Fuck

vad skönt.. Äntligen är jag färdig med tvätten, efter 8 maskiner och en jävla massa springande i trapporna - ner, upp, ner, upp, ner, upp, ner, upp... Pust! Jag fick hänga lite på tork här uppe i lägenheten för att vårt torkrum är sämst i Sverige och det tar 100 år innan allt är torrt. Har nu bytt sängkläder, nya, rentvättade sängkläder är det bästa som finns. Har så smått börjat förbereda tds hemkomst och allt ska vara perfekt! Har börjat fundera på maten vi ska äta på fredag och i nuläget har jag två förslag, frågan är bara vad jag ska välja:

Meny 1
Förrätt: Toast Skagen
Huvudrätt: Baconlindad kycklingfilé med soltorkade tomater, ris och kall chilisås, samt en god sallad
Efterrätt: Frukt och bär varvat med vit chokladkräm

Meny 2
Förrätt: Chili/curry marinerade räkor och chiliaioli
Huvudrätt: Räkor och grönsaker i curry och kokosmjölk, serveras med äggnudlar
Efterrätt: Gammeldags vaniljglass med hemmagjord varm chokladsås och hallon.


Toast Skagen - mumsfillibabba...!

Min plan är att jag finklädd ska ta emot en pepparkaks-td vid 19-tiden. Jag välkomnar honom med ett glas champagne och kör ett tal om hur mycket jag saknat honom osv. Sedan får han sin present, han kommer att bli helt förvirrad. :) Vi sätter oss sedan till bords och jag har tänt en massa ljus. Därefter äter och dricker vi gott. Kvällen avslutas på ett eller annat sätt och jag kan bara hoppas att den där speciella kvinnoguden är med mig om ni förstår vad jag menar!? :)

Hur låter detta? Kan nog bli bra om allt går som jag vill. Ska försöka hinna med att sola lite och köra lite hemma-spa så jag är fräsch och fin när han kommer hem till mig. Håret är inget att diskutera, han gillar mest när jag har det utsläppt. Haha, perfekt man att dra i brukar han säga..

Usch, här sitter jag och planerar en massa men egentligen vet jag ingenting. Han sa igår att fredag är vår kväll men man vet ju aldrig med honom. Jag hoppas i alla fall innerligt att han fortfarande vill ha mig när han landar på Kastrup..

Nu står det 1-3 till HIF som idag möter Norrköping borta. Härligt härligt! :)

pusspussgotlandsruss

Kommentarer
Postat av: sabina

meny ett bytat med efterätt från meny två låter super tycker jag ;D det får du bjuda mig på någon dag också.. vad ska vi göra för mat på onsdag då ? hoppas jag inte väckte dig i lördags, var bara lite ledsen och vill prata. hoppas du får en bra dag på jobbet (: love you !

2008-09-15 @ 10:33:31
URL: http://binis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0