Phi Phi Island

Nu ar en utflykt till avklarad, namligen phi phi island. Har varit pa phi phi innan men nu var vi pa lite andra strander. Tyvarr var inte stranderna sa fina som nar jag och Sabina var pa phi phi sist. Men fint ar det ju anda, trots allt. Med de fina stranderna, aporna, de kritvita stranderna, de fargglada fiskarna... Ska jag fortsatta...? :) Imorgon bli det formodligen Similan island, aterkommer med det senare!

Idag har jag shoppat en hel del fakstiskt, 2 klanningar, armband i silver och ett linne. Skoj eftersom allt ar ganska billigt har. Imorgon kommer Sabina och Li hit. Ska bli skoj att traffa Binis, hon lar vara brun som en pepparkaka det lilla livet. Fast iofs, hon ar jattesjuk sa i ansiktet lar hon vara ganska blek. Hon och Li har fatt in nagra labbiga parasiter i deras magar och dem bara lever dar. Tror val att dem har frikort pa boende. Men fy fan vad ackligt. Nu har dem iaf fatt pencillin sa snart blir dem val battre. Bali parasiter verkar inte vara att leka med i alla fall..

Tyvarr har jag inte traffat Tor sa mycket och jag tror att han ar lite sur for det.. Men jag har ju 3 stycken till med mig pa resan sa jag far ju anpassa mig. Igar var vi iaf och kolla pa ping pong show. Ni som inte vet vad det ar vill nog inte veta, ni andra far jag beratta for sedan hur det vara. MYCKET blandade kanslor.. haha! Men nu har vi sett det iaf. hihi!

Nej nu ska jag ringa little lovely sister som fyller ar idag. 10 ar har hon hunnit bli, det lilla livet. Och sen blir det nagra minuter med min alskade td.

Vi hors. Var radda om er!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Stephanie

hahahha....ping pong show, vem vart det du o mamsi eller var anders o mackan också med ? ;p hahahhahaha ! sjukt eller vad...hört talas om dem men det räcker för dennes del ! ;)

2009-01-25 @ 06:12:45
URL: http://steppa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0