Annandag jul = julen är snaaart över...

... för denna gång i alla fall.
Egentligen betyder annandagen REA för mig. Jag och Tårtis var ute på Väla, trängsel som vanligt. FRUKTANSVÄRT! Handlade typ nada, ville bara hem. Handlade i alla fall två par benvärmare för 50 kronor. Ett par gråa och ett par bruna. Perfekt. Hann också med att byta två par skoj som jag ångrade mig på. Sen var vi också en svänt ut om papps för att lämna lite saker. Fick en ledsen lillasyster runt mig som vägrade släppa. Hon är för söt. Har nu bestämt att hon ska sova hos mig den veckan jag ska vara ensam hemma. Kusin Vitamin har också lovat att komma någon dag! Myyys! Så äre!

Nej, nu ska jag researcha om vår resa! Sen kommer R&R och vi ska äta Thordans hemmalagade Moussaka (hur fan stavas det!?).. Mumsfillibabba!

Puss

Julen är här...

Ja men då var det julafton IGEN.. Så fort tiden går... Sjukt! Julemanden har också varit på besök i form av Julia med hela jultomte utstyrseln.. Å stackars Malte (hunden) fick agera Rudolf! Så söött! Det kommer bilder, har tagit massor vill jag lova.. Fick braiga presenter som tusan... Svenska pengar, Bath, underkläder, hårgrejor, pennskrin, receptbok med Laila och nya kuddar! (Det var mest mamma som tyckte att hon behövde nya kuddar hemma hos mig, då passade det ju alldeles utmärkt att köpa det till dottern).

Fy fan vilket hallå det varit hela dagen, men så är det när tjocka släkten samlas.. Ändå har det nog varit jag som var jobbigast.. Det började med att jag var helt 100 på att vi skulle äta julmat... Tror ni jag fick nån julmat? Inte ens en liten sillabit eller laxarumpa fanns på bordet.. Nej, här förberedde man sig för ett stort maffigt julbord, vilket innebar att jag endast åt en minimal frulle.. Sen kommer man hit vid 15-tiden och får höra att vi endast ska äta en måltid och den blir senare. Jahapp... Men god var den, det vill jag lova.. Min mosters man är väääärldens bästa kock... SÅ FY FASIKEN vad gutt det var!

Mer strul i Kiso-livet..
Jag har knepat och knåpat på en av mammas presenter, slitit som ett djur.. Gjorde ett jättefint bildspel med musica och grejor till henne. Lite bilder på oss och Krisse. Ville att hon skulle känna att Krisse var med oss nu på julfaton. Efter många om och men lyckades jag få ner skiten på en CD-skiva, kom hem till moster i hopp om att det skulle funka att spela upp det på hennes TV/DVD men ikke. Nej ikke med min tur... Fick dra kusse Julia med mig, åka hem till Sabina (å störa i deras julfirande). Väl där insåg vi att vi glömt skivan hemma, fick köra hit igen och hämta det. In i bilen igen, tillbaka till Binis igen (ännu en störning) för att konstatera att vi inte skulle lyckas spela upp skivan. Vi fick kidnappa Sabina och hennes syrras dator, köra hit och spela upp skivan.. KAOS! Sedan fick vi köra och lämna Bajna igen.. Fy fan vilket farande... Jepp, det var det de.. Sikket hallå för 5 minuters bildspel.. Herremingud, men det var det värt för att få lite Krisse-feelings så här på självaste julafton!

Nej, nu får jag återgå till trevligheterna...

Puss

f*cking jul och vinter...

...Åååh vad jobbigt det är... I just hate christmas and winter! Ok, inte just precis allt med julen men mycket... Inte nog med att det vid denna årstid är kallt, ruggigt, slaskigt.. Stressigt är det också.. Konstigt att folk blir psykiskt sjuka, att det händer bilolyckor på vägarna osv osv.. Huh vad neggo jag ÄR... Men jag orkar inte med denna årstid.. Ovanpå allt är inte julen skoj överhuvudtaget, inte sedan min älskade lillebror gick bort.. Det är ensamt som FAN! Ååh näee, låt mig istället komma till solen och värmen.. I just need it...

Det som dock är bra med julen är att man får vara lite extra ledig och det gillar vi! Näst sista dagen på jobbet idag.. Superduperjätteskönt.. Imorgon lär det bli lugnt, till skillnad från idag.. Det som dock varit skoj på jobbet de sista dagarna är att Jonas, min gamla IKEA-lärare varit på kontoret och gästspelat.. Såå skoj!

Imorgon blir det bara jobb, hem, ta en öl och sen när i stan och käka på Biiiiig Buuuuddha! Mmmums!

Puuuss

Ps. Finns det NÅGOT värre än att betala räkningar? Jo, Anna Anka tar nog priset... Mrs Anna fjant-Anka!
Jävla galning säger jag bara... Herremingud...



that's it..

Så ja, tillbaka efter det som blev en lite stressigare dag än vad jag hade räknat med. Först var vi ju som sagt på Väla. Visst var det mycket folk men ändå mindre än vad jag trodde. Fick handlat en julklapp. Sedan stack vi till Rusta i hopp om att få tag i Singstar med Queen. Helt fucking slut, normalt när de annonserade för någon dag sedan.. Jaja, sen stack vi vidare till Siba för att checka min nya kamera som inte tar helt hundra bilder.. Säljaren höll med och jag kunde få byta om jag hade kvittot kvar. Eh ja, jo det har ju min mamma, som har kaos hemma eftersom renoveringen går sådär av olika anledningar...

Väl hemma (pust) så kom Thords syster med man, samt Rebecca. Mys! Vi käkade våfflor men jag mådde psykiskt dåligt när jag insåg hur många PP det är i Eeeeen våffla... Fy fan, man ville inget annat än att stoppa fingarna i halsen och spy... Blöööh! Men gott var det!

Sen stack jag hem, hämtade min kameralåda, stress som vanligt och det resulterade i att jag glömde batteriladdaren.. Not so good. Fick dock byta kameran och valde en röd(!) Sony.. Supersöt... Å röd som är kärlekens färg, samt en av mina favvofärger.. Känner mig helnöjd och jag hoppas att denna ger mig bättre bilder som jag även kan lägga ut här.. :) Syftet med moderns besök var dock inte att byta kameran egentligen... Nej, jag skulle hjälpa henne att byta hennes dusch, samt lämna tillbaka lite saker på jubb.. Allt detta eftersom hon slagit i ryggen OCH svanskotan och går som en 80-åring... Fint! Å med hennes tur hade så klart duschstället stängt, snyggt med tanke på att hantverkarna som ska fixa duschen kommer till Österlen klockan 7 imorgon bitti. Stackars mamms... Åh vad jag tycker synd om henne!!

Nu är iaf snart denna dagen slutt prutt finääle och nu ska vi snart käka lax.. Sedan blev jag och bejb utkörda för att Beckis ska ha pokerkväll här idag med tjejerna.. Så vi får så snällt sova hemma hos mig... :)
Ja det blir väl en kväll i störandets tecken.... Anna Ankas Jul säger väl allt.. Ändå måste man se! :)

Så äre mä ett!

Hörs imorgon!

Puuuuuss

Ps. Vad gör man åt märkliga grannar? Scaaaary!



Till väla med alla andra människor..

...blir det nu.. Måste dit även om man drar sig för det. På med armbågsskydden, kudde på rumpan och skyddsglasögon.. Egentligen borde man ha ett elstängsel runt sig.. Fy fan vad det kommer att vara mkt folk på väla idag.. Puuuh!

Måste i alla fall dit och handla en julklapp till Tårtis! Sen har jag bara syster yster kvar!
Fy fan vilken hysteri det är med dessa förbaskade julklapps! Tur det bara är jul en gång om året.

Återkommer med rapport om hur det gick senare..

Tjing



Ps. ser ni så duktig jag är nu igen, bloggar ju almost all the time.. Mm, får se hur länge det varar..;)








Så äre!

Var tvungen... Bara eftersom jag hittade denna på en annan blogg :)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick umgås med min fader lite.. Inte varje dag inte..
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som ett litet barn...
Vad gjorde du för 15 min sedan: Återupptog min blogg
Det sista du sa högt: Jag måste fixa mina naglar imorgon, hoppas att Jennie kan då...
Det senaste någon sa till dig: Ja vi får planera..
Vad har du druckit idag: Pepsi Max
Vad var det senaste du köpte: Pepsi Max, haha
Vad är det för färg på din ytterdörr: sån konstig & tråkig beige färg...
Vad är det för väder hos dig nu: Värsta snöandet... Blöööh!
Godaste glassmaken: Chokola
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolutely, ingen tvekan alls..
Sover du tungt: Sometimes..
Drömmer du mardrömmar: Ofta, för ofta...
Favoritklädsel: har många men I just love summer clothes..
Favoritlåt just nu: allt med M.J
Vad ser du om du tittar till höger: snö, snö, snö, snö... Så långt ögat kan nå
Vad gör dig glad just nu: att jag snart ska få vafra lite ledig och att vi snart ska resa väg..
Vad ska du göra härnäst: Äta frukost
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Ångest inför en ny (dock kort) jobb-vecka...
Favoritgodis: Surt & choklad
Kläder just nu: pyamas..
Sommarplaner: konserter, uteställe-kvällar, stranden, festivaler och myyyys :)
Hur många kuddar sover du med: 1
Spelar du något instrument: Haha näe, men jag kan blinka , lilla stjärna på piano...
Morgon eller nattmänniska: Nattuggla, helt klart!
Vad är viktigast för dig: Vänner och familj!
Är du kittlig: Haha, japp tyvärr, men till Thords fördel..
Snarkar du: Nepp
Stjärntecken: Skytt
Äckligaste insekten: Är inte alla insekter ganska äckliga OCH onödiga?? :) Nyckelpigor var värst i somras...
Längtar du mest efter just nu: Ledighet och Thailand... Mmm, 3 veckor... Here we come!

Pusshej

Saknar skrivandet...

...Ja det gör jag faktiskt! Tänker FÖSÖKA återuppta detta igen.. Älskar ju att skriva och behöver få ner mina tankar såäre bara! Hoppas bara att ni börjar följa mig lika troget som förut!

Vad har hänt i Kiso-livet på sistone?
Tja, en hel del, men hur ska man kunna komma ihåg allt..
Har iaf fyllt 25(!) år, fatta det.. Hälften kvar tills man är 50, GALET!
Fick en superöverraskning på fredagen (jag fyllde ju år lördagen den 5 december).
Mamma sa att vi skulle ut och äta, bara jag och hon, men jag fick inte veta var...
Vi skulle ner på Bishops och ta en öl innan, det var de instruktionerna jag fick.
Väl nere på Bishops dyker Anders upp och jag trodde han bara var på after work
eller nåt. Men sen kommer pärlorna Sabina, Sofie och Ingela. Då blev det jobbigt
för lilla hjärnan och jag fattade ingenting.. Sen hlt plötsligt kommer Mackan och Nina.
Jaha? Vad är nu detta, tänkte jag.. Sen kom bejbi Thord, inte långt därefter kom söta
moster och mina underbara kusiner.. Jehepp, då var detta alltså överraskingen och jag
blev så klart överlycklig.. När det var dags att gå vidare till restaurangen (Cantina) så
kommer bannemej mina honeysar Fredde, Oskar & Ebba också. Jag kände redan då att
kvällen kommer bli underbar.. Tänk att alla dessa fina människor kommit för MIN skull..
Galet.. Maten var kanon och sällskapet supertrevligt! Tack alla!

Lördagen kom och det var time för födelsedag.. Hade lite släktisar hemma bara, å ja,
Sabina, Oskar, Fredde & Emma, ni räknas också till släkten.. :) Jag bjussade på mat och
dryck och allt blev jättebra, till sist...! Fick finfina presenter:

# Mamma - halva Thailands-resan & kamera
# Thord - Biljetter till Magnus Ugglas krogshow i Göteborg
# Mormor & Morfar - pengar
# Bertrams - pengar och M.J-bok
# Nedrups/Westergren - ljuslykta & hemmagjord tavla i form av bildkollage
# Fredde, Oskar & Ebba - thaibath och blommor
# Anders, Mackan & Nina - presentkort på Trivas på Råå
# Mona & Nina - thaibath och blomma
# Kollegas - blommor, champagne & nötter

Mm, är helnöjd!

Vad har mer hänt? Orkar ni överhuvudtaget läsa mer??
Det var den 9/12 och Krisses, älskade Krisses 3-års dag. Fatta att det är 3 år sedan min älskade lillebror valde att inte längre finnas här på jordelivet. Mycket av mina tankar har ägnats och denna underbara människa... Varför, varför & varför? Saknad, saknad & åter saknad... Det är så tankarna går, om & om igen... Jag, Sabina, Sofie & Ingela var iaf hos honom på minneslunden. Han fick 3 gravljus, 3 blommor och så skickade vi upp 3 stk Khom Loy (ni vet dom där rislamporna man skickade upp till omkomna efter Tsunamin i Thailand??). Khom Loy är sååå vackra och det känns oerhört bra att skicka upp dessa till himlen, upp till lillebror! Kristoffer, du fattar inte hur mycket jag älskar och saknar dig. Tänker på dig varenda sekund och det kommer jag alltid att göra... Du bleknar ALDRIG för mig... Aldrig...

Nähäj, lite frulletajm... I just hate Sundays.. ÅNGEST! Men vafan, snart får man lite julledigt, plus att vi snart drar till varmare breddgrader.. Så man ska inte klaga allt för mkt.. Bara liiiite... ;)

Pusshej

RSS 2.0