen! Hallelluja! :)

Sen blev det söndag och Skåne utflykt.. Vi tog bilen och åkte runt hela Österlen. Vi var på jakt efter alla myspys affärer längs hela Österlen.. Lite shopping blev det men absolut inte så mycket som jag tänkt mig... NEJ! Jag fick tag i en lite rolig petrolgrön kofta, ett vitt kort halsband och några kuliga armband. Yepp that was the shopping!

Näe nu ska jag fanimej kolla mina ragg... Har ju blivit en riktig nätraggare och det är ganska skoj! :) Sen ska jag nanna ska jag be att få tala om. Somna till mitt älskade Desperate Housewifes.. Jihooo!

Sov sött!






RSS 2.0