I'm the luckiest girl in the world...

Och nu tänker ni att jag träffat mannen i mitt liv, killen med stor K helt enkelt. Eller att jag vunnit flera miljoner, eller att jag fått det där drömjobbet. BIG No No.. Jag har fått ett jävla munsår. Det har aldrig hänt förut och varför skulle det hända just nu när td snart kommer hem. Karoline med sin vanliga tur helt enkelt. På lunchen rusade jag rakt över parkeringen och in på apoteket (tur att apoteket är den första affären man stöter på inne på väla annars hade jag nog rivit en och annan kund eller nåt). Jag haffar apotekaren (a) och säger högt och ivrigt något i stil med: -Hej, jag har fått munsår, jag har aldrig hänt förut och jag behöver det bästa medlet ni har för detta.

A säger: - Ja men då har vi Anti, Vectavir, Zovirax....

Jag avbryter: -Det där är rena grekiskan för mig, skitsamma vad det heter eller kostar, ge mig bara det bästa du har!

A säger försiktigt: -Då tar vi Anti.

Jag stressar fram: Ja, slå in det fort som tusan så jag kan fläska på. Ju fortare desto bättre.

A tittar konstigt på mig när jag fortsätter:
-Kan man hångla när man har läppblåsor?

A svarar halvirriterat: -Helst inte, munsår smittar.

Jag svarar upprört: -Så du menar helt enkelt att jag har hångelförbud? Här har man inte fått hångla på en hel jävla vecka och kommer inte få göra det resten av veckan heller? Här gör man allt för att skiten ska försvinna, lägger ut 109 jävla kronor på en liten, liten, liten tub medel och sedan ska jag bara nöja mig med att inte få hoppa på min td när han kommer hem från sin semester?

A svarar: Ja, så är det!

Jag tackar och bugar så hjärtligt för mig, springer upp på toaletten och köttar på den största kladd ni kan tänka er. Ja, så har jag gått och sett ut halva dagen på jobbet. Härliga tider!


Fy tusan har precis kollat på tv-programmet Vilda Djur med Linda Isacsson. Fy fan vad bra det är men satan i gatan vad tårarna sprutar på mig. Idag handlade det om orangutangenBorneo. Jag älskar apor och trivdes som fisken i vattnet på Monkey Beach i Thailand där det vimlade av fria apor. By the way, orangutangen finns det inte många kvar av (liksom många andra djur), mycket pga oss: MÄNNISKAN! Människan är fanimej helt fruktansvärd och pengakåt. Jag blir så arg. Nej, då skövlar man den vackra regnskogen för att bygga upp palmplantage.Varför? Jo därför att vi behöver palmolja i våra jävla schampoon, i vår mat, i bodylotion osv. Aporna kan inte leva i dessa hemska plantage för där finns ingen mat för dem. De går vilse och dör av svält. Jag blir så förbannad och ledsen av detta! Nu ska jag bannemej ta mig i kragen och gå in på WWFs hemsida, registrera mig och skänka en slant med pengar varje månad. Det är tamejfan min förbannade plikt. Gör det du också!
www.wwf.se

För er info så samarbetar IKEA en massa med WWF och det tycker jag är jättebra! Så det så!

    

Nu ska jag invänta Binisen och Top Modell!

Pussipuss!

Kommentarer
Postat av: Dr.D

Hahahah jamen Karran...du är ju en stor förespråkare av lyxhotell och liknande så du är en del av regnskogensskövlingar...indirekt :)

2008-09-16 @ 22:01:53
Postat av: Emelie

Jag har också fått munsår nu och är lika förbannad som du var då :O Jag ska också köpa något och fläska på!

2008-12-16 @ 22:05:56
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0